אני גאה להכריז!!!

כי כי כי כי

חבר שלה עובד במחשבים אז הוא סידר לה מחשב ממש ממש טוב בחדר..... זה דווקא טוב אין ריבים על המחשב:) נכון דינקה?

kedeman

New member
עדי תרגעי!!!

ושתבי בשקט!!!! מה? זה שאת ילדה קטנה לא אומר שאת צריכה להתחצף לגדולים ממך!!!!

s h e e p i t

New member
היא בכלל לא קטנה !!!

היא קומפקטית... מיניאטורית (ככה רושמים נכון?)...

אהההההה

תרגעו שניכם ומייד! אתם מדברים על אחותי! אחותי הקטנה והמיוחדת! אז תרגיעו ומהר שנייכם! כי אחרת אני אביא עלייכם את כל הגב שלי מריחניה!

חיחיחי

אני מיוחדת..

בהחלט!

ואני גאה להיות הגרעינרית שלהם!!!! אפילו היו 4 צ'רקסיות בקורס מד"צים.... והשנה יהיו עוד- בתקווה גדולה מאד!!!!

ווואלה?! איזה מגניב!!!

לא ידעתי שיש צ'רקסים בתנועה. איך הם מסתדרים בתנועה? הן היו בקורס מדצים האחרון? את יודעת באיזה סמינר? אני מתפלאת שנתנו להן לצאת כי לצ'רקסים אצלנו [בכפר קמא] אני חושבת שאסור לצאת לישון במקום אחר.... אני שואלת כי זה מעניין אותי ואני אשמח אם תעני לי. לילה טוב!

תשאלי בכייף!!!

הם לא ממש בתנועה הארצית הם לא יוצאים למפעלים ארציים עד כה היו במד"צים 6 צ'רקסים 2 שעכשיו בי"ב 2 שעכשיו בי"א ו2 שעכשיו בי' למען האמת יצאו 3 אבל אחד עף אחרי כמה ימים.... אלו שיצאו השנה היו בסמינר אמנון בנווה הדסה- יחד איתך... הבנות שיצאו הן מקרה נדיר של משפחות קצת פחות קשות.... באמת לבנות אסור לשיון מחוץ לבית וזה הקושי בלצאת למפעלים.... הצ'רקסים בכפר קמא הדוקים יותר בריחניה הנוער הוא לא דתי כמו חלק מהבנות בכפר קמא... העבודה איתם היא בעיקר ביישוב- ליצור מסגרת לנוער ביישוב....

אז מה אם אני קטנה?!

זה אומר שאתם צריכים לרדת עלי?! לצחוק עלי?! שי - להתנשא!? לדעתי הדגש|לא! אז.. להרגע כן..?! =)

אההה גזרמן!

שב אתה בשקט ואל תתערב בעצמך!! ואז מה אם אתה בן 18 כבר וגם זקן?! זה כואב לך?! =) ו.. תיזהר! אתה תקבל מכות.. הרי כבר סיכמנו שאני חזקה יותר לא?! סתם גזר.. אל תדאג.. אני לא אכה אותך.. (שלא תשבר לך עצם חס וחסה! אתה כבר קשיש!) אוהבת המוןהמון! וגם אותך חנוש!

kedeman

New member
זה יכול להיות מצחיק

זה תמיד מצחיק כשאת מנסה לתת למישהו מכות

כן! ובסוף יוצא שמדגדגים אותה והיא

מנסה להתגלגל מצחוק.. אבל לא מצליחה כי מחזיקים אותה חזק אוהבים אותך עדידוש!!

היי!

זה כבר יכול להשאר בינינו.. להגיד על התנועה הזו שלה זה כמו.. זה כמו להסביר עד כמה שהאף שלה נחמד. נכון עדידוש?

למעלה