==אני זקוקה לעזרה===

ר ו ח

New member
יאללה טאקי...

אולי סוף סוף נריב????????????? ממש תופעה...אף אחד לא רוצה לריב איתי..רק מאיימים.. יאללה ...תחטפי סעיף ותכיני משהו טעים.. אולי אגיע...

Windbluesea

New member
לא הייתי מציע לך.....

בתקופה זו של השנה ועוד בזמן ארגון הקומזיץ...... היא ממש חיה רעה....

טאקילה~*

New member
יש לך בציות בואי!!!!!

אני מחכה לך ,,,עלי לא מאיימיםראבקקקקקקקק יפורמייקה..

פיראט*

New member
אתמול כמעט הצלחנו...../images/Emo66.gif

לריב.. עד ששוב שברת את השעון 30 שניות, ואני ברחתי צפונה שלא תעשי יותר נזקים... אז שנמשיך היום? או שישר נתחיל משלב הפיוס?? למה לשחק שש-בש?, אפשר ישר להתחיל מכות... אבל למה מכות.. אפשר ישר להתפייס... פחות כואב. יותר נעים.

קרמבובת

New member
אהוי פיראטטטט!

Read bellow: If u worry u die If u dont worry- u still die so... WHY WORRY?! או...אפשרות שנייה : אולי ישר למות? פחחחחח

צמודה שלי ....תיצמדי רגע .

במקום לשאול את טאקי שאלות מיותרות .. אני מציע שתחשבי כיצד לפנק אותי .. ואני מבטיח לפנק בחזרה חושב על המחר .. וחי את היום

yafit75

New member
אתה ממי,,,, מטופל.... אני לא צריכה

לקחת רעיונות מאף אחד,,, כשאני אטפל בך, אתה תהיה הגבר הכי מאושר... בעולם.... מתה עליך.. תתכונן.

מעדן

New member
פינוק מיוחד...

(הכל עיניין של השקפה...) שמיכה קלה על חוף הים, לקראת השקיעה, עם ספר טוב (אפשר אירוטי, אם אתם בקטע...) להקריא אחד לשניה (כאמור, אם הספר אירוטי אפשר גם לנסות לבצע...) כוס יין טוב שאוהבים במיוחד... אפשר גם כמה חטיפים לנישנוש... עצם הישיבה בנירוונה זה הפינוק האמיתי. תנסי, זה עובד!!

טאקילה~*

New member
יו מעדן רעיון מגניב..../images/Emo176.gif

לקרוא שורה מהספר ולממש.. ראבק זה אחלה סיפור יצא מיזה! שלא נדבר על הביצועים. זהו לקחתי.. משוש מצאתי רעיון מבריק ממעדן..נממש.

קרמבובת

New member
מה...

כאילו איזה? מאיזה סוג? אוכל? מסג´? בידור? מתנה? מה???????????? מה את רוצה רק תגידייייייייי אולי פשוט... לישון? חחחחחחחחחחחחח
קרמבו

למעלה