אני הערפד או משהו..

Ez sLeeP

New member
אני הערפד או משהו..

אני מניח שמאחר וקורי לא הכריזה על העברת השרביט (או השיניים התותבות) אליי, אז אני אפתח את ההודעה הזו. קורי יקירתי, ככה דברים נעשים. יש להכריז על יורש העצר, you of all people should know that.. (אולי נעביר את הסרט, נאמר, ל.. אוף. אין לי זמן לחיות..). כן, זה הזמן לשאול. אני שומר לעצמי את זכות השתיקה (ובמקרה הצורך, גם מחיקת שאלות..
). נא לא להיות פרובוקטיביים מידיי, זה לא יעזור. :)
נדבו'ש.

cory183

New member
אולי אתה יודע...

איפה אפי??? אחח צחוקים איתי... פהה פהה ( זה מיש לי יש לי למי שלא הבין...)

Ez sLeeP

New member
אפי.

אם את מתכוונת למדריך-חוץ שלנו במסע לאילת, אני מניח שהוא כרגע אי שם במדבר יהודה, מנחה קבוצת הישרדות. כנראה מורכבת, רובה ככולה, מאנשים במשבר גיל המעבר, או נערים ונערות שהוריהם החליטו שהם צריכים קצת לצאת מהבית ולהתנתק מהוירטואליות של האינטרנט. אפי, איש מעניין ורווגוני. שווה היכרות.

cory183

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מיקה86

New member
אני אתחיל

נדבי מותק... שאלה קלילה תכונה רעה ותכונה טובה שלך

Ez sLeeP

New member
יש המון.

אני מניח שאני אצטרך להתמקד במשהו מאוד מרכזי. אני אהיה מאוד קונקרטי.. תכונה טובה - מודעות עצמית גבוהה. תכונה רעה - כנ"ל. אני אסביר. בכל צעד ושעל שאני עושה, אני מאוד מודע לעצמי. אני מודע להשלכות של מעשיי (בין אם ארוכות טווח, או קצרות טווח). אני נוטה להיות מאוד מתוכנן - ומכאן מאוד לא ספונטני. זה האספקט הרע של הדברים. קשה לי מאוד להשתחרר בצורה הפרועה של הדברים. אני יכול להיות מאוד משעשע, אך לרוב, גם אם לא נראה כך - מאוד מאופק. היתרון הוא לרוב שאני עושה מה שאני רוצה לעשות, בידיעה מוחלטת שלרב דברים לא יתפתחו לכיוונים שאיני מעוניין שיפתחו אליהם. עם זאת, ברור לי שאני מפספס דברים רבים. אך עם זאת, אני מודע לחסרונות שלי וליתרונות שלי. אני גם מאוד מודע כתוצאה מכך, לאנשים אחרים. אני חושב שאני מאוד אמפתי. וגם זו תכונה חיובית ושלילית כאחד. אסיים כאן, אני יכול לעשות תזה על עצמי. כאן נכנס הפאן המגלומני שבי - וזה באמת סיבה להפסיק. נקסט.

Ez sLeeP

New member
יפה לנו ../images/Emo3.gif

וודאי. הרבה דברים. חיצונית ופנימית. אולי הייתי מעניק לעצמי קצת יותר ספונטניות. חרטות של ממש? דגלתי בעמדה שאין להתחרט על מעשים. כל דבר נעשה במטרה כלשהיא, ולומדים ממנו. אחרי הימים האחרונים, אני נוטה לחשוב קצת אחרת. אבל המגמה הכללית נותרה בעינה, אין לי חרטות. אני לא אנקוב בשמות. אבל מה שהופך אדם לחבר אמיתי שלי היא היכרות אמיתית. כזו שנרכשת עם הזמן. לא בהכרח זמן רב, תלוי בסוג הקשר. אך חברים באים מכל הגוונים ומכל הסוגים - ואני לא מאמין שיש חבר אמיתי יותר, או עדיף יותר. עצם ההגדרה של חבר, מבחינתי, מעניקה לאותו אדם זכויות רבות אצלי. הוא חבר עד שיוכיח אחרת. אמינות, נכונות להקשיב ולעזור, לדעת מה אני רוצה ומה אני חושב לפני שאומר את זה, לחבק ולהגיד שהוא/היא אוהב/ת אותי, מבלי הצורך שלי לבקש זאת. לדעת מתי קשה לי ומתי טוב לי. לדעת בדיוק מה אני צריך, ומה אני אוהב. זה קשה, אבל זה מתגמל. אני מבטיח

*superstar*

New member
בתור ערפד אתה לא כזה מפחיד../images/Emo3.gif

יש משהו שהיית משנה בעצמך? אתה מתחרט על משהו שעשית? מה הוא היה? אם היית יכול להצביע על מישהו/מישהי אחד/אחת שהוא/היא החבר/ה הכי טובים שלך, מי זה היה? ומה הופך אותו לכזה?

