אני גיליתי!!!

אני גיליתי!!!

לא, לא גיליתי מי החפרפרת, זה לא מעניין אותי. כבר תקופה ארוכה מאוד אני מחפשת שיר שמביע אהבה מפורשות ולא נשמע קיטשי עד דמעות, עטוף פרחים פרפרים ולבבות. הקריטריונים די פשוטים: א. צריך להופיע המשפט ``אני אוהב/ת אותך`` או הגרסה הלועזית - ``I love you`` ב. הוא אמור לגרום לי להרגיש כמה שזה חמוד ויפה ולא מעורר בחילה. (ע``ע למעלה.) אז יש לי את הגירסה העברית- ``רק בשביל לקבל חיבוק`` של איפה הילד, ללא ספק עושה את הנדרש: ``אני אוהב אותך יותר, את יודעת, יותר, את יודעת, תתקרבי אליי רק בשביל לקבל חיבוק רק בשביל לקבל חיבוק``. והיום, הקשבתי לביטלס, ופתאום זה קפץ מול עיניי: ``Michelle``! הקטע היפה המתנגן ההוא בהתחלה - ``I love you, I love you, I love you!`` זה מופיע 3 פעמים רצוף ואפילו לא גורם לטיפת תחושת איכס בחילה... אולי למישהו יש עוד רעיונות לשירים כאלה? (יש גם את ההוא של שי זורניצר - ``רוצה להישאר לצידך, איתך הלב הזה נפתח ועולה צירוף מילים שכבר נשכח- אני אוהב אותך.) דולצינאה

Michelle,

זה פשוט השיר שלי, יותר מכל השירים בעולם, זה השיר שלי, נקודה. השיר הזה גורם לי לרחף כל פעם שאני רק שומעת אותו. שיר האהבה הכי יפה ששמעתי מבחינת המילים, שממש ממש ממש אהבתי, זה Love You של סיד בארט, הוא כל-כך מטופש וכל-כל מתוק, ונדוש כל-כך, ופשוט מחייכים ונותנים נשיכה בשפתיים כל פעם ששומעים את הקול המסטול שלו מקדיש שיר לבחורה שהוא אוהב... וכמובן, רק בשביל לקבל חיבוק, מדהים מדהים מדהים, אין כמו איפה הילד. ועוד שיר של איפה הילד שמופיע בו ``אני אוהב אותך``, ומהקול של חמי רק בא להסתער עליו ולנשק אותו ארוכות - ``לאן לאן``... אוה, חמי. כן, אני אוהבת את חמי, אבל מה, ``בואי נפרד`` ו``גאולה`` ללא ספק עוררו בחילה בשלב כלשהו, גם איגי יכולה לצאת מכל החורים לפעמים. אהה, ואם כבר ביטלס, כל שיר של ביטלס, שכמעט כל שיר שלהם הוא על אהבה, לא יכול לעורר בחילה, למשל: love me do All my loving - כל כך מקסים!! can`t buy me love From me to you I feel fine I want to hold you hand Please plase me She loves you - כל-כך אבל כל-כך יפה ומקסים Girl Don`t Let Me Down - ללא ספק שיר הורס כ``כ מבחינה חיובית :) וכמובן - All you need is love... ושיר ממש קיטשי, שאני אישית דיי אוהבת - story of a girl, של nine days... אוה ואיך אפשר לשכוח!!! The La`s - There She Goes!!! Jefferson Airplane - Somebody To Love!!! The Turtles - So Happy Together!!! וגם כל מיני שירי אהבה של פינק פלויד בפסקול More, כמו Nile Song, בערך שיר האהבה הראשון ששמעתי בגרסת מטאל, בערך השיר הראשון של פינק פלויד ששמעתי בגרסת מטאל... LOVE ROCKS ללא ספק think floyd מיכל

N0

New member
Du Hast

השיר אהבה מספר אחת, ובכלל לא קיטשי . נכון בDu Hast אין את המילים אני אוהב אותך אבל הוא חוזר כל הזמן כמו מנטרה על המילים Du Hast Meish שזה יש לך אותי, שלדעת N0 זה אפילו יותר טוב. והוא בכלל לא קיטשי אם מחליטים להתיחס למילים בצורה קצת שונה (איזה יופי הגרמנית הזו ) Du Hasst Meish מה שנשמע די אותו הדבר זה את שונאת אותי. ושאר המילים זה את שאלת אותי ואני לא עניתי, והאם את רוצה לביות ביחד עד שהמוות יפריד בנינו (או שתמות לך הויג`יינה , עוד פעם גרמנית) , בחיים לא ! או בקיצור מה שהשיר אומר, אני אוהב אותך עכשיו אז בואי נשאיר את זה ככה בלי התחייבויות ובלי שטויות כי אני לא ממש יודע מה יהיה מחר , בדיוק מה שN0 חושב. N0

rastotman

New member
לא, לא לא!

