אני ו....הגלולה

russo1

New member
אני מבין שהנחרצות שלי

לא מוצאת חן בעיניך צר לי ולמען האמת אפילו קצת נמאס לי לשמוע את זה המתקתקות שלך לא ממש מדברת אלי אבל אני לא רודף אחרי כל הודעה שלך כדי לספר לך את זה. ןלעניינינו הבן אדם שאל שאלה אינפורמטיבית וקיבל תשובה אינפורמטיבית נכון שלא אצל כל אחד זה אותו הדבר יש כאלה שלא נוטים להתמכר ואצלם אין אישו בכלל הבחור הזה לעומת זאת מכור אחרת לא היה לו על מה לדבר כאן בכלל אתה יכול לחבק אותו עד מחר זה לא ישנה את מצבו כהוא זה ולא יעזור לו לפתור את הבעיה אתה יכול לעומת זאת להגיד לו את האמת גם אם היא קשה ולא נעימה. הנסיון שלי אומר שהרבה יותר קל להתמודד עם הדברים כשאתה יודע בדיוק מול מה אתה עומד. ובאשר לנסיון שלי אני מניח שהוא גדול משלך וגם אם לא הייתי מכור בעצמי הנסיון שלי בתחום גדול משל רוב האוכלוסיה ואני באמת לא חושב שאני צריך לפרט או להסביר או לנסות להוכיח לך בדרך כלשהי שאני יודע על מה אני מדבר. בכל אופן אם פעם אגיע לפורום עם בעיה ואני לא מדבר על מועקה או צער אלא על בעיה פרקטית כמו התמכרות או אלימות במשפחה או בעיות אחרות אליהן התייחסתי באחרונה תעשה לי טובה אישית אל תחבק אותי אל תספר לי כמה אתה אוהב אותי אל תנסה לשכנע אותי שהעולם ורוד והכל יהיה בסדר תגיד לי את האמת תן לי תגובה פרקטית תן לי אפילו סטירה אם צריך. ואם אין לך משהו ששווה להגיד פשוט עזוב את זה. הדבר האחרון שבן אדם בבעיה צריך זה שיגידו לו שאין בעיה ושהכל בסדר

piter pan

New member
מי רוצה לחבק אותך בכלל ../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif

בהשתחוויה עמוקה ובהערכה רבה אני מרכין ראשי מול נסיונך כי רב בגמילה ובגמילות חסדים רוסו. אני רועד מהתרגשות כי נמאס לך ממני ואני מבטיח שאשתדל לא להרגיזך עוד (או שלא). אני יודע מהו עישון , איני מעשו שנים רבות אישתי מעשנת כבדה ומכורה בדיוק כמו "מטופלייך" אז ה"אינפורמטיביות" שלך אינה במקומה. זה פורום תמיכה אד כמה שידוע לי וברור לי שלא אשכנע אותך שגם תכנייך ארכאיים וגם סיגנונך משוחץ. מישהו ניסה למכור לך עולם ורוד גוילם ? הרי אתה הוא זה המוכר לנו עולם ורוד עם זוגיות מושלמת בו ניתן להצליח תמיד והכל תלוי בנו. אין מה לעשות , גזר גמדי זה גזר גמדי ... המשך בגמילות חסדייך , עוד מנת סוכר ממך ואקבל ואלקה בסוכרת... אבל אני לא דואג - אתה בוודאי תעזור לי להחלים בעיצותייך המקצועיות בהן "דנת לאחרונה". והנה לך חיבוק ורוד ודביק במיוחד ממני וגם ... נשיקה מתקתקה על הפה ממממוווץץץץץץ

russo1

New member
לא אמרתי מנין הנסיון שלי בנושא

ואם היתה לך מעט מן הרגישות, שבצורה מביכה כל כך דרשת מאטיוד, היית חושב פעמיים לפני שענית לי כזו תשובה. אבל כמו שכבר אמרו חכמים ממני לא מדובשך ולא מעוקצך

piter pan

New member
לך תרגל סחיטה ריגשית במקום אחר ../images/Emo11.gif

ואני מתעקש על עוד נשיקה קטנטנה... בעצם ג ד ו ל ה גדולה...
וגם קצת דבש ועוקצים אם אתה מתעקש.

