אני גאה להכריז!!!

מנסה מנסה..

ומצליחה!! זה שאתה לא מודה בזה שאני חזקה יותר זה לא אומר שזה לא נכון.. גילי תגידי לו!!

שי.. עדי חזקה

אתה צריך לראות אותה בקרב תרנגולים! היא מסוגלת לנצח תרנגול!! עדידוש- להיות חזקה יותר משי זה לא הישג על תתאמני קצת ואולי תצטרפי מתישהו לשני האנשים בעולם הזה שיותר חזקים ממני. יש לך את הפוטנציאל! באמת!

s h e e p i t

New member
עדי!

תפסיקי לאיים את במילא לא מבצעת ומה זה ההעתקות האלה ? דבר ראשון זה גזר-מן... צריך הפרדה למרות שאם את רוצה את יכולה לרשום באנגלית GezerMan (שי אתה צריך להחליף לכינוי הזה! יותר מתאים לך!) דבר שני הסמיילים שלך הפכו להיות כמו שלי הא ? =) חחח
סתם תרגישי חופשי ...

kedeman

New member
את יודעת מה?

נראה אולי שנה הבאה אני מחליף את הכינוי שלי בפורום תזכירי לי

s h e e p i t

New member
נכון... וזה אומר... הגיע הזמן לשנות

כינוי אז יאללה! GezerMan ועכשיו כמה הזדמנויות כאלה יהיו לך עוד בחיים ?! יאללה!

s h e e p i t

New member
חוץ מזה.... שאני משאירה לך אפילו

זכר לכינוי הישן... אז תגיד תודה ויאללה לעבודה...

s h e e p i t

New member
ועכשיו שאני לא חסומה..............

ויכולה להגיב אז... שי אני אומנם מפגרת אבל הייתי יכולה להגיע לזה לבד בכל מקרה תודה חן
שי אתה יכול לחסום את עצמך ?

דבר ראשון

בטח שהיא הייתה עולה על זה.. ומה לעשות שאחותי היא בנאדמית טובה?! קשה קשה.. ודבר שני - מי הולך להחליף אותך כמנהל פורום?! =)

כיבשה!!

אל תעצבני אותי!
אני אכתוב איך שאני רוצה ומה שאני רוצה.. מובן?!
ומה זה תפסיקי לאיים את במילא לא מבצעת?! מה-זה?! זאת קנוניה נגדי! =( ובקשר לסמיילים..
לא אכפת לי!!

s h e e p i t

New member
חחחח ילדה !!

את באמת לא מבצעת... אבל אני מודה את טובה בלאיים... אחרי הכל ראיתי איך "הרבצת" לגל...
ברגע שאני אראה אותך מבצעת אני ארשה לך לאיים... בינתיים... אין איומים!

אבל.. אבל.. אבל.. אוווף! =(

מה שהיה עם גל זה משהו אחר!! והסברתי לו למה אי אפשר ככה סתם להתחיל מכות.. ו.. דיי! זה לא פייר! =((((

s h e e p i t

New member
עדי!

תפסיקי לאיים את במילא לא מבצעת ומה זה ההעתקות האלה ? דבר ראשון זה גזר-מן... צריך הפרדה למרות שאם את רוצה את יכולה לרשום באנגלית GezerMan (שי אתה צריך להחליף לכינוי הזה! יותר מתאים לך!) דבר שני הסמיילים שלך הפכו להיות כמו שלי הא ? =) חחח
סתם תרגישי חופשי ...

למעלה