אממממ

מה הצלצול שלך בפלאפון? איזה דיסק/ים נמצא/ים במערכת שלך ברגע זה? מה עשית היום? מממ מה תעשה מחר? חברים שלך יודעים שאתה מנהל מכובד (או משו כזה
) בפורום לא מכובד בתפוז? אממ האם אתה חולם בלילות ומייחל ללשון אדומה מאוד, עלה ירוק על הראש ופרצוף צהבהב ועגלגל?

עוד שאלות...

איזה שיר אתה הכי אוהב
איזה שיר גורם לך לבכות
איזה שיר גורם לך לבכות
איזה שיר דבילי אתה הכי אוהב
איזה זמר אתה שומע בלי שאף אחד ידע מזה

Ez sLeeP

New member
אני מניח שהיום אנו עוסקים בשירים..

(זו הולכת להיות הודעה שקצת מרוכזת בעברי לידר, אבל תתגברו) השיר שאני הכי אוהב זה Let it Be של הביטלס. אני לא יודע אם זו ההגדרה הנכונה, אבל הוא השיר שגורם לי להרגיש הכי טוב. שיר שגורם לי לבכות. במצב הנכון, אולי כמעט כל שיר. הבולט מכולם, כהשקיץ יבוא - עברי לידר. אני מניח שהתכוונת איזה שיר גורם לי לצחוק, ולא עוד שיר שגורם לי לבכות. לצחוק באופן היסטרי, כנראה שלא - אבל לחייך בהחלט. סינדרלה רוקפלה, מהפסקול של 'ללכת על המים' (הסרט החדש של איתן פוקס, במאי הסרט יוסי וג'אגר, פתח את פסטיבל ברלין לפני כשבועיים) - זהו קאבר לשיר של אסתר ואבי עופרים (לא מהתקופה שלנו, ממש לא), בוצע בידי: עברי וריטה. (זה תקף גם לשיר הדבילי שאני הכי אוהב) איזה זמר אני שומע בלי שאף אחד יידע מזה? אני לא חושב שיש דבר כזה. אולי שיר ספציפי. ביוטיפול של כריסטינה. היא בעלת קול מדהים, וכאישיות בעלת תדמית הוליוודית מובנית - אני מתעב אותה. זהו.

Ez sLeeP

New member
../images/Emo3.gif

מה הצלצול שלך בפלאפון? מרי לנצח - גרסת האלקטרו-לייב, 2003. איזה דיסק/ים נמצא/ים במערכת שלך ברגע זה? עברי לידר, ככל הנראה. מה עשית היום? בי"ס כרגיל (קיבלנו את המבחנים בספרות אנגלית - קיבלתי 95, ולא 91. היו חזרות לבגרות בע"פ. המורה קטעה אותי באמצע ואמרה שאם אדבר כך, אקבל 100 ללא ספק. לאחר מכן, הלכתי להירשם למכון כושר. יותר מאוחר אני הולך עם נועה להדר, בחיפוש אחר דברים לתחפושת שלה. מממ מה תעשה מחר? אחזור הביתה אחרי בי"ס, אתבטל עד שיעור נהיגה. אחזור ללמוד להיסטוריה, או לפחות אתכנן לעשות זאת. ב-6 בערב יש לי כמה שיעורים להשלים בהתעמלות בבי"ס, בתקווה שלא אצטרך להגיע אחרי הצבא להשלמות
חברים שלך יודעים שאתה מנהל מכובד (או משו כזה ) בפורום לא מכובד בתפוז? רובם כן. זה לא ממש עולה בשיחות. הקרובים ביותר יודעים כמעט כל דבר עליי. אממ האם אתה חולם בלילות ומייחל ללשון אדומה מאוד, עלה ירוק על הראש ופרצוף צהבהב ועגלגל? לא כשאני לא שיכור, לא.

