אני ו....הגלולה

אני ו....הגלולה ../images/Emo8.gif

סיפרתי לכם לפני מליון שירשורים כואבים, מצחיקים, מרגיזים. כי פשוט נגמר לי האוויר, והחלטתי לנסות להפסיק לעשן. אחת, ובאמת סליחה שאיני זוכר מי זו הייתה, הציעה לי את ה...גלולה. זהו מין כדור - רפואי, הפועל על לא יודע מה, אולי על השכל, ומוציא את החשק מהמאפרה. רצתי לרופא - מרשם, בית מרקחת - 400 שקל. והנה: נאדה, כלום, גורנישט, נימיק. הטעם בפה זוועתי, כל היום כל הזמן. אבל הצורך והחשק למקלון עם הגחלת, בעינו עומד. אז אנא. תאמרו לי, האם להמתין עוד שבועיים לפי המרשם, או שמא לסל וחסל.

דיאבלו

New member
דפנטלי לסל וחסל

עזוב אותך משטויות מי שב א מ ת רוצה להפסיק יכול!!!! סימן שאתה לא רוצה אז למה לענות את עצמך תדליק סיגריה, תתרווח, תעצום עיניים, קח שאכטה ותחשוב טוב טוב אם אתה רוצה להפסיק. אם כן, קח את הקופסא ,תמעך אותה וזרוק לזבל אם לא, תמשיך לעשן בסבבה חיים רק פעם אחת די.

טשטושה

New member
ידיים למעלה..........תנשום עמוקקקקק

קח כמה שאיפות עמוקות מהאויר הבלתי מעושן ונשוף החוצה בכל פעם תזכיר לעצמך שאתה מאחורי זה שאתה לא מעשן יותר כמה שאתה ענק - ומוצלח עד שוח ההתקפה...... זה שווה..... גם ובגלל שזה קשה..... תחושת ההצלחה - היא ע צ ו מ ה קצת סבלנות מאמינקה.... בהצלחה טש

piter pan

New member
טשטש ../images/Emo24.gif

איפה את , איפה היית ? רבאק ... התגעגעתי לא להעלם ככה לכל כך הרבה זמן עוד פעם , או שנעמיד אותך בפינה

טשטושה

New member
להביא פתק מהמנהלת?....../images/Emo124.gifפסי

אפשר לקבל אישור.........? אני בשפצורי הבית..... חשבתי שזה יהיה קצר שניים שלושה דברים.... ו..... דבר הוליד דבר ואם כבר עושים נו - כולכם כבר מכירים את הענין..... אז הרשימה עוד ארוכה אבל האמת היא, שיוצא ממש נפלא... אז יש לי גיחות - אני אגיע, אין מקום לדאגה !!! טוב שיש מי שדואג לשמור לי מקום 10X פיט... העיקר - בהצלחה למאמי ------> אני כבר לא מעשנת אני חושבת חודש ומשהו הפסקתי לספור...... עדיין קשה - אבל שווה !!!!!!! בהצלחה איש...... טש

אז מה טשי העכבר הוליד הר? נו

וסיימתם כבר את השיפוצים והשיפצורים? את זקוקה לתמיכה נפשית. תשמעתי כל הכבוד לך על הפסקת העישון בעקבותיך ובעקבות עוד מישהו פה בפררורום נראה לי גם אני אלך בינתיים עקב החום אני מעשנת רק שלוש ביום בערך אבל זה לא נחשב כל עוד לא מפסיקים באמת נכון?

חוצמזה טשיק

זנחת את המאדאם של הפורום את כבר לא מנצנצת לי ואני נצנצתי לך איזה אחד או שניים ואפילו לא ענית אני משתוקקת לאיזה נצנוץ קל ממך שם באיזור המנצנצים

russo1

New member
כפי שכבר כתבתי אז

ההתמכרות היא קודם כל נפשית והתמכרות נפשית אי אפשר לפתור בעזרת גלולה. תוכל להיעזר בקבוצות תמיכה תוכל להיעזר באנשי מקצוע אבל בעיקר תצטרך לערוך מאבק אדיר מאבק קשה מאין כמוהו תצטרך להפעיל המון כח רצון תצטרך לדעת שאין פשרות שגם בעוד שנתיים כשתחשוב שהכל מאחוריך אתה עלול להתפתות להצעה לעשן רק סיגריה אחת ולפתע תמצא עצמך חזרה בנקודת ההתחלה. בקיצור להפסיק לעשן זו משימה קשה מאין כמוה. מצד שני הסיפוק כשאתה מצליח ההרגשה של הבריאות האויר הנקי החודר לריאותך זה בהחלט שווה את זה אז יאללה קדימה לעבוד

russo1

New member
זו הבעיה

כדי להצליח אתה צריך להיות נכון לקרב ועדיף עכשיו לפני שיהיה מאוחר אני מכיר כאלה שנזכרו רק אחרי שהמכה נחתה ואני מכיר גם מי שאפילו אז המשיך לעשן עד הדקה האחרונה. יש עשרים אלף סיבות להמשיך לעשן וכולן סובבות סביב אותה אחת: זה נורא קשה להפסיק! אבל יש סיבות טובות יותר בשביל להפסיק ורק אם תכיר במה שעומד מולך ותתחייב לעצמך לקום ולהילחם עד להשגת המטרה רק אז תצליח

עיצות...