russo1

New member
לא ממש הפתעת אותי

פיטר פן זה לא ההוא שסירב להתבגר וחיפש לעצמו ילדה שתהיה מוכנה להיות אמא שלו? וואלה מתאים לך השם

piter pan

New member
אָהָהה- זה אני ../images/Emo13.gif

תודה. אני אוהב את השם. אגב - רוסו ממש לא הולם אותך. הייתי חושב על מממממ..... אולי מינכהאוזן
.... טוב , מה כ´פת לי בעצם שיהיה לך ערב טוב רוסו

piter pan

New member
אָהָהָההה - זה אני הסרבן ../images/Emo9.gif

תודה. אני אוהב את השם. אגב - רוסו ממש לא הולם אותך. הייתי חושב על מממממ..... אולי מינכהאוזן
.... טוב , מה כ´פת לי בעצם שיהיה לך ערב טוב רוסו

-יש שביל האבנים הצהובות-מאמי 1

יאללה קדימה לעבוד. תקשיב טוב מאמי 1 מר רוסו 1 יודע. הוא קבע שאתה מכור הוא קבע שמתמכרים לסיגריות ולחשיש הוא קבע שהתמכרות היא נפשית קודם כל. תקשיב למר רוסו 1 אחרי שתקשיב ותפנים ותלמד תלך לביתך המושלם ואם הוא לא מושלם, תקשיב שוב למר רוסו 1 והוא יראה לך את שביל האבנים הצהובות. מר רוסו יודע כל. תקשיב טוב מאמי 1 ויאללה קדימה לעבוד. נ.ב. מאמי 1 ראיתי אנשים (הרבה) שהפסיקו לעשן כי החליטו ועשו את זה. ולא חזרו לעשן אחרי שנה שנתיים או עשרים. ראיתי אנשים (הרבה) שהפסיקו לעשן חשיש ומריחואנה ולא חזרו לעשן אחרי שנה שנתיים או עשרים. לא תחקיר סטטיסטי לא נתוני ידע מחקרי רק ככה מהחיים. לא שזה נחשב. אז אולי, תקח אוויר,יש המון על שפת הים או בהרים וקח עוד שאכטה של אוויר ותחליט שזה מה שאתה רוצה ובגלל שאתה בחרת והחלטת להפסיק- אתה יכול לעשן הזה. אתה יכול כי אתה רוצה.

piter pan

New member
אני חושב שהתבלבלת ...

את לא אחותו של שקספיר את אמא שלו !!! ואני אוהב אותךךךךךך

תודה לאל

שההתמודדות הזו נחסכה ממני מעולם לא ממש התפתיתי לעיניין הזה של העשן... בכל מקרה - בהצלחה!!

הו מאמי מאמי - בלו

הכרתי פעם יהודי טוב שעישן לא עלינו 4-5 קופסאות דובק (זוכר) ביום כל פעם שניסה להפסיק לעשן נשבר בחודש הראשון יום אחד קיבל היהודי התקף לב והרופא אמר לו שאם ברצונו לחיות עליו להפסיק לעשן. באותו היום הפסיק הנ"ל לעשן. בארון שלו נשארו כ-100 חפיסות דובק. לאחר כחצי שנה שאלתיו מדוע אינו זורק את הסיגריות והוא ענה לי כך אני בטוח שאני לא אעשן יותר כי אם הן תחת הישג ידיי אני יודע שהשכל גובר על הרצון אז יאללה מאמי תעשה סוויץ בראש

