אני גיליתי!!!

Levinzone

New member
רוני

כן, ראיתי באי מייל שלך שזה משהו בסילברצ`ייר דוט אורג.. כל הכבוד:) כן, אני ממש אוהבת אותם. יש לי את פריק שואו, ועוד כל מיני שירים אחרים.. האי סי קיו שלי הוא 42072735 את מוזמנת -יעל-

mmm

New member
desert rose by Sting

I dream of rain I dream of gardens in the desert sand I wake in pain I dream of love as time runs through my hand I dream of fire Those dreams are tied to a horse that will never tire And in the flames Her shadows play in the shape of a man`s desire This desert rose Each of her veils, a secret promise This desert flower No sweet perfume ever tortured me more than this And as she turns This way she moves in the logic of all my dreams This fire burns I realise that nothing`s as it seems I dream of rain I dream of gardens in the desert sand I wake in pain I dream of love as time runs through my hand I dream of rain I lift my gaze to empty skies above I close my eyes, this rare perfume Is the sweet intoxication of her love I dream of rain I dream of gardens in the desert sand I wake in pain I dream of love as time runs through my hand Sweet desert rose Each of her veils, a secret promise This desert flower No sweet perfume ever tortured me more than this Sweet desert rose This memory of Eden haunts us all This desert flower, this rare perfume Is the sweet intoxication of the fall m חושב שזה שיר נהדר ומקווה שהוא על אהבה BY mE

MajoR_ToM

New member
זה שיר כישלון

פשוט השפלה בשביל סטינג אני לא יודע מה קרה לו הוא הרי הוציא כמה יציאות פשוט גאוניות

mmm

New member
לא...

למעשה, השיר הזה בהרכבו ממש הגיוני וגאוני, וm חושב שיש קשר כל שהוא ל``נסיך הקטן``. ולעובדה שסטינג מקורב לאנשים ממדינות ערב. השיר עצמו יותר ``עמוק`` מרוב השירים ה``מזרחיים`` של האנגליים, למשל של בריטני ספירטס, I WAS BORNE TO MAKE YOU HAPPY.... וכריסטינה מגעילרה(מאיפה השם הזה m כל הזמן חושב עליה ככה). BY mE

flowr..

New member
אופס, שכחתי...

עוד שיר נחמד שעונה על הקטגוריה: Walking after you``- Foo Fighters``

flowr..

New member
סליחה...

סליחה על ההצפה ועל זה שאני לא כותבת את כל השירים בהודעה אחת... כל הזמן עולים לי שירים חדשים לראש. ושכחתי שיר יפה במיוחד. ``Still loving you``- Scorpions flowr.. בפעם האחרונה..

kirk hammet

New member
אני חייב

למרות שאני בטוח שאף אחד פה לא יסכים איתי , ממש אף אחד , אני פשוט מת לבכות כל פעם שאני שומע את השיר הזה k-ci and jojo - all my life

PsiChO

New member
אויש יש לי כמה טובים!!!

Goo Goo Doll - Iris Bryan Adams - Heaven Dire Straits - romeo & Juliet (פה אני אובייקטיבי כי זה השיר שלי ושל חברתי לשעבר). יצחק קלפטר - צליל מכוון U2 - With or without you (ישלי רגשות לשיר הזה) Extreme - more then words (מת על השיר הזה!!!) Queen - love of my life REM - At my most beutiful savage garden - Truly Madly Deeply כל השירים האלה מהרשימה שלי ואני מת על כולם. ככה אני נפש רומנטית. למרות שהרומנטיקה מתה!!!!!!!!!!! פסיכי*נזכר בהודעות נאצה שלו כנגד הרומנטיקה

flowr..

New member
שירים טובים

ורובם גם אהובים עליי. Iris, Romeo and Juliet, More then words, With or without you ,At my most beautiful... שירים יפים. Truly madly deeply לא לטעם שלי,משתפך ורגשני מדי לטעמי, אבל לא נורא, זה הטעם שלך. ואת שאר השירים אני לא מכירה... אוי לבושה(?) flowr..

