אני חדש אני bariska בן 16 וחצי מהמרכז מקווה להישתלב פהההה
B bariska New member 24/4/04 #1 אני חדש../images/Emo13.gif אני bariska בן 16 וחצי מהמרכז מקווה להישתלב פהההה
S sh53 New member 24/4/04 #2 ברוך הבא לפורום ../images/Emo39.gif הפורום פה חם ונעים מאוד כך שקל להשתלב פה מהר ברוך הבא לפורום הכי חם בתפוז.
ברוך הבא לפורום ../images/Emo39.gif הפורום פה חם ונעים מאוד כך שקל להשתלב פה מהר ברוך הבא לפורום הכי חם בתפוז.
P PiterPenit New member 25/4/04 #13 ../images/Emo8.gif אין בעד מה ../images/Emo8.gif תענה לי באייס........
B bariska New member 25/4/04 #16 ../images/Emo13.gifשעה כתבתי את זה.. ככה זה כשבקושי יודעים לכתוב ברוסית..
ס סיון עם ו אחת New member 25/4/04 #17 ../images/Emo24.gifברוך הבא!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo140.gif ועכשיו תסביר לנו, שלא יועים רוסית... מה כתוב? אהה ו... בוך הבא לפורום. אני ממש מקווה שתהנה... מאיפה אתה? ו.. נאי יסון בת 16 מהרצליה
../images/Emo24.gifברוך הבא!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo140.gif ועכשיו תסביר לנו, שלא יועים רוסית... מה כתוב? אהה ו... בוך הבא לפורום. אני ממש מקווה שתהנה... מאיפה אתה? ו.. נאי יסון בת 16 מהרצליה
B bariska New member 25/4/04 #18 נעים מאוד יסון?????../images/Emo13.gifחח וכתוב שם כשאישה שותקת עדיף לא לקטוע אותה... ברוסית זה נשמע יותר טוב(נראה לי)
נעים מאוד יסון?????../images/Emo13.gifחח וכתוב שם כשאישה שותקת עדיף לא לקטוע אותה... ברוסית זה נשמע יותר טוב(נראה לי)
B bariska New member 25/4/04 #20 חח../images/Emo13.gifאם את אומרת..ד"א אתם עושים מפגשי פורום?עשיתם בעבר?