"אני הייתי שם"

אני מסכימה איתך,

אבל רק שתדע שלפי מה שאני ראיתי הם הלכו עם תגי זיהוי. וזה לא משנה את העובדה שהם נבלות והתנהגו כמו בהמות.

סלוניק

New member
סתם שאלה סקרנית,

איך ציפית שכוחות המשטרה יבצעו את המוטל עליהם?

בלי אלות, למשל.

אפשר גם לדבר לפני המכות. אני חושבת שהייתי הולכת אם השוטרים היו מדברים איתי לפני שהם דחפו אותי ואת החברות שלי עם אלות, כמו בהמות, והעיפו אותי כמו מטרים באוויר.

כן, אני מדבר על השוטרים.

אם מישהו בא לעצור גנב, הוא צריך קודם כל לדבר עם הגנב לנסות לשכנעו להחזיר את מה שגנב...?

עזוב לנסות לשכנע.

לגנבים לא מביאים אלות וסוסים. אם הם היו אומרים לפני כן "לכו" אני חותמת לך שהמון אנשים היו הולכים. על ההתחלה הם באו ושחפו אותנו כמו בהמות.

למה הם צריכים לעשות זאת?

באתם מראש בשביל להפר חוק.... אסור היה לכן להיות שם מלחתכילה.... ואם זה היה ערבים שהיו עושים אותו דבר כבר היו יורים בהם מיד.

כדי להיות בני אדם!

וחוץ מזה, היה להם הרבה יותר קל ככה. ואל תדבר שטויות עם הערבים. אם היו יורים בהם כל האו"ם ושאר היפי-נפש היו קופצים מיד.

רגע, ל ירו כבר בערבים על פחות?

לא מזמן ירו בילדה כי היא הלכה ליד גדר! אתם לא הייתם אמורים בכלל להיות שם....ברגע שהגעתם לשם אתם פורעי חוק. ועם כאלה לא עושים משא ומתן.

toxic2004

New member
אתם הפורעי החוק

שבאים לגרש יהודים מביתם זה פשע נגד האנושות.לפני שבוע דיברו רק להעביר כמה משפחות מחבלים מעבר לגדר מה עשו השמאל? וואי וואי . נחשו מה? בגץ אמר ואני מצטט,הוצאתו של אדם ממקום מגוריו והעברתו הכפויה למקום אחר פוגעת בכבודו בחרותו. זכויות האדם הבסיסיות נפגעות בשל עקירתו של אדם מביתו והעברתו למקום אחר גם אם העברה זו אינה כרוכה בחצייתו של גבול מדיני. מתוך בגצ 7015/02.אז בבקשה אל תגידו לי שהוציאו מחבלים ורוצחי ילדים מביתם והרסו את ביתם אוקיי. האמת כואבת אני יודע.קשה לשמוע את האמת.אל תהיו יותר מידי יפי נפש בבקשה.

שוב, פינו את הבתים כי הם היו לא

חוקיים. אין קשר לזה שהם יהודיים. בתים עבריים לא חוקיים גם נהרסים כל הזמן, ולא עושים עם זה כלום.

באמת?

לא מזמן ירו בילדה כי היא הלכה ליד גדר! אתם לא הייתם אמורים בכלל להיות שם....ברגע שהגעתם לשם אתם פורעי חוק. ועם כאלה לא עושים משא ומתן.

Dudidud

New member
נכון..

לכן המשטרה יורה בראשו של כל גנב, כנ"ל לרוצחים, ומסרסת אנסים ללא משא ומתן. סתם ירו בילדה שסתם הלכה בלילה ליד גדר שהיא לא אמרוה להתקרב אליה. סתם. בטח היה להם משעמם.

toxic2004

New member
לא שמעתי שעצרו

את כל האנסים שכל שבוע אונסים מאות ילדות קטנות. תפתח עיתונים תחיה במציאות.אתה לא ראית ידיעות של השבת האחרונה.

toxic2004

New member
חבל באמת

שלא יורים במחבלים כמו שמכים ילדות בנות 14 ומורידים להם את החולצות לפני התקשורת החרמנית והצמאה.

סלוניק

New member
וואלה? והם היו הולכים?

למה שידברו בכלל? הרי הוגשו עתירות והעתירות נפסלו, למה צריך לנסות להגיע למו"מ אחרי שהמתנחלים כבר בחרו לפנות לבית המשפט (זה שהם לא הסכימו לכבד את הפסיקה זה דבר אחר, ומביש בפני עצמו)?

מי דיבר על מו"מ?

לבקש שיזוזו, כמו בני אדם. הרבה אנשים היו הולכים אם לא היו מתחילים ישר מכות.

סלוניק

New member
ואני חוזר ושואל,

למה שיבקשו? הם כבר הגישו עתירה ונכשלו. זו כבר הוכחה לכך שהם הגיעו מתוך מטרה לעימות ולא מתוך רצון להגיע להדברות.

למעלה