אני הערפד או משהו..

*superstar*

New member
טוב.. לא כללללללללל תל אביב..

רק רחוב דיזינגוף. ואולי גם בן יהודה. אבל דיזינגוף יותר.

חח, עכשיו הוא יגיד לך שהוא גר באחד

הרחובות האלה

היי../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif

חיפה היא עיר מדהימה! ברור שיש חלקים מכוערים אבל רובה יפה!

Stillwater

New member
שאלה לי אליך נדב!

אך התקבלת להיות מנהל בתפוז? הטבות מיניןת? בשביל שאני אדע מה צריך לעשות...

Ez sLeeP

New member
לא, לא הטבות מיניות.

כורח הנסיבות, בכך אמורה התקבלותי.

OpticalIllusion

New member
טוב עכשיו אני אפול עלייך עם כמה

שאלות .... אם לא איכפת לך ...
1. השלם את המשפט : נדב הוא מאוד ________ ... 2. אם היו אומרים לך לבחור חלקת אדמה בארצינו הקטנטונת, איפה היית רוצה שהיא תהיה ? 3. מה אתה מעדיף לקרוא כשאתה פותח עיתון? 4. מה אתה הכי שונא כשאתה קם בבוקר? 5. שחקן/ית קולנוע אהוב/ה? (חוץ מג'וליה רוברטס
) 6. תפוז/ מנדרינה ? 7. מה המקום האחרון שבו עבדת? וזה בערך הכל ... בינתיים ...

Ez sLeeP

New member
אכפת לי, אבל כאילו שזה עוזר.. ../images/Emo3.gif

1. נדב הוא מאוד המון מהכל, ומעט מכלום. 2. אם היו אומרים לך לבחור חלקת אדמה בארצינו הקטנטונת, איפה היית רוצה שהיא תהיה? אהמ. סביון (כן, אני כ"כ שטחי). 3. מה אתה מעדיף לקרוא כשאתה פותח עיתון? תרשה לי לנסח את השאלה מחדש, מה היית רוצה לראות כשהיית פותח עיתון? את השם שלי מתנוסס מאחורי כתבה שנונה, מהוקצעת וקולחת. איזנברגר נדב. 4. מה אתה הכי שונא כשאתה קם בבוקר? מלבד העובדה שאני קם בבוקר? 5. שחקן/ית קולנוע אהוב/ה? מלבד ג'וליה רוברטס? אז מישל פייפר. אותו עיקרון שטחי של קראש נעורים ופסטורליות צרופה. 6. תפוז/מנדרינה? תפוז. כבר המון זה. מנדרינה לא עושה לי את זה. ואני באמת שאוהב תפוז. לא מחמת פרסומת סמויה, אלא פשוט שזה הפרי האהוב העליי. החורפי לפחות. 7. מה המקום האחרון שבו עבדת? בית-קפה של ההורים. משרת המלצר הנחשק במדים ההדוקים.
נדבו'ש.

love d animals

New member
70 שאלות..כן,כן..תענה על מה שאתה..

רוצה אבל תשתדל על הכל.. 1.שם מלא? 2.תאריך לידה? 3.גיל? 4.מקום לידה? 5.כינוי,שם חיבה? 6.גובה? 7.איך אתה חוגג את יום ההולדת שלך? 8.תכונה טובה? 9.תכונה רעה? 10.חולשה? 11.צבע אהוב? 12.אוכל מועדף? 13.קינוח? 14.שתייה? 15.מספר מזל? 16.תחביבים? 17.חיה? 18.חיית מחמד? 19.ספורט מועדף? 20.שיגעון? 21.בדיחה שמצחיקה אותך? 22.המילה שאתה הכי משתמש בה? 23.שחקן? 24.סרט? 25.ז'אנר מועדף? 26.סדרה בטלוויזיה? 27.אליל/ה? 28.להקה? 29.שיר? 30.המצאה גדולה? 31.עונה בשנה? 32.חוף או הרים? 33.לישון או לקום? 34.אהבה בלתי אפשרית? 35.האם התאהבת במבט ראשון? 36.אתה נותן מחמאות? 37.אתה אוהב לכבוש או להיכבש? 38.עשית משהו משוגע בשביל אהבה? 39.פחד? 40.יש לך אמונה תפלה אישית? 41.תעלול של הילדות? 42.לומד או עצלן? 43.מקצוע מועדף? 44.אתה מעתיק? 45.דאגה? 46.כאב? 47.משאלה? 48.הרמת כוסית בשביל? 49.המתנה הטובה ביותר שקבלת? 50.את מבזבזת או חוסכת? 51.על מה אתה מבזבז כסף? 52.תמונה שהיית רוצה להקפיא? 53.מאמין באלוהים? 54.על מה היית מודה לו? 55.למה תבקש ממנו סליחה? 56.רגע ביום? 57.אתה מתעניין במה שאומרים אחרים? 58.ממי אתה מבקש עצות? 59.זיכרון יפה? 60.חלום? 61.דבר שאתה רוצה ללמוד? 62.סיוט? 63.היציאה האידיאלית? 64.מה אתה אוהב לעשות בערב גשום? 65."החבל שקושר אותך לאדמה"? 66.איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 20 שנה? 67.אם היית צריך להודות למישהו על משהו, במי היית בוחר? 68.אתה אוהב לטייל? 69.אילו דברים מרגיזים אותך? 70.למי אתה מתגעגע? בהצלחה

ממ...גם לי בא!!

1. חיית מים מועדפת 2. מעדן חלב אהוב? 3. אצבע מועדפת ? 4. אובססיה חולנית? 5. מנהג מגונה? 6. איך היית כשהיית ילד קטן? ~מה עדיף~ 7. מילקי או ג'ננה? 8. שוקו יוטבתה או קרלו? 9. קוטג' טרה או תנובה? 10. מקלחת קרה /חמה בבוקר? 11. קומדיות/ מתח 12. בלונדיניות/ברונטיות ? 13. המורה לתנ"ך בעירום/המורה למתמטיקה בעירום? 14. ליכוד או מרצ? 15. אקזיט או אודטה? 16. פרחות או פריקיות? 17. מאסט או אורביט? זהו, נגמר לי הדמיון הפעיל לשעה מאוחרת זו של הלילה

Ez sLeeP

New member
אסור לך!

אל תמשיכי!! זה רק שלי!! אל תגניבי לי את אור הזרקורים!! חצופה. (פעם הבאה אני מוחק..!)

למעלה