*superstar*

New member
חח הצלצול שלך עוד מאז..?

אני שיניתי אותו ל"ואולי" הצלצול הכי שווה בשטח

מממ...

1. למה אתה מתחפש בפורים? 2. צבע מברשת שיניים? 3.אי בודד, 3 דברים (אם לא שאלו כבר) 4. מה היית עושה עם היו נותנים לך כבשה.? (מה?) 5. וברווז? 6. ספר אחרון שקראת? 7. סרט אהוב.? 8. שיר שדבוק לך בראש או שהיה דבוק לך בזמן האחרון? 9. מה שלומך? יש לי עוד אבל נראה לי שזה מספיק לבינתיים..

Ez sLeeP

New member
הממ..

1. אני כנראה לא מתחפש, אבל אני אתאבזר בהתאם ע"פ רוח המאורעות. 2. כרגע? ירוק-כחול. 3. הייתי לוקח 3 אנשים שאני לא יכול לשרוד בלעדיהם. לצערי, אני לא חושב שיש אנשים כאלו, או שאני יכול לעשות את הבחירה הזו. אני אחשוב על השאלה הזו, כדי כשישאלו אותי בעתיד - יהיה לי מה לענות. 4. שאלה הזויה. אם היו נותנים לי כבשה? מה הייתי עושה? (אני מנסה שמי שלא קורא את השאלות יהיה מסוגל להבין את השאלה, מבלי ממש שאני אצטרך להעתיק אותה?). תלוי מה הסיטואציה בה תוענק לי כבשה. אני חושב שאני אקרא לה שושנה.
5. ברווז? ראה/י תשובה לשאלה 4. שירן - קבלי פרצוף תמה ותמוה. 6. ספר אחרון שקראת? עדיין קורא. מצחיק איך שלוקח לי שנים לקרוא ספרים. דור הפרוזאק של אליזבת' וורצל. הפסקתי איתו. אמשיך בעוד כמה שנים. כעת? מר ורטיגו של פול אוסטר. 7. נוטינג היל. כעיקרון, כל סרט של ג'וליה רוברטס. 8. אני לא יכול לענות על דברים כאלו. זה משתנה משעה לשעה. אני מניח ש"עוד יום ועוד יומיים" של שי גבסו. (אני לא שומע גלגל"צ, כלומר אם אני שומע רדיו - אז כן, אבל אני לא שומע כ"כ רדיו, כך שהשיר טרם נמאס עליי ובעיניי הוא מקסים). אגב, זה המקום להמליץ על גלעד שגב, בן טיפוחו של עברי לידר - והוא מאוד חביב. השיר הראשון שהוציא "עכשיו טוב", לא ממש להיט - אבל בהחלט בעל פוטנציאל. 9. שלומי? כרגע? בלתי מוגדר. סביר.

השאלות שלי../images/Emo36.gif

1. זמר שנוא?? 2. למה אתה כל שניה שם את האייקון של ה-
??
3. בדיחה מוצלחת? 4. מה גורם לך לצחוק? 5. קומיקאי/ סטאנדאפיסט שמצחיק אותך? 6. פאדיחה שקרתה לך? 7. אם היו נותנים לך אפשרות, איפה היית חי עכשיו? 8. בנאדם של שיחות ארוכות?
זה הכל לבינתיים:))

Ez sLeeP

New member
../images/Emo26.gifהתשובות שלי

1. סאבלימינל, אני מניח. אני מרגיש שהוא מדבר על כלום, והכל פוזה. אבל אני לא שונא אמנים. איש, איש ואומנתו. 2. ככה
3. אין לי בדיחות מוצלחות, יש לי ציטוטים מוצלחים. אינטלגנטים ועמוקים. ממש כמוני. 4. ענבל. 5. נאור ציון. יש עוד רבים, אבל אני נוטה לשכוח את שמותיהם. 6. פאדיחות לא מספרים. היו, כנראה הדחקתי. 7. ת"א עד שהייתי ממצה, ואז ניו-יורק או לונדון. את חיי אולי הייתי רוצה לסיים באוסטרליה, או אחת מן ארצות צפון-אירופה. בלי שום קשר לבריחה מן הארץ. אני בעל ערכים ציוניים עד מאוד, כעיקרון. 8. שיחות ארוכות עד מאוד. אבל תלוי בבנאדם.

למעלה