אני גיליתי!!!

kirk hammet

New member
חשבתי על זה קצת ...

ופתאום , ברגע של חולשה , זה תקף אותי ! אני לא הבנתי מאיפה זה בא לי ! נכון שלפעמים השיר הזה נשמע קצת קיטשי , אבל בגלל שאני לא מבין על מה הוא מדבר בכלל , אני יאלץ להחליט בסוף על השיר האלמותי של אדון מייק בראנט - laisse-moi t`aimer פשוט עוצר נשימה !!! אולי גם בגלל שכשומעים בצרפתית זה תמיד נשמע יותר רומנטי .... הלא כן ??? חבל שהוא מת ... אבל השיר תמיד יחייה ! במחשב שלי לפחות

Black Star

New member
עוד שירים...

קודם כל- ``פתאום נהיה קיץ`` ו``פרפרים`` של ערן צור- שני שירים שכוללים את צרוף המילים הנדוש אבל נשמעים כל כך, כל כך נפלא, ובכלל לא נדושים. הכי רומנטי בעולם. שיר שעושה לי כאב בטן כל פעם שאני שומעת אותו (אולי הוא טיפה קיטשי, אבל בהחלט יש בו משהו מעבר)- ``כמה שאני אוהב`` של עברי. שירים של רדיוהד הקשורים כך או אחרת לאהבה (ולא יכולים אפילו להישמע קיטשיים)- ``You``, ``Thinking about you``, ``Fake plastic trees``, ``lozenge of love``, ``punchdrunk lovesick singalong``. שיר מקסים של סווייד- ``The chemistry between us``. טוב, זה כמה אחלה שירים, רק להראות שאפשר גם בלי קיטש :) יעלי, שהרגע גילתה כמה מעט בעצם רדיוהד כותבים על אהבה. וואו.

t@gel

New member
מזל טוב על הודעה נבחרת H-)

לא יודעת למה... את מילות האהבה אני מוצאת רק בשירי פרידה... תודה על הודעה יפה... חג שמח, תגל

Hermione

New member
שירים

דבר ראשון- זו קליאופטרה, אני כותבת מהמחשב של חברה שלי... השיר הכי הכי הכי יפה בעולם זה ``כשגבר אוהב אישה`` (when a man loves a woman) אין אפס... גם מישל זה שיר יפהפה והשילוב עם צרפתית.... מה מה מיה!

hasaroot

New member
אהובתי

אהובתי של משינה - אוי, משינה, איזו להקה.... אהובתי חיפשתי כבר בכל הירידים אהובתי שאלתי כבר את כל הנוודים שעוברים ורואים דרך כל הנשמות זה קשה הם אומרים לכולם פנים דומות אבל עוד חורף מי יודע את אולי שונה מתאהב מאבד כבר את האמונה אנשים מצביעים הוא לבד היא נעלמה ואני כמו שוטה שוב קורא בשמה שוב קורא בשמה לא לא אל תדאגי מחכה איפה שתהיי את לקחת את נשמתי את תמיד תמיד תהיי איתי... אולי לא אומר אני אוהב אותך אבל לא מעורר תחושה של איכסה פיחסה בכלל habarnash אני כל כך עצוב לי, ושמש - על העיר

MajoR_ToM

New member
שיר האהבבה ההכי לא קונבנציונלי

BLACK SABATH - SWEET LEAF זה פשוט אדדדדיר

*may*

New member
איך שכחתם ?!?!?!?!?

יש באמת המון שירי אהבה מקסימים כמו with or without you ושירי פינק פלויד למיניהם או איפה הילד (רק בשביל לקבל חיבוק !!!) או כל מיני להקות אחרות. אני מסכימה עם רוב השירים שכתבתם שהם באמת שירים מקסימים. אבל אני עדיין תוהה ומוטרדת מאווווד. איך יכול להיות ששכחתם את שיר האהבה הגדול מכולם ??? (שיש לי אישית רגשות מיוחדים אליו..) Nothing compeers to you של שינייד אוקונור (שבכלל יש לה שירים מדהימים) איך אפשר לשכוח את השיר המדהים הזה??? (שתמיד מזכיר לי דברים כל כך יפים..) זהו. הזכרתי לכם נכון??? אם אני אזכר בעוד שיר אהבה טוב אני אכתוב אותו כאן.

V. Ghost

New member
All the lonely People - Beatles

עוד מישהו חוץ ממני מכיר את זה?וזה שיר דכאוני לאללה כדי לשמוע שלכם אביעד

kirk hammet

New member
אני גאון ,פשוט גאון !

ואני בטוח שאף אחד ממכם לא חשב על זה !!!!!!!!!!!!!!!!! השיר הכי גדול הוא של בן-ארצנו הגאון: שימי ``יש לי בלונד לא טבעי !`` תבורי !!!!!!!!! עוד סיפור אחד של אהבה , לפניי שסוגרים את האורות ... ככה זה ממשיך , ואז יש את הפזמון הקליט : פעם את בוכה , ופכם את צוחקת , מזילה דמעה , כי זה הזמן ללכת , לכל האהבות יש סוף והתחלה , נפרדים רק במבט , בלי לומר מילה ! סתם האמת שכל השירים במזרחית נשמעים קצת מזלזלים באהבה , אפילו שירים של זוהר המלך הבלתי מעורער ....... אפילו אלינור והפרח בגני , נשמעים כאלה קיטשיים כאלה .... טוב די עם ההרהורים חסרי החשיבות האלה עכשיו שיר אמיתי שאני מתפלא שלא הזכירו שיר של המלך האמריקאי , אלביס פרסלי .... can`t help falling in love with you ...

אולי קצת מאוחר, אבל...

ניקיתי את הבית. (לא מעניין). כשמנקים את הבית, שמים מוסיקה (אלמנטרי. אין צורך לציין את זה). כששמים מוסיקה בשביל לנקות את הבית, אני צריך לשים משהו שלא יקח ממני תשומת לב עודפת, כדי שאוכל להמשיך לנקות (כנ``ל). מאידך גיסתי, כמובן שזה צריך להיות משהו שאני אוהב (אני אמשיך עם ההערות המיותרות?). במיוחד כשמוסיקה זה דבר ש*תמיד* לוקח ממני תשומת לב. בסופו של דבר, מתי כספי זה אחד הדברים הבודדים שמאפשרים לי להמשיך ולעשות משהו אחר, תוך התרכזות די בלתי-מרפיעה אך רציפה גם בו. ואז נזכרתי. קשה להאמין איך לא חשבתי על זה קודם. ``ואותך``, של מתי כספי ושלמה גרוניך. הכי פשוט שיש. ואגב - לא מוזכר שם פעם אחת המשפט ``אני אוהב אותך``. המילה ``אוהב`` בכלל לא מוזכרת שם. וזה אולי שיר האהבה הישיר, הפשוט, והתמים ביותר שאני מכיר. אבל למי אכפת. בה. -- And I believe at heart - everyone`s a killer

Sprite

New member
סוף סוף גם אני מצאתי!!!!

wild thing-Jimi Hendrix!!! זו גרסה רוקרית שכזו ויש לי אפילו ציטוט!! Wild thing I think I LOVE YOU!!! ישששש אני כבר מלא זמן מחפשת!!!!

למעלה