דיר באלאק../images/Emo46.gif

צ´מע רגע יא ממי! מחר בשעה 18:00 אני סוגר שבוע ללא עישון... אתה יודע מה? אני עישנתי יותר מקופסא ליום.....של מרלבורו... ו ה 5 סיגריות האחרונות שהיו בקופסא כשהחלטתי להפסיק עדיין נמצאות כאן לידי ממש ליד המוניטור ..... כאן משמאל תביט..
אז נכון שבלי שאף אחד ידע גנבתי שאחטה אחת קטנה...(מעידה חד פעמית) אבל מייד העפתי את הגועל הזה מעליי.. רוצה לשמוע עוד משהו ... אישתי לא מוכנה להפסיק לעשן בבית... ואחרי הארוחה היא פשוט מדליקה לי סיגריה מול הפרצוף... אז עכשיו אני אגלה לך ... זה רק נותן לי יותר כוח... הכל עניין של החלטה... נו אז יש כמה רגעים קשים בכל יום!! אבל תודה באמת: מיום ליום ישנם פחות ופחות רגעים כאלו... אז מכאן אני מחזיק לך (את ה)אצבעות (כדי שלא תוכל להחזיק בהם את הסיגריה) אז אם ממש קשה לך, זכור : תמיד יכול להיות קשה יותר.... וזה לא סוף העולם אלא תחילתם של חיים בריאים יותר.. גם המסע הארוך ביותר מתחיל בצעד אחד קטנטן....

Amir33

New member
מאמי מאמי איש יקר.

מה זה להפסיק לעשן? אה ? כלום! יודע כמה פעמים אני הפסקתי

דור חדש הגיע? גברים וגלולה?

תהיתי לעצמי. שמחתי אפילו. אבל צ´יק צ´ק הבנתי שהפנטסיה הרחיקה לכת. זו לא הגלולה הזו. אז כן, מאמי האחד תמשיך עוד שבועיים אחרת אתה עלול למצוא את עצמך עם תוצאות תלויות בין שינייך. וחוץ מזה -אתה פרייר של מישהו? שילמת 400 שקל? אז תמצה את הגלולה עד האחרונה המרה.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif מאמילא-מאמילא-מאמילא-לא-לא

מאמי - לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא להישבר!!!! זו הייתי אני שסיפרתי על הכדורים. ואני עומדת אחרי כל מילה. והיום - כבר מתוך ניסיון אישי. תמשיך לעשן רגיל, עד שתרגיש שזה ממש מעצבן אותך גם לשלם 400 שקל, גם לעשן, וגם הטעם מגעיל,,,, רק אל תישבר ! אני כבר ביום החמישי שאחרי השבועיים. לא מעשנת. לא בא לי לעשן. המחשבה עושה לי טעם רע בפה. ושלא תטעה: אני נחשבת מ כ ו ר ה !!! 2 קופסאות ליום בלי להניד עפעף, והיום - אף סיגריה SO FAR . תמשיך, תמשיך, ואל תישבר ! ועזוב את השטויות - למי שלא מעשן - קל מאד לומר - "זה הכל בראש", "זה תלוי רק ברצון שלך" עד היום - כלום לא עזר לי. אם תרצה תמיכה הדדית - אהיה פה בשבילך, רק אנא, אל תישבר !!

piter pan

New member
אלו מילים - עיניים קחי ../images/Emo24.gif ענק

רבאק - שיחקת אותה קחי עוד אחד ... או עוד שלשה
אהבתי נורא

מאמי, קצת סבלנות לא מזיקה בחיים!!!

כן, עיניים, את צודקת. כבר שמעתי על נפלאות הגלולה הזו, ועד כמה היא עוזרת בהפסקת העישון. ובכלל, על פי רוב, כל ההתחלות הן קשות (לא תמיד, אבל בכל זאת) אז מאמי, תתאזר בהמון סבלנות, תנהג על פי הוראות השימוש, ותחסל את כל החפיסה. רק אז תחליט, האם להמשיך הלאה, או שזוהי לא השיטה המתאימה לך. בכל מקרה, המון המון המון הצלחה ו......כוח רצון.

פלסטיק

New member
ולפני מליון שרשורים הציעו קונדום...

חכה שבועיים, מה ´כפת לך. 400 שקל כבר שילמת אם הגלולה תעזור, יופי. ואם לא אז אפילו אפילו אם הגלולה לא תעזור תגלה שבעצם אתה יכול עוד שבועיים לבד, ועוד חודש, ועוד שנתיים. אז אולי זה לא יהיה בזכות הגלולה, מה זה משנה? אז תנסה עוד קצת, עוד יום ועוד יום, אולי בסוף תצליח?

למעלה