==אני זקוקה לעזרה===

תותי....

למה את מגלה את סודותיי...?? עכשיו כולם יבואו לקומזיץ עם חוטיני כחול .. ואני לא אדע איך להחתמודד עם זה . חולה על הצמודה שלי .... חושב על המחר .. וחי את היום נשיקות ללולי

yafit75

New member
חוטיני? מותק,, אני שמה רק חוטיני

ביום, בלילה,,, החוטיני הומצא רק בשבילי,, ואני אקדיש אותו רק לצמוד שלי! סחטיקה ותודה תות,,, אני יודעת איך לטפל בצמוד שלי.... נכון צמודי חמודי... וואוואו אתה כל כך מתוק אני חושבת שצריך להחליף השם של הפורום,,, ו/או להפנות את כל הצמודים לפורום אחר,,, נראה לי שזה מתחיל להרגיז פה את רוב המבקרים בפורום,,,

צמודה שלי ..

אם תשימי חוטיני .. אני הולך שבי אחרייך .. כמובן בתנאי שהוא מתלבש טוב ... אחרת ... חולה עלייך הצמוד הניצחי .. ואולי באמת ניפתח פורום .. צמודים צמודות . חושב על המחר .. אבל חי את היום

yafit75

New member
U מתאים לי,,, אני ואתה כפרה,,,

פותחים את הפורום של השנה,,, צמודים צמודות מנהלי הפורום: יאללה סחטיקה & yafit75 רעיון גדול אחי! אה, בקשר לחוטיני,, אם אני אומרת שהחוטיני הומצא בשבילי,,, אז זה אומר משהו? לא?

צמודה שלי ...

אני אפתח את התיק במע"מ ומס הכנסה .. את תידאגי לספונסרים , ולנותני החסויות .. ונריץ את הפורום החדש . תות .. אותך אני לוקח בתור מנהלת אירועים מתאים ..? חושב על המחר .. אבל חי את היום

tot15

New member
יוווו

למה תהנו אולי באוסקר הבא יהיה קטוגריה הצמודים של השנה

תות ....

יש לי דווקא צמוד בשבילך ... בחור נחמד קוראים לו לולי ... מעוניינת בהיצמדות ..? חושב על המחר אבל חי את היום

tot15

New member
חחחחחחח

לא אני מעדיפה את רואי חתיך מקסים והכי חשוב מתוק

צמודה שלי ...

יש לך מסר אחד חדש .. גם הוא לקח משהו כמו רבע שעה . חושב על המחר .. אבל חי את היום

תותי ...

את רוצה את רואי כצמוד ..??? ניראהלי שיש לו כבר צמודה .. אבל מבטיח לנסות לשחרר אותו ממנה . חושב על המחר.. אבל חי את היום

tot15

New member
מה הוא לא סיפר לך?

שהצמודה שלו זאת אני יו מה הוא בוגד בי?

yafit75

New member
טאקי,,, תגידי את מי את רוצה לפנק,

ואני אתן לך רעיון!

טאקילה~*

New member
פינוק ברור ...../images/Emo176.gif

למשוש ולי.. כשאני אומרת בא לי זה מכוון לי ולמשוש!

ר ו ח

New member
לא!!!!!! משוש לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עוד משוש אחד.. עוד פשוש אחד... תחסמי את העמדות שלך!!!!!!!!!!!!!!!! זהו...הוצאתי את פשוש לחופשה ללא תשלום... זהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Windbluesea

New member
מצטער.....

בתוקף תפקידי החדש במשטרת הפורום אין חופשות עד הודעה חדשה.... ואחלה יום גם לך...

טאקילה~*

New member
רוח יפורמייקה אל תתחילי איתי../images/Emo67.gif

שלא אקבל עליך תסעיף ההוא של העצ´בים!

למעלה