"אני הייתי שם"

"אני הייתי שם"

טוב. ראיתי את כל ההשמצות עלי ועל עוד הרבה בני נוער מעולים שמוכנים להשקיע מהזמן ומהלימודים ומהכל ולבוא להילחם על הארץ ואחר כך קוראים לנו פושעים וכאלה. גם בפורום הזה נראה לי שראיתי. אז יש לי כמה מילים להגיד לכם בקשר לזה. אני הייתי שם. כן כן אני פורע חוק שהורס את הדמוקרטיה בישראל ואני זה שפוגע בחיילים ובשוטרים. נכון, מהשתגידו. ועכשיו- מה היה שם באמת? אז ככה. אתמול אחרי כל הביצורים והקמת 2 `חומות` מועצת ישע התחילו להשתלט על העסק והם דיברו עם ה`יצהרניקים` והודיעו להם שהמאבק הולך להיות מתון, בלי אלימות כלפי אנשים וכאלה. מה שקרה במציאות זה ככה. השוטרים התחילו להעיף את כל האנשים עד שהגיעו אלינו ה`חוסמים` שעמדנו לפני החומה הראשונה. השוטרים עמדו 5 מטר ממנו ואז אחרי כמה דקות הגיעו הפרשים שבאו עד לשורות האנשים ופיצצו אותנו במכות עם אלות לראשים ולאן לא בלי להסתכל בכלל. אחרי זריקות אבנים ונורות צבע שלנו והמון אלימות שלהם ברחנו ל`בין החומות`

מה עשית שם בכלל אז,

אם לא להפריע לאכיפת החוק? אסור להיות שם, ע"פ חוק. אסור להפריע לאכיפת החוק, ע"פ חוק. אז כן, סליחה אם אני קורא לך פושע.....

באמת אכפת לך מהחוק?? כי אם היה אכפת

לך באמת אז היית מתעקש שהשוטרים שם ילכו עם תגי זיהוי כמו שהחוק מחייב. והיה אכפת לך מ5000 בתים לא חוקיים של ערבים ולא מ7 בתים מסכנים של יהודים. אז מה אתה מבלבל תמוח, פשוט תגיד שזה בגלל שאתה שונא מתנחלים.

ואני מתעקש לעשות זאת.

ואני לא מצדיק בשום אופן את התנהגות השוטרים שהגזימו שם בתגובותיהם. אך יותר מזה אני מאשים את המתנחלים שבאו לשם על מנת ליצור את הבעיות האלו. הם באו על מנת לעבור על החוק. במידה והיו שומרים על החוק כל זה היה נימנע. הם אלו שבאו על מנת ליצור את הפרובוקטיביות הזאת, ולכן הם האשמים העיקריים. ונכון, צריך לפנות גם ישבויים ערביים לא חוקיים, וגם עושים זאת. אך אין זה אומר שלא היה צריך לפנות את עמונה.

אני מכיר 5 אנשים שהשתתפו בפינוי של

ישוב ערבי לא חוקי.....(ואני בטוח שזה לא היה הפינוי היחיד...) הסיבה שאתה לא שומע על זה זה שהם לא עושים כאלו בעיות כמו החברים שלך....

toxic2004

New member
לא שמעתי שפינו מחבלים

ומאות בתים של ערבים קיימים ואף אחד לא פוצה פיו. לא היה כזה מושג שיפנו ישוב ערבי בלי מאבק.אין כזה דבר.הם לא מוותרים.שכחתם הם הרי ערבים ומחבלים שרובם הצביעו למפלגה שלא רואה אותכם בתור האחים שלהם.אז למה להיות שם בכוח. הם לא רוצים אותכם. תפסיקו ללקק להם ולהגן עליהם

noamgk

New member
אתה בטוח?

אז מה הסיבה שאתה לא שמעת על הכפר הבדואי ביר אל-משאש, שתושביו היטיבו לירות על השוטרים שבאו עם צווי הפינוי לבתים לא-חוקיים?

לא אמרתי שאין את זה....

ועל אלו שומעים... אך פינויים כאלו מתבצעים כל הזמן, ולא שומעים עליהם.

toxic2004

New member
למה אתה חושב שלא

שומעים . אולי בגלל שפשוט אין כאלה פינויים

והעובדה שאני מכיר אנשים שהשתתפו

באחד כזה, שווינסטון סמית מהפורום השתתף באחד כזה, לא אורמ לך כלום?

noamgk

New member
לי - לא ממש.

מאז חשיפת הידיעות הנרחבות שלך על היכולות ומצבי הצבירה השונים של הסודה-כאוסטית, אני נוטה לפקפק בטיעונים שלך, כל עוד הם חסרי בסיס מוכח...

toxic2004

New member
אני חושב שאנחנו

מבזבזים את זמננו לריק במקום זה נלך לחסום כביש או לזרוק קצת אבנים לא עדיף?

toxic2004

New member
חביבי

אם היו מפנים ישוב ערבי היינו שומעים על זה טוב בחדשות והקבוצה הקטנה המכנה את עצמה תנו לחיות לחיות כבר היתה עושה טרור כמו שהיא עושה נגד המתיישבים.

toxic2004

New member
כן

כי הערבים האלה בחרו שלטון חמאס כמו קדימה רק בירוק לא אדום אבל הדם על היידים עדיין ישנו!

למעלה