אני חדש/ה קבלו אותי!

XoY

New member
היי ליאת אני גם מראשון ואתמול...

הייתי בביצפר שלך כי הנבחרת כדורסל של הבית ספר שלי (אני בגמנסיה) שיחקה שם נגד תל אביב... בכל מקרה, ברוכה הבאה!!! ותהני...

max2k

New member
אני מקווה שאת יודעת את חוקי הספוילר

- כל הפרקים של העונה השישית והשביעית, רצוי שגם תכתבי לאיזה פרק ואם זה בשביעית זה לפרקים שלא שודרו תזהירי בכותרת.
לכל הפרקים בחמישית שלא שודרו בביפ. אם ההזהרה היא בגוף ההודעה תני כמה שורות של רווח כדיי שלא נתחיל לקרוא בטעות.

JoyceFreak

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה!!!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום הנפלא הזה! אני מקווה (וכמעט בטוח) שתהני כאן! אם את חובבת באפי מושבעת אז את בטח שתשתלבי פה מצוין! אז אין לי מה לומר חוץ משתהני!! ביייי

B a n j o

New member
ברוכה הבאה !

ותזכרי אסור לכתוב ספוילר או רמז בכותרת

XoY

New member
היי!!! גם אני די חדשה כאן...../images/Emo145.gif

היי... קוראים לי זואי וגם אני הצטרפתי לפורום לא מזמן...
הפורום הזה ממש סבבה ואני בטוחה שיהיה לך אחלה כאן!!! אז ברוכה הבאה ו...
אני לא הכי חדשה כאן סוף סוף!!!
ודרך אגב, כל ה-
ים הם בגלל רוח הט"ו בשבט שלי...
זואי

לiלה

New member
ניצו"ש...

ווילו צובעת את השיער נכון? שמתי תמונה שלה ותראו שהשיער שלה שונה מאיך שהוא היה פעם...

Schnickelfritz

New member
ואם כבר ווילו-

אליסון האניגן כזאת מגניבה
הורדתי כמה סרטונים מ www.buffy.co.il שהיא עשתה סרטונים שצחקו על Cruel Intentions (איך קוראים לו בעברית?) ועל עוד איזה סרט וזה כזה מצחיק!!! אני ממליצה בחום
אה- וכמובן, לכל החדשים: ברוכים הבאים
וכמו שתמר אומרת- צום קל

Wicked Wicca

New member
אויי! קטע גדול!

אני מתה עליה! היא כזאתי קרועה! מה שאני הכי אוהבת זה איך שהיא בכלל לא דומה לווילו. כאילו, היא לגמרי שונה מהדמות אבל היא עושה אותה בצורה הכי טובה שאפשר... היא שחקנית מצויינת!

ברוכה הבאה!

נראה לי שאני מכירה אותך מאיפשהו, אבל אני לא בטוחה:) טוב נו...... תהני בפורום! אחלה שם! את במקרה אוהבת אלאניס מוריסט? כי יש לה שיר בשם הזה!

למעלה