אני/ אני שונא/ אני שונא אותך- או לחלופין דו דו האסט דו האסט מיכשט או לחלופין איי איי הייט איי הייט יו. ככה אמר אבא של ענת, וככה אומרת הגירסא האנגלית.

בדיוק, חוצמזה השיר הזה

דיי עולה על העצבים בשלב כלשהו. אני חושבת שלאוניד שונא אותו.

N0

New member
כן כן כן.

הגירסה האנגלית היא גירסה מזוייפת סתם לקחו מילים והתאימו אותם שיצאו בחרוזים ויתאימו למנגינה. בגרמנית יש שתי מילים Hast ו Hasst שנשמעות די אותו הדבר הראשונה המשמעות שלה זה יש לך ולשניה המשמעות שונא. לפי איך שהמילים הרשמיות כתובות זה במשמעות הראשונה אבל לפי הטענה איך שהם שרים את זה זה יכול להשמע גם במשמעות השניה... אלה היו שתי דקות על גרמנית, בחסות אנרז`יגר יבואנית בטריות ותוקעת מידעונים דבילים ברדיו. N0

N0

New member
אני לא...

אבל יש הרבה תירגומים ברשת חלקם אפילו די מקיפים... N0

erlich

New member
אני אוהב אותך.

סתם ראיתי את ההודעה הזו והתחשק לי לבדוק בכמה שפות אני יודע להגיד אני אוהב אותך. אם מישהו יודע (ואתם בטוח יודעים) עוד שפות אז תוסיפו. אנגלית : אי לאב יו. I LOVE YOU עברית: חכי לי במיטה. צרפתית: ז`ה טם. JE TEM איטלקית: טי אמו. TI AMO ערבית: אנא בחיבק. ANA BAHIBEC הצחיק אותי ה``תרגום`` לאנגלית. גרמנית: איטש ליבה דיש. ITCH LEBA DISH די רומנטי להגיד לבן (בת) זוג אני אוהב אותך בהרבה שפות. תנסו את זה :) תחשבו על מי שאתם אוהבים, ארז.

קובנית H-(

אירי, דאסה עולכאם, פידל קסטרו. (תרגום: אני, דייסה ולחם, אוהב את פידל קסטרו השליט הנהדר והבלתי מנוצח שלנו) אני שונא את השוטרים מכיוון שהם שטינקרים.

אם אינני טועה

(ואני בטח כן) טה קיירו (ספרדית) זה: אני רוצה אותך, ולא אני אוהב אותך כמו שחשבת.

לונה

New member
לא רוצה כותרת!

צירוף מקרים, לפני כמה זמן חיפשתי שירי אהבה יפים. כמה אופציות: i dont want to miss a thing nothing compars 2u as ושיר יפהפה בפורטוגזית, שנדמה לי שהוא שיר אהבה, שנקרא cancao do mar (השיר של הים) ו``אני אוהב אותך ``: הולנדית: איק האו פאן יאהו (ic haoo fan yahoo) אספרנטו: מי אמס וין (mi amas veen) אבל המילה הכי יפה בעולם, בעיקר בהקשר הזה, היא ``שאלורי``. בעלפית, כמובן.

Levinzone

New member
זה כמעט כמו

מוטי של שרית חדד:) שיר האהבה הכי מרגש שיצא לי לשמוע.... סתם סתם סתם יש לי כמה שירים: Always- Bon Jovi Truly madly deeply -savaga garden המממממ תנו לי לחשוב לא זוכרת יותר:)

orchid

New member
*מופתעת*

את מכירה את סילורצ`ר יעל?????????? אני סוגדת לקיומם בעולם, באופן אישי, ולא חשבתי שיש עוד מישהו שמכיר אותם כמה מגניב! ד``א, דניאל ג`ונס, הסולן, פשוט שולט! לא רק בגלל שהוא שווה בטירוף : )

למעלה