אני הערפד או משהו..

Ez sLeeP

New member
אופסי.. ../images/Emo3.gif

הייתי עייף, וחשבתי שהיא עונה לי על השאלות!
 

Ez sLeeP

New member
המממ..

1. דג? 2. מעדן הגולן - מישהו זוכר? 3. האמ. I can't really see where this is going.. 4. לשמור את השטיח מקביל לספות וצמוד אליהם. כל סטייה היא אסון. 5. כנ"ל? 6. חמוד!! 7. מילקי כמובן. (הראי לי אדם שפוי שיעדיף מילקי על מאכל שקוראים לו ג'ננה).. 8. יוטבתה. (מה קרה פה? מתפשרים על חיקויים זולים?). 9. תנובהה.. 10. תלוי במזגה"א. 11. קומדיות. אבל זה משתנה. תלוי-מצב רוח. 12. אין לי העדפה ספציפית. 13. אף אחד מהם. 14. מרץ ככל הנראה. 15. דווקא בשתי התוכניות היותר זוועתיות שקיימות בישראל בחרת? לא אודטה - משום שהיא וולגרית, קולנית, עממית, חסר חוש אופנה ובעיקר מייגעת.. כל זאת לצד חוסר ההתאמה שלה להיות מנחה כלשהיא בטלויזיה, או בכלל להופיע בטלויזיה. אקזיט? זה פשוט חסר טעם. זה הכל. 16. פריקיות, ברור. אבל במידה. 17. אורביט (שנחזור שוב לעניין המקוריות?). וטוב שכך.
אני סתם מרושע, עזבי.
 

OpticalIllusion

New member
חח אני חושב שכבר היה דבר כזה ...

71 שאלות .... שגרפו תשובות כמעט מכולם .... אני בטוח שנדב יעשה את זה בשמחה
 

Ez sLeeP

New member
בלע. בלע. בלע.

