אני גיליתי!!!

magneta

New member
kirk hammet H-)

א) כן, ככה אומרים את זה: סובייקטיבי. הידד לך. ב) שיר מדהים. אני איתך.

res judicata

New member
אהבה מלאנכולית

Incubus - I miss you Ozzy Osbourne - Time After Time, Changes, Goodbye to Romance, So Tired and more אינפקציה - זכוכיות (כן כן, מוזר אבל אמיתי) A Perfect Circle`s version of ``Diary of a Madman`` Porcupine Tree - Feel so low David Bowie - Moonage Daydream!!! Stone Temple Pilots - Interstate Love Song Nick Cave - Shivers (especially the Inbal Perlmooter version) וכמובן, שיר האהבה האולטימטיבי... Britney Spears - Baby one more time

erlich

New member
נאצלץ לחלוק עליך.

שיר האהבה האולטמטיבי הוא: born to make you happy של בריטני ולא כמו שרשמת. בריטני המלכה. ארז. שעור לא החליט אם לאהוב את בריטני או סתם להמשיך לצחוק עליה.

*may*

New member
מבזק דחוף:

לצורך העניין (שזאת בריטני) - שם השיר שונה. השיר לא נקרא יותר: born to make you happy ושמו החדש בישראל הוא: born to make you coffe עכשיו אתה יכול להמשיך לצחוק כמה שאתה רוצה.. מעיין.

PsiChO

New member
מה זה פה?!?!?

הזכרתם את הנסיכה, אבל שכחתם את המלכה האמיתית!!!!! כריסטינה מגעילרה, סליחה אגילרה... שיר האהבה הכי טוב של כל הזמנים הוא בכלל all i want is you אין כמו כריסטינה!!!!!!! מה זה פה מפלים את ההיספנים?!?!!?!!?! תתביישו לכם!!!! פסיכי*כריסטינה שולטת

כריסטינה היא כ-ל כ-ך לא המלכה,

בריטני היא אמנם הנסיכה, אבל המלכה ללא ספק היא מדונה. מדונה מדונה מדונה מדונה. מדונה היא מיתוס. נקודה.

צחקו או לא,

אני לא חובבת פופ או משהו אבל זה נכון. מדונה היא מספר 1. לדעתי לפחות, בנוגע לסמלים פאליים תמוהים בנוגע למוסיקה.

ממלכת הפופ ...

מדונה ומייקל ג`קסון, ללא ספק. יש הסכמה ? וממלכת הרוק .. ? מממ .. איזה זמרות טובות כבר יש ?! יש את אלאניס מוריסט ... והמלך ? מממ .. זה לא ברור ?

לדעתי אנוק יותר טובה מאלאניס

הרבה הרבה יותר ומלך הרוק? מתלבטת בין אוזי לאליס קופר.

*may*

New member
ברור

שאנוק יותר טובה מאלאניס מוריסט. למרות שאלאניס מוריסט היא בסדר גמור ואין לי שום בעיה איתה, אנוק הרבה יותר טובה. ואני בטוחה שיש עוד כמה זמרות רוק מעולות ואולי גם יותר טובות מאנוק ששכחתי לרגע.. מעיין. שמשתגעת מהיללות של הכלב של השכנים מלמעלה. שישחררו אותו כבר !!!! או שאני אעשה לו מבצע שחרור והצלה.. :)

flowr..

New member
Feel so low?

המממ..... אני לא זוכרת ממש את השיר הזה, אני רק זוכרת שפורקיופיין טרי שרו אותו בהופעה בישראל עם אביב גפן... זה היה השיר הזה אם אני לא טועה.. בזבוז אמיתי של שיר אם תשאלו אותי, תסלחו לי, אבל אביב גפן לא שר טוב את השיר הזה... אולי לפעמים הטקסטים שלו טובים, אבל אם לאמר את האמת- הקול לא... מצטערת.

אז ככה:

אינקיובאס - I miss You בהחלט שיר יפהפהפהפהפהפהפהפהפהפהפה!!!! וחשבתי על זכוכיות של אינפקציה, אבל בסופו של דבר רציתי להקיא ממנו אחרי שמיעה של אובר אנד אובד. ובייבי וואן מור טיים זה לא שיר אהבה אולטימטיבי, זה מיתוס.

kirk hammet

New member
בקשר ל....

Stone Temple Pilots - Interstate Love song - זה באמת שיר יפה , רק שמשום מה אף פעם לא חשבתי עליו ככה ... טוב מה אני מבין בשירים !

MajoR_ToM

New member
אני מפתיע אפילו את עצמי

אבל יש לי את כל השירים חוץ מהשתיים האחרונים

sagireuven

New member
כבר הוזכרו

אבל goo goo dolls-iris incubus-i miss you the pretenders-i`ll stand by you שגיא מופתע שאת האחרון אף אחד עוד לא הזכיר......

הלו??!?!?!?!?! רק אני שמתי לב

שכולכם לגמרי סטיתם מהנושא של דולצינאה?? *זה מהחום* שירי האהבה שלגמרי עושים לי את זה הם- the wannadies- love on june REM- at my most beautiful תכפילו את זה במיליון כי זה לגמרי שיר האהבה הכי מדהים ששמעתי בחיים שלי! your`e still the one של שאנאיה טוואין. לא יעזור- כמה שהשהיר הזה דביק, יש רגעים בהם הוא פשוט מתאים!! אני לא מסוגלת כרגע להעלות על דעתי שירים שמופיע בהם המשפט- i love you והם עדיין יפים. הזכרת את מישל, ובאמת- לחיפושיות יש טונה של שירים קיטשיים, שעדיין אני אוהבת. אני חושבת שהבעייה היא שבשנות התשעים זה נהבפך קיטשי, כי האהבה היא לא ערך עליון כמו שהיא היתה בשנות השישים. יש את זה, אבל לא כמו בסיקסטיז..:) וזהו..אין לי עוד משהו כרגע בראש. אה, כמובן- baby i`m yours של שר. שיר קורע..:)

למעלה