אני גאה להכריז!!!

s h e e p i t

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח... ../images/Emo6.gif

שיט עלית עליי! כאילו לא במובן הזה... =\

s h e e p i t

New member
אם כבר אנשים ששוכבים עם אנשים...

אהוד גל לפחות שוכב עם בנות אבל אתה ?!

ה כוסית

New member
זה מה שיש לך להגיד

אחרי שמצאת את עצמך מושפלת בפורום על דבר שאת מודה עליו בעצמך גברת, הגיע זמן לעלות רמה!!!

s h e e p i t

New member
חחחחח....

אתה... דביל... אמרתי את זה כבר ? לא הודתי בזה... נראה לי... אבל אולי הגיע הזמן שאתה תודה.. שנהיה מודעים לעוד עובדות חוץ מעובדת הדביליות...

ה כוסית

New member
שימו לב זוג מעפנים!!!!

אני מפסיק את הריב הדבילי הזה כאן ועכשיו נגמו בזה שאני נצחתי וגל הפסיד לטבמל: אתה ילד לוזר מעפאן ואפילו רותם המצי"ת הפעורה יותר מקורים ממך ולבהמה: בוווואיבויבויבויבויבואי (מה שצועקים לכבסים כדי לרכז ת'עדר)

**מפרידת כוחות!!***

דיי לריבבבבב!!! לא אמרו לך שזה אסור להתנהג באלימות מילולית?! ילדודס, אח שלי הקטן יותר בוגר ממכם. מספיק ודיי!

s h e e p i t

New member
חחחח ... דביל !

אתה מנסה לגרום לי לפיצול אישיות או משו ? תקרא מה רשמת : "ואפילו רותם המצי"ת הפעורה יותר מקורים ממך ולבהמה: בוווואיבויבויבויבויבואי (מה שצועקים לכבסים כדי לרכז ת'עדר)" כמה דברים אני בן אדם אחד רותם והבהמה (כבשה) אותו בן אדם אני מד"צית ולא מצי"ת וכבשים ! לא כבסים ! מה הן בכביסה או משהו ?! דביל

s h e e p i t

New member
מנצלל"שת (מינית) ... תיכנסו!

חחח אתם חייבים לעשות משהו נבדוק אם זה עובד עלייכם עליי זה עבד על אהוד לא אם עליכם זה עובד הבאג אצל אהוד אם לא עובד... הבאג אצלי ? להה..
זה דיי טיפשי אבל אתם חייבים לנסות, זה הולך לשגע אתכם בזמן שאתם ליד השולחן שלכם, תרימו טיפה את כף הרגל הימנית מהרצפה ועשו מעגלים עם כיוון השעון עם רגל ימין. תוך כדי זה ציירו את המספר 6 באוויר עם יד ימין הרגל שלכם אוטומטית תזוז בכיוון השני ולא תוכלו לעשות דבר בכדי לעצור זאת. הייתי אומרת ש...מצאנו באג. השאלה אצל מי...
מה קורה אצלכם ?

האאאהאהאהאהאהאאההאהאאהאהאהאהא

מה זה??? אני רוצה ימינה אבל היא עושה שמאלה! זה לא נורמאלי! אניהרוצה לאמא

אני מנסה ומנסה!

ומצליחה חלקית.. בשניות הראשונות אני עוד מצליחה לשמור על יד ורגל לכיוונים שונים.. אבל אז זה משתנה ואני לא מבינה מה קורה!! =(

בשביל להרים את כף הרגל מהרצפה- הרגל

צריכה קודם להגיע לרצפה, לא? דברי איתי על זה בעוד שנה ככה

נ ו ם

New member
חח צודקת! (אה ושיחקת אותה עם הכותרת

ממש הצחיק אותי הניצל"וש מיני)

למעלה