זו לא המטרה. המטרה היא לא לייסר את המרואיין, אלא להפיק מהראיון עמו כמה שיותר עליו. זו לא הכמות, זו האיכות. 1.שם מלא? נדב איזנברגר. 2.תאריך לידה? 08/12/1986 3.גיל? לא יודעים חשבון? נכון להיום, 17 ו-3 חודשים פחות 5 ימים. 4.מקום לידה? בי"ח כרמל, חיפה, ישראל. 5.כינוי,שם חיבה? נדבו'ש, פוקי, בומס, איזיבורגר. 6.גובה? בצו ראשון הייתי 169. עכשיו כנראה 170 פלוס פלוס. 7.איך אתה חוגג את יום ההולדת שלך? בדר"כ זה יוצא מאוד עצוב. רצוי עם חברים, וזה כבר טוב - שיש חברים. אני מעדיף להקיף את עצמי באנשים שאני אוהב. 8.תכונה טובה? עניתי על זה, נא לבדוק בשאלות של דידו'ש. 9.תכונה רעה? כנ"ל. 10.חולשה? אנשים יפים, חסכים תרבותיים. 11.צבע אהוב? כחול. 12.אוכל מועדף? כמה שיותר פחמימתי, יותר טוב. 13.קינוח? את מתעסקת עם בן של קונדיטור פה. *אין תגובה* 14.שתייה? תמיד היה לי פטיש למים. סן בנדטו, נניח. 15.מספר מזל? 7 או 8. קטע אינפנטילי ואידיוטי מן הילדות בו בחרתי מספרים ע"פ הצורה החיצונית שלהם. מאין פרומו לחיי השטחיים בעתיד. 16.תחביבים? כתיבה בעיקר. 17.חיה? בניגוד לחיית מחמד? שיהיה גור-אריות. אפשר שיישאר גור? לא, אני רוצה בעצם אריה. שאפשר יהיה להתכרבל איתו בלילות. 18.חיית מחמד? וייטי. הכלב הכי סקסי בעולם כולו. 19.ספורט מועדף? שנייה, אני אתגבר על התקף הצחוק המטורף שרץ כאן. אהמ. סקי נחשב ספורט? *צפונבון* 20.שיגעון? החיים. 21.בדיחה שמצחיקה אותך? אני לא צוחק ממש מבדיחות. אני צוחק מסיטואציות. אני צוחק מאנשים מצחיקים. אני אוהב לצחוק, זו התרפיה הטובה ביותר. 22.המילה שאתה הכי משתמש בה? אני באמת צריך לחשוב על זה. לא יודע, תאמרו לי אתם. נועה טוענת שזה 'גריאטרי', וכי יש לי משהו למילה הזו. אני מניח שסרקזם, אולי? 23.שחקן? אין לי שחקנים מועדפים. אולי.. קולין פארל. 24.סרט? עניתי על זה כבר. אוף. נוטינג היל. 25.ז'אנר מועדף? אין דבר כזה. לעיתים אני חושק בסרט שמאמץ את המוח, ולעיתים אני חושק באסקפיזם נטול ניוטרונים. תלוי במצברוח. 26.סדרה בטלוויזיה? את ניצבת בפני מכור לטלויזיה. שיהיה בברלי הילס, בשביל הסיפתח. 27.אליל/ה? אין. לא מעלה אנשים לדרגת אלוהות. 28.להקה? מוניקה סקס. (אמא שלי כרגע אמרה וגינה. ייקח לי זמן להתרגל לזה..) 29.שיר? גם על זה עניתי. *נמנע* 30.המצאה גדולה? ציניות. דרך נהדרת להתמודד עם החיים. 31.עונה בשנה? חורף. 32.חוף או הרים? צואה מוצקה או שלשול? 33.לישון או לקום? מאיפה השאלון הזה, תזכירי לי? 34.אהבה בלתי אפשרית? כאב. 35.האם התאהבת במבט ראשון? יכול להיות. אני כנראה לא שם לדברים כאלו. 36.אתה נותן מחמאות? יותר מידי לפעמים. 37.אתה אוהב לכבוש או להיכבש? זו דרך אחרת לשאול אם אני פאסיבי או אקטיבי?
38.עשית משהו משוגע בשביל אהבה? אני מניח שכן. אבל תני לי קודם אהבה. 39.פחד? עילגות. 40.יש לך אמונה תפלה אישית? התפטרתי מהן, לפני זמן רב. 41.תעלול של הילדות? לא. הייתי ילד שמן ונייח. 42.לומד או עצלן? עצלן (אך מצליח) 43.מקצוע מועדף? לשון, ספרות, אנגלית. 44.אתה מעתיק? כדרך חיים לא. העתקתי בחיי. 45.דאגה? להיות הנחות בקרב הקבוצה. (מתקשר לפחד שלי) 46.כאב? לב. 47.משאלה? להיות מאושר, ומאוהב. 48.הרמת כוסית בשביל? לא זכור לי שהרמתי כוּסית. 49.המתנה הטובה ביותר שקבלת? ספר. 50.את מבזבזת או חוסכת? 5100 שקל ב-5 חודשים. נחשו. 51.על מה אתה מבזבז כסף? על מה לא? סיגריות, בגדים, בתי קפה. צפונבון - כבר אמרתי? 52.תמונה שהיית רוצה להקפיא? החיוך הראשון שלי, אבל זה בטח היה יוצא לא פוטוגני. 53.מאמין באלוהים? הוא לא מאמין בי, למה שאני אאמין בו? 54.על מה היית מודה לו? למי? 55.למה תבקש ממנו סליחה? כבר לא סיכמנו שהוא לא קיים? 56.רגע ביום? שנייה לפני שאני עוצם את העיניים, ואני חש הקלה. 57.אתה מתעניין במה שאומרים אחרים? לרוב. 58.ממי אתה מבקש עצות? מהכל. ממי שלמדתי שעצותיו לא מספקות אותי, והוא אינו מנסה לעזור בכל מאודו - אני כבר לא אשאל לעצה בשנית. 59.זיכרון יפה? אני סנילי. 60.חלום? אחד זכור לי. משהו הזוי. עם דרדסים, ומצריים, ושבויים, והמשפחה שלי. הייתי קטן מאוד. 61.דבר שאתה רוצה ללמוד? בישול. וצרפתית. וספרות אנגלית. ותקשורת. ואומנות. ועיתונות. ופסיכולוגיה. וניהול זמן (זה פלצני, אבל בכל זאת). 62.סיוט? זה כמו הפחד והדאגה. הכל קשור בהכל. 63.היציאה האידיאלית? שלא יהיו סימנים על האסלה. 64.מה אתה אוהב לעשות בערב גשום? לטייל בחוץ. או לשבת בחדר מול המפזר חום עם כוס קפה חם, להישען על הכלב הפלאפי שלי ולעשן. (חיי סובבים סביב הסיגריות? הייתכן?) 65."החבל שקושר אותך לאדמה"? "עישון גורם למחלות חמורות" (וואט-דה-פאק?) 66.איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 20 שנה? איך אני רוצה להיראות ומה אני רוצה להיות, אני מניח. מצליח, מאחורי קריירת עיתונות מצליחה, ואני עומד בפני ההוצאה לאור של הרומן הראשון שלי (הרעיון כבר קיים, אבל זה סוד). אני מאושר, ולא לבד. יש לי דירה עצומה במרכז ת"א, וילדים, אולי. כלב - בהחלט. אין לי חסכים יותר. 67.אם היית צריך להודות למישהו על משהו, במי היית בוחר? זה קשה. אני יכול להודות לכל אדם בנפרד, על כל דבר שהוא. אבל זה נוטה להיות לא כן ודי צבוע. אם כן ארצה להודות כאן, זה די אישי. מעל הכל - ארצה להודות לעצמי. 68.אתה אוהב לטייל? כעיקרון כן, כשזה מגיע לפעילות פיזית מאומצת - אני אצטרך לשקול בשנית. 69.אילו דברים מרגיזים אותך? צרוך מוחין. טיפשות. נגררות. חוסר-יכולת לאיית כהלכה מעל גיל 9. 70.למי אתה מתגעגע? לסבתא. *לא מאמין שסיימתי*
 

