אני בשוק!!!!!!!!

rigoletto111

New member
איזה פסיכופת קיבל לגיטימציה אצל

המתנחלים? הרי גולדשטיין ועמיר ושות. קיבלו את כל הגינויים האפשריים.

Le Fay

New member
אז לי לא יצא לשמוע את הגינויים -

אולי לא אמרו אותם בקול די רם.

מי הולך לשוּק בימים טרופים אלו....

ולעצם העניין. אני לא מתפלא. כאשר מדובר במתנחלים המאמינים בתורת הגזע. הייתי מתפלא אם לא היו נפצעים חיילים. ההבדל היחיד בין תורת הגזע של בני ה"גזע העליון" בשנות ה-30 וה-40 באירופה, לתורת הגזע של המתנחלים צמאי הדם המאמינים ב"כיבוש הארץ", בטיהורה (או כפי שהתבטא אחד מהפשיסטים הללו על אחד מ"הכבישים העוקפים" בשטחים, ואני מצטט: "הצבא הבטיח לנו כביש סטרילי מערבים"...) ובחיסול של ה"עמלקים ושבעת עממין" יושבי הארץ אנשים נשים וטף כולל בהמות וחיות (כולנו זוכרים את הסיפור התנ"כי המאלף על שאול המלך ה"שמאלן יפה הנפש" שחס על הבהמות והחיות ולא הרג אותן ולכן ניטלה ממנו המלוכה) ובקיצור, ההבדל היחיד הוא שהראשונים לפחות הוציאו את שיני הזהב של קורבנותיהם בעוד תורת הגזע עליה מחונכים פלוגות הסער של נוער הגבעות מחייבת להרוג גם את הבהמות והחיות...

MAYA20

New member
אמממממ אני מסכימה עם החלק הראשון

של דבריך. החברות שלי הדתיות (אלו שהיו לפחות) היו נוהגות כמה מנהגים: א. אם כועסים על מישהו אסור לקלל לכן אומרים :"שימותו כל הערבים" <פעם היתי בבית של חברה שלי ואמא שלה גם נהגה כך והסבירה לי את נפלאות תורת ה.. אמממ.. השקפתה המרתקת על שכנינו, ריחם ומנהגיהם> ב. לא אומרים ערבי אלא: "ערבי מסריח" ג.כשערבים מתים אז שמחים. ד. לא זוכרת אבל היו עוד מנהגים מגעילים. אותי זה מגעיל. האנשים האלו לא חושבים שערבים הם בני אדם אלא חיות מהזן הפחות טוב. אולי הם לא ישמידו אותם השמדה המונית אבל בטח לא יכאב להם אם מישהו אחר ישמיד כמה מהם.

למעלה