==אני זקוקה לעזרה===

טאקילה~*

New member
==אני זקוקה לעזרה===

למי יש רעיון לפינוק מיוחד??? בא לי משו טוב!

מה דעתך על ארוחת גורמה ???

יש לי מתכון מעולה בשבילך - פשוש בתנור עם ירקות ותפוחי אדמה ... לחכות עד שישחים (זה המקסימום שהוא יכול להתקרב להיות כמו סער...)

טאקילה~*

New member
משוש לבנבן...

חוצמיזה מה פיתום בתנור... אני התנור שלו והוא פתיל ההשהייה שלי חחחחחחחחחחח אמרתי לך אני חולה עליו על המשוש שלי..

yafit75

New member
לא מה פתאום,, אל תשמעי לפנטום...

מה,,, הוא יישרף,,, שם,, הוא לא אוהב שכל כך חם לו.... מנסיון,,, קחי אותו לחוף היום,,, שולחן,,, נרות ,,, אבטיח ובולגרית (הוא מת על זה)! אה,,תקחי איתך מזרון מתקפל,,, תעשי לו מסג´,,, הוא חולה על זה... ובסוף תורידו את הבגדים ותיכנסו לים.... אה,,, אין לך מה לדאוג,,, אין מציצים בים,,, מקסימום.... ואח"כ... את זה כבר אני משאירה בשבילך!

טאקילה~*

New member
יפית ממי...

זה לא חידוש זה משוש ואני כבר קרענו תגלים וקרענו תסדינים !!! אני רוצה רענון משו חדש..

טאקי ...

לחידוש ורענון הייתי מציע לך אותי ... אבל קשה לי לחשוב על פרידה מהצמודה שלי .. היא כ"כ מתוקה וחמודה ש... אני חושב שתימצאי לך חידוש אחר . חולה על הצמודה שלי . חושב על המחר.. אבל חי את היום

Windbluesea

New member
תן לי מתכון איך לתפוס צבע....אשמח

ואני לא מתיימר להתקרב ולהיות כמו מישהו אחר.....

טאקילה~*

New member
ממי מצאתי...

נישכב לנו במיטת שיזוף לאור הירח והקטורת הריחנית.. נעשה אהבה בשחקים,,9 וחצי שבועות של שיכרון חושיים.. כפרה כבר חם לי
תביא תנפנף חם חם לי היום חחחחח

Windbluesea

New member
סבבה ותביאי גם את......

פנטום..... לחלק של השיזוף...... יש לי הפתעה בישבילו........

m i c h a l i

New member
טאקי...אם תקחי אותו לים

בלילה של ירח מלא... תוכלי לראות שאין לו קו שיזוף....

yafit75

New member
מיכלי,, איפה את,,,,,,,,, תגידי לא

מצאת לך צמוד? או שאת צמודה לאינדיאני?

צמודה שלי ...

הצמודה הכי יפה .. אותי את מדליקה מתוקה כזאת שבא לתת לך נשיקה מחבק אותך אלי קרוב ללב .. ללכת לאיבוד להיתאהב ...

tot15

New member
בוקר טוב

אחרי חיסון כואב שעשו לבני המקסים אני שוב איתכם אני רואה שכולכם חושבים על פינוקים אז ככה טאקי משוש אוהב שמעבירים את היד עם הציפורניים על הגב וסחטיקה אוהב שוקו חם וחוטיני כחול

למעלה