heaven is here

New member
עוד לא שאלתי אותך שאלה

איזה אירוע אתה הכי זוכר בבהירות מילדותך?
יותר טוב כלום מכמעט?
אם היית יכול להחליף את שמך, לאיזה שם היית מחליף?
מספר מזל יש?
 

Ez sLeeP

New member
הממ..

אני לא זוכר דברים. באמת שלא. אני אשתדל לחשוב על משהו, כדי שאוכל באמת לענות שאני זוכר. ילד בלי זכרונות ילדות. ילדות עשוקה.
אכן. ועצוב שכך, אבל אכן.
נדב זה השם עבורי, הוא מזוהה איתי - ואני לא חושב שהייתי רוצה להחליפו.
עניתי על כך בשאלון ה-300 שסופק לי בידי ליאל. נמרצת הילדה הזו.
 

painapple

New member
אממ.. נדבוש, אין לי הכי מה לשאול

אבל נחמד לי לקרוא את התשובות .) יאללה, תמשיכו לשאול!
 
שאלה לי אליך

נגיד אתה יושב במרפסת בקומה שלישית, ואיזה מישהי שאתה לא מכיר צועקת אליך ומציעה למצוץ לך (את האף יא סוטים!), אם בתמורה אתה תרד אליה ותשיר לה שיר עם רומני. האם אתה: א) פותח את ספר השירים הרומניים שתמיד יש לך בכיס, לומד שירי עם רומניים ויורד לבחורה ב) יורק עליה ואומר לה שאם היא לא עולה אתה לא יורד ג) שולף בזוקה ומפוצץ אותה ד) שולף בזוקה, מתחיל ללעוס, ומציע לעוז גם (עוז רוצה מסטיק..)
 

Ez sLeeP

New member
במקרה שכזה,

אני כמובן מבין שחלה טעות. אני מתקשר לראש המשמר שלי, מפטר אותו ואת כל עובדיו - על כך שבחורה מבית המשוגעים הסמוך הצליחה להסתנן החוצה מן המוסד, ולהגיע לשטח הפרטי שלי. לאחר מכן, על גודל המקוריות של הצעתה, אני מממן לה שהות פרטית בבית משוגעים שיוקם במיוחד עבורה. כנראה שאני אכתוב שיר, שניים על הסיטואציה, ואבלה זמן רב אצל הפסיכיאטר האישי שלי. עם הזמן, אני אוציא רב מכר, ואקדיש אותו במיוחד בשבילה. עוז, אם אתה רוצה מסטיק - לך לקנות, אבל בשביל מה לכתוב על כך שאלות סבוכות חסרות פואנטה?
 
זאת לא אחת מהאפשרויות!!!!!!!!

ויש לי מסטיק. אני רק רציתי לראות איך תגיב. תבחר א ב ג או ד!!!!!!
 
למעלה