אני ו....הגלולה

ואחרי שירשור שכזה.....

יש כאלו המכורים לעישון..... יש כאלו שלא מעשנים...... יש כאלו שמידי פעם משנוררים עישון..... יש כאלה ששוכחים לעשן (למרות שהם רוצים מידי פעם)... מאמי..... זה קשה, זה לא פשוט... אני יודעת..... עישון זו בעייה. זה מסריח, מגעיל, מביא מחלות, מבזבז לך תכסף, בקיצור לא שווה... תנסה... לא צריך את זה ב"נוק אאוט".... (למרות שאצלי חייב ככה)..... כמה סיגריות אתה מעשן ביום? נניח קופסה. הכן לך למחר חצי קופסה..... זו הכמות שאתה אמור לעשן מחר, אסור לך לעשן יותר מחצי קופסה. בצורה כזו, כם היית רגיל לעשן סיגריה כל חצי שעה, עכשיו עשן אותה כל שעה והתמד במינון הזה של חצי קופסה במשך חודש.....אחרי חודש הורד מהכמות עוד סיגריה..... וכך הלאה..... אם לא תחדל באופן מוחלט מהעישון לפחות תקטין את הכמות. אוליי בעקבות כך תרגיש טוב יותר, תקבל מחמאות על כך וזה יחזק אותך להפסיק את העישון. לא קל להפסיק הרגלים.... זה קשה ולעיתים קשה מאוד. אני איתך, ובטח גם ההוא היושב במרומים, אז מחר...... חצי קופסה!!!! ולא סיגריה (סיגרע) אחת יותר עשינו עסק???? בהצלחה.......

ירקרק

New member
להמעיט בצריכה... עד העונג הבא

נהנתי לקרוא את התגובה/הצעה שלך. כמי שמכור לעישון, כמי שקרא לא מעט בנושא הזה, כמי שגם לו יש מידע אינפורמטיבי מניסיונות גמילה של אחרים, למרות שמעולם לא הפסקתי לעשן - אני מזדהה לחלוטין עם דברייך. ניסיון גמילה ב"זבנג וגמרנו", לרוב לא עולה יפה. גמילה מחושבת, בדרך של המעטת צריכה מסודרת, והפחתת כמות העישון - עד לגמילה טוטאלית, נשמעת לי הכי נכונה וברת מירב הסיכויים להצלחה. הדבר נכון במיוחד למי שמעבר למלחמה בעישון, הוא נלחם גם בחזיתות אחרות. גם החייל המוכשר ביותר, יכול להילחם רק בחזית אחת! כך או כך, אם בזבנג אם בהדרגה, אם בכל דרך גמילה אחרת, אני מאחל לכל אלו שמתמודדים עם גמילה מכל סוג שהיא (סיגריות, אכילה וכדומה), את מירב האיחולים להצלחה
ירקרק

שאלה לי.....

היי לכם, אני מבינה שיש פה לא מעט מעשנים בחבורה וכאלה שהפסיקו עם ההרגל המסריח הזה. אני בעצמי מעשנת, ורציתי לשאול... מה אפשר לעשות , לדעתכם, בזמן שמנסים להפסיק לעשן? כי אצלי הנטייה הטבעית (גם כשאני מעשנת) היא לאכול..אז איך לא אוכלים יותר מהכמות הרגילה (שהיא גם ככה יותר מידי..)? אשמח לקבל תשובה... יונית

היי יוניתוש../images/Emo8.gif

מצטער לאכזב אבל אני לא מעשן בסך הכל שבוע(מחר) וכבר עליתי 2 קג תמימים... אין מתכון סודי אבל אני יודע שטשטושה הצליחה מציע לשמוע מהאלופה..... בהצלחה בכל מקרה.

סליחה שוב../images/Emo163.gif אמנית המוות??

נו יאללה שיהיה אני איתך יוניתוש אל תתיאשי תחליפי ניקים כמה שבא לך ..... זה חינם......חחחחחח אוהב ממש לפני צניחה חופשית על הכרית..

ח ב ר י ה

ממש לא נעים, תריבו, תריבו, תעיפו בוץ, אבנים, בקבוקים כל מה שבא לכם. דיר בלאק - תשאירו אותי בחוץ אני אוהב את כ ו ל כ ם !!!!!!!!! ולעניינינו, פיטר פן, הבנת אותי, כל מה שאני מבקש הוא: תחזיקו לי את האצבעות שלא תשתחל לשם סיגריה. לא, לא מהיום. עוד שבוע מותר לי לעשן - ו ד י !!!! תעזרו לי!?

מאמי יקר כל הכבוד....

תושיט מהר את האצבעות כדי שלא תהיה טעות הכנתי צמיד (אזיקון קטו ויפה) במיוחד עבורך..... אני ממש מאושר שהחלטת להמשיך בהפסקה .. חזק ואמץ .... ואם אתה צריך חיבוק,כתף או סתם שאחטה אז אנחנו פה .... אוהב בהזדהות עמוקה...

כל הכבוד מאמי !

אני גאה בך לאללה על הנחישות. שמעת על כדורים שעוזרים וישר החלטת וקנית. מנסה. כל הכבוד לך !!! קראתי כתבה בעיתון "מנטה" על הכדורים הללו במסגרת שיטות שונות לגמילה מעישון. זו הדרך היחידה - למעט הדרך של "נחישות וכח רצון" - שצלחה באמת. אז הנה עוד עידוד שהשיטה שלך עובדת בסופו של דבר ואין כל צורך להשליך אותם לפח! אחרי הדיאטה גם אני :))

למעלה