אתה כמו... הג´יילס שלנו! בצחוק.. אל תתחיל לאמץ מבטא בריטי..
B B a n j o New member 18/1/03 #80 אני יותר כמו הטבחית שניסתה להרעיל את התלמידים סתם, ג´יילס עם כובע שף זה רעיון נחמד אבל הוא בריטי
I IDOffryn New member 18/1/03 #87 ומה עם ../images/Emo41.gif 5x05 ג´יילס עם כובע של קוסם?? סתם אני יודע שאין קשר אבל נזכרתי בתמונה ורציתי להראות לכם איזה חביב הוא
ומה עם ../images/Emo41.gif 5x05 ג´יילס עם כובע של קוסם?? סתם אני יודע שאין קשר אבל נזכרתי בתמונה ורציתי להראות לכם איזה חביב הוא
ו .ולנטיין. New member 18/1/03 #98 ../images/Emo6.gif טבחית הא? מה זה אבל הוא בריטי? אתה מתכוון הידד הוא בריטי! אני משעותיו הראשונות של הפורום ) אתה מרגיש פחות זקן? ואל.
../images/Emo6.gif טבחית הא? מה זה אבל הוא בריטי? אתה מתכוון הידד הוא בריטי! אני משעותיו הראשונות של הפורום ) אתה מרגיש פחות זקן? ואל.
B b l u e f a i r y New member 18/1/03 #84 אוי התמונה.. אם הייתי רואה את התמונה בלי לראות את הפרק... אסוציאציות...... אוי האסוציאציות....
B b l u e f a i r y New member 18/1/03 #107 את התמונה עם העץ?! לא ראית את הפרק?!?! אחד הטובים!! ו...? אין אסוציאציות?
B B a n j o New member 18/1/03 #124 אני מתכנן על מוות מסוגנן משהו שקשור לבקבוק וויסקי ולילה באחוזת פלייבוי