אתה מתכנן להיות undead or just dead? ואל.
B B a n j o New member 19/1/03 #134 האין UNDEAD זה בעצם להמשיך לחיות בצורה כלשהי ? למרות שזה יהיה נחמד וזה יהיה לגיטימי להוציא צדדים פסיכוטיים
האין UNDEAD זה בעצם להמשיך לחיות בצורה כלשהי ? למרות שזה יהיה נחמד וזה יהיה לגיטימי להוציא צדדים פסיכוטיים
B B a n j o New member 19/1/03 #138 *haven´t* היה לי 95 בבגרות באנגלית... מענין, אם זה שהופכים לערפד מוציא את התשוקות האפלות שבך, אם יש ערפדים שבחיים היו אנשים רעים ופתאום נהפכים לרועי צאן או משהו במוות
*haven´t* היה לי 95 בבגרות באנגלית... מענין, אם זה שהופכים לערפד מוציא את התשוקות האפלות שבך, אם יש ערפדים שבחיים היו אנשים רעים ופתאום נהפכים לרועי צאן או משהו במוות
ו .ולנטיין. New member 19/1/03 #140 does not tall mi houw 2 speek! זה ממש נראה כמו גרמנית רועי צאן? אולי רועי צאן מושחתים? ואל.
B B a n j o New member 19/1/03 #144 ומה לגבי מגדלי בקר? מעניין לראות אם נצליח לדחוק את הפרסומת לפורום הבא
ו .ולנטיין. New member 19/1/03 #147 אנשים עמלי יום? או יותר נכון, עמלי לילה? הערפדים שעוזרים לסקנות לחצות את הכביש? כמו אנג´ל, רק בלי כל הקטע היסורי. ואל.
אנשים עמלי יום? או יותר נכון, עמלי לילה? הערפדים שעוזרים לסקנות לחצות את הכביש? כמו אנג´ל, רק בלי כל הקטע היסורי. ואל.
B B a n j o New member 19/1/03 #155 מהסוג שיכול להרוס את העולם ? או כמו שדוק אמר: "It might be just weird coinsidnce"
B B a n j o New member 19/1/03 #197 Nothing from here too... בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלבלבלה בלבלבלבלבלבלבלבה
G Gilmore Girl Rules New member 19/1/03 #185 ../images/Emo6.gif היי, את זה אני אמרתי. *חושבת* אמ... מההה? *שורקת בתמימות*