אני חדש+שאלות

תשובה!

היי, אוקיי, אני מחוננת אז אני יכולה לענות לך על כל השאלות תשמע- מבחן לאבחון מחוננים זה לא מבחן אייקיו זה פשוט מבחן לאבחון מחוננים. עכשיו, אני לא יודעת מה הולך אצלך בעיר אבל אצלנו בעיר זה לא כיתת מחוננים זה פעם בשבוע יום העשרה (על חשבון בית ספר) וחוגי העשרה אחה"צ (למעוניינים) עכשיו, שני אחוז מהמחוננים ביותר אומר שאתה שייך לדרגה הכי גבוהה של המחוננים (כמוני...) יש את אלה שהולכים לחוגים אחה"צ ולא לבוקר אז הם 3% ולפי מה שהבנתי אלה שהולכים בבוקר זה בערך 1% המבחן של בר אילן זה לא מבחן של מחוננים- זה מבחן של מצטיינים במתמטיקה... אני עשיתי אותו אבל הוא חומר מאוד קשה, ובאמת לא הרבה עוברים אותו. מחוננים לא חייבים להצטיין בהכל, הממוצע שלי במחצית השנייה של הלימודים היה 98 (אני בחטיבה עולה ל-ח יותר קשה...) ובכל זאת היה מקצוע שקיבלתי בו "רק" טוב מאוד ולא מעולה... וגם עליי אפשר לומר שאני מצטיינת בכל המקצועות. לזה שאתה לא לומד ומצליח-יופי לך! לא הרבה מקבלים כזאת תכונה... תהנה ממנה, גם אצלי בדרך כלל זה כך, רק תיזהר שלא תתרגל לא ללמוד. ולשאלתך האחרונה- אי אפשר להסיק על מנת האיי קיו על ידי ציונים ולמידה... אבל אחד המורים בתוכנית שלנו אמר שלמחוננים צריך להיות אייקיו מ-140 ומעלה בערך... מקווה שעזרתי לך...

למעלה