לאחר קריאת דבריך..משום מה עולה במוחי המשפט ששמעתי פעם..(וגם אני חוטאת בו שלא תבין אותי אחרת..) "לעולם אל תתן עיצה. הבורים לא יקשיבו לה והחכמים אינם זקוקים לה."

mamaliga

New member
היי פיטר פן...מה קורה?????

הפנמתי את דברייך.. ואולי קצת בזכות זה היה לי סוף שבוע מדהים. היה כיף לדבר. שלחתי לך אייסיקיו. אחה"צ נפלא לך ולכולם
ממליגה.

piter pan

New member
היי ממה´לה ../images/Emo140.gif

אז ספרי קצת... אני שמח שהיה לך סופ"ש מדהים ... שלי לא היה כ"כ לפחות נהנה מהסיפור שלך... יללה - שפכי
אני מקשיב (אפשר גם במסר)

mamaliga

New member
טוב,אז ככה....

אחרי הקומזיץ של יום חמישי...שהיה אחלה הלכתי לישון בשעה 3:00 לפנות בוקר קמתי בשעה 7:00 עשיתי סידורים: בנק,סנדלר,ניקוי יבש ועוד... פגשתי חברה מכרמיאל שבאה לבקר עשיתי קניות באתי הביתה,ניקיתי חברה באה לאסוף אותי..נסענו לירושליים ארוחת ערב אצל אמא,יין..והרבה
יצאנו עם חברים לבר מגניב-מונה נשפכנו שם למוות... יום שבת על הבוקר ים המלח... קצת
קצת פינוקים-בריכות גופרית,ג´קוזי,מסאז´וכו.. חזרנו הביתה הלכתי לבריתה.. ב1:00 בלילה כשהלכתי לישון נזכרתי בטירונות שלי לפני 80 שנה. היה כיף לצאת קצת מת"א... עכשיו תורך..
ממליגה טורבו.

piter pan

New member
איזה כיפ ../images/Emo171.gif

וואוווו ... פצצת אנרגיה את אצלי היה רגיל כזה... אני מתבייש
ממש רגיל כזה... את יודעת מצטער שביאסתי

mamaliga

New member
לא ביאסת בכלל...

חייבת לרוץ לצילומים.. אני אהיה פה מחר. ערב טוב פיטר פן.
ממליגה.

russo1

New member
אני בין ברי המזל

ניסיתי פעם כמעט הקאתי ובזה חסכתי לי את הצרה. מצד שני ניסיון עם מכורים לא חסר לי

piter pan

New member
נסיון "עם" ונסיון "בתור" אחד כזה

אינם אותו הדבר ואל תדון אדם עד שתגיע למקומו. עכשיו אני מבין את נחרצותך גם בנושא זה... יא חביבי - קצת צניעות. איזה קביעות קבעת כאן. "התמכרות היא קודם כל פסיכולוגית ..." מה סה"כ הוא רצה ? לחלוק איתנו את נסיונו להפסיק לעשן ולקבל קצת מילים חמות (או שאני ממש טועה ואיני בכוון). ומה הוא קיבל ? איזה פחד
- "דע לך שככה ודע לך שככה..." ובסוף אחרי כל הפליקים ובשאננות אתה מאחל לו "... בהצלחה..." לא כך דוחפים אדם להצלחה (לדעתי) לא אצל כל אדם ההתמכרות דומה , לא אצל כל אחד הפיזי והפסיכולוגי ממוננים אותו הדבר ומה אתה חושב - שחידשת לו משהו ? מה זה איזה ילד שלא יודע מהם ניזקי הסיגריות והקשיים הכרוכים בהפסקת עישון ? הבאת לו הרצאה מהתיכון , כך זה לפחות נשמע לי וסליחה על שכך זה נשמע לי. יא מאמי האחד והיחיד שלנו - אני רוצה לאחל לך (כאדם לא מעשן) שיצא לך להמשיך לעשן כמה שפחות עד שתגיע למצב שתהיה מוכרח להפסיק (או עד שתגעיל את עצמך עד למצב בו תחדל מנוהג רע זה). שיהיה בהצלחה וכמה שיותר בקלות היה חזק בירכת שמים עלייך ועל כל ישראל

למעלה