PsiChO

New member
לא ממש...

Love of my life את בטח מכירה מהפרסומת לקרלסברג... צליל מכוון זה השיר של הסרט דיזינגוף 99 (בואי הנה, בואי לכאן אני שולח לך צליל מכוון אחרי שנים של חוסר ודאות). השיר של בריאן אדאמס הוא שיר באמת מדהים זה די בושה שאת לא מכירה אותו. השיר של אקסטרים הוא אחד השירים הכי אהובים עליי, כנ``ל לגבי with or with out you אבל זה מסיבות רגשניות שאני מעדיף לשכוח מהם (שוב, חברתי לשעבר). אבל סתם שאלה... שמעת פעם שיר אהבה שהוא לא משתפך ורגשני מדי? .... פסיכי*נסחף ברגשותיו וישראל הוא החפרפרת (נה נה אמרתי לכם...)

flowr..

New member
יש שירים...

יש שירים עמוקים כאלו, שגורמים לך להתרגש בדיוק בצורה הנכונה... אבל יש שירים ששפכו עליהם יותר מדי רגשנות והם מתחילים להיות מדי קיטשיים ומאוסים... רגשנות יתר שלא במקום יכולה לפעמים ממש להרוס שיר.

תתפלא אבל...

Goo Goo Dolls - Iris השיר הזה כן נמאס בסופו של דבר עלי הוא הצליח להמאס. כמה שהוא יפה.

כן

צליל מכוון זה שיר נורא יפה. אני גם אוהבת את I don`t wanna miss a thing ויש עוד שיר לא יודעת מי שר אותו, מהפס קול של הסרט רומיאו וג`ולייט - love full נדמה לי. ו- I`ll stand by you אפילו שהוא כן קיטשי וקצת לעוס. וגם, נדמה לי אריק איינשטיין - ``כמו קוסם ששולף שפן, כמו אסטרונאוט אבוד בחלל, אוהב אותך, אוהב אותך, אוהב אותך...

kirk hammet

New member
אני אמרתי קודם !

כן , כן , אני יודע שאני מתנהג כמו ילד קטן אבל אני אמרתי קודםםםם !!!! laisse moi t`aimer זה השם האמיתי ...... שיר נפלא

Oi Vey Zmir

New member
אני? כותבת?

צליל מכוון כמה פתאטי, השיר שהכי מזכיר לי את אח שלי אין שום בעייה עם אח שלי אבל להיות בת 4 זה הכי נחמד בכל מקרה, אחד השירים היחידים שבאמת עושים לי משהו בלב וניצוצות, כמובן. ועוד הרבה שאני לא זוכרת אבל...באף אחד מהם לא אומרים ``אני אוהב אותך``. למשל Enjoy The Silence של Depeche Mode וAutumn Leaves של Minimal Compact וגם לCure יש שירים רבים וטובים ובעצם אין לי כוח להתחיל עם זה אבל באמת באף אחד מהשירים האלה אין את המילים ``אני אוהב אותך אני אוהבת אותך מווואה מוואה סמוצ` סמוצ```. ככה שבריאן אדאמס וסקורפיונס וכל זה נבעטים מהרשימה שלי, מחמת הרבה דברים ובעיקר בחילה. וזהו אוי, מופתעת

kirk hammet

New member
טוב עכשיו אני יהיה סובייקטיבי

ככה אומרים את זה , לא ? סוביקטיבי לא ??? שיהיה עד עכשיו על מילים לועזיות מסובכות בשבילי בגלל שאני מאוד אוהב את הדלתות , מה לעשות , להקה גדולה , שכל כך חבל שנקטעה באיבה , אני יגיד את השיר שאני הכי אוהב שלהם the doors - love me two times שיר מדליק ביותר לא יודע מה כל כך מדהים בו אני פשוט אוהב אותו ג`ים מוריסון יהי זכרו ברוך !!

למעלה