אני בשוק!!!!!!!!

narko1

New member
תינוקות שנישבו

ראיתי בטלויזיה לפני כמה ימים מישהו שהגדיר אותם בתור תינוקות שנישבו ואני מסכים איתו לגמרי הם לא אשמים מי שאשם אלו הרבנים, ההורים שלהם שלא רק שנותנים להם לגיטמציה אלא גם מעודדים אותם!! וזה כולל גם את הנהגת יש"ע. את יודעת מה יותר מפחיד אותי? -שהם ´הסכימו´ להתפרק מנשקם כדי שהמצב לא ´ידרדר´... בואי ותצאי מהשוק שלך ותבני שהם יהיו הבעיה של מחר -הדבר (שאני מקווה שלא יקרה) שיוביל למלחמת אזרחים

MAYA20

New member
שטויות.

אדם בוגר(17 ומעלה), בריא בנפשו שלא מופעל עליו לחץ פיזי או סחיטה אחראי למעשיו נקודה.

PhiloMena

New member
../images/Emo2.gifפעם היה כאן אחד

היה אוסף גרוש לגרוש בסוף נהיה מליונר...נעלם!

Le Fay

New member
חשבתי שכל מי שראה איך הם נוהגים

בחיילים שמסכנים את חייהם כדי לשמור עליהם, נכנס לשוק הרבה לפני כן.

rigoletto111

New member
העיסוק האובססיבי בשאלה

"האם המתנחלים יפעילו אלימות" הוא מניפולציה של התקשורת. לא היתה שם יותר אלימות מאשר אצל פועלים המתבצרים במפעל שעומד להיסגר. (איפה השמן הרותח, שדווח כי מכינים שם? אני כבר הכנתי את הלביבות, לפחות שיהיה בו שימוש ראוי...) וברור שבכל חברה יש קבוצות אלימות וקיצוניות, מה חדש בזה? ושימו לב איך התקשורת מציגה בראש החדשות כל רב שאומר כי "פינוי מאחזים איננו מוסרי" כאילו זו אמירה חשובה. זכותו של כל אדם לומר שפינוי המאחזים לא מוסרי, או שפינוי הערבים מארץ ישראל לא מוסרי, או שהקיצוץ בקיצבאות הילדים לא מוסרי וכו' אבל כזה רב מהתנחלות אז מדווחים על זה תחת הכותרת "חזרה לימי ערב רצח רבין". כדי שכולנו נדע שהמתנחלים הם הרוצחים, כי רב אחד אמר שמשהו לא מוסרי בעיניו...

../images/Emo31.gif

תזכיר לי מתי בפעם האחרונה מישהו העלה את האפשרות למקש את הדרך למפעל שבו מתבצרים פועלים ? אם נהיה כנים לרגע, איפה יש באמת יותר סיכון - אצל פועלים במפעל או בהתנחלויות ? אני אשאל את השאלה אחרת: האם באמת תתפלא אם במהלך הפינוי הגדול של רוב ההתנחלויות כאשר ייסוגו מרוב השטחים (במהרה בימינו, הרי כולנו יודעים שזה בסופו של דבר יקרה ...) - ימותו חיילים ? אני אתפלא אם לא ... בין להגיד שמשהו "לא מוסרי" לבין מה שקורה בפועל - יש הבדל של שמיים וארץ, די להיתממות ...

MAYA20

New member
באופקים למשל

עכשיו סגרו הרבה מפעלים בגלל המצב הקשה ולא זכור לי שמצאו בקבוקי תבערה באף מפעל. לא זכור לי ששוטרים נפצעו בינוני כשפינו מפעלים. בבנק הפועלים אפילו לא שרפו צ'קים.

rigoletto111

New member
באותו יום היתה ידיעה על קטטה

ופצועים רבים בפקיעין. העילה (כמה לא מפתיע) קרקע. הקטטה היתה בין הדרוזים לנוצרים בכפר. אז מה המסקנה שלך עכשיו? התרבות הנוצרית אלימה? המנהיגים הדרוזים מסיתים? ואם המשטרה רק תנסה להכנס ליישוב בדואי כדי להוציא משם חלק מהמכוניות שהבדואים אוהבים לגנוב, תהיה הרבה יותר אלימות. נא לא להיות תמימים. נ.ב. איפה נמצאים המוקשים האלו, חוץ מבמוחם הקודח של העיתונאים?

התבטאות מפורשת של הרב ...

... גינצבורג - קראה למקש את הדרך בפני חיילים. איך אתה תמיד מצליח לערבב בין אלימות אידאולוגית לאלימות סתם ? לא ברור שאלימות אידאולוגית מסוכנת פי כמה וכמה ??!!

rigoletto111

New member
גינצבורג הוא מטורף קיצוני

ובאמת הוא מעודד אלימות. אבל למה להקיש מאמירותיו על כלל המתנחלים? עובדה שאף מוקש לא הונח. ב96 היתה קריאה של הרבנים המרכזיים (הרבנים שפירא, אליהו ועוד) לסרב פקודה בנסיגה של צה"ל מערי הגדה. ומה קרה? אף אחד לא סרב פקודה. אז צריך להבחין בין הרובד הרטורי לרובד המעשי. אבל מה שהכי הרגיז אותי זה שכל אמירה , לגיטימית ודמוקרטית, נגד מפת הדרכים הפכה ל"הסתה" . הנה דוגמא ששמעתי: "הרבנים מאיימים בהוצאת פסק הלכה נגד מפת הדרכים" מצטער, אבל לכל רב (או סתם בן-תמותה...) יש במדינה דמוקרטית זכות להוציא פסק הלכה נגד מפת הדרכים, חיטוט באף או חירטוט בשכל. אז למה הרבנים "מסיתים" ? ככה, כי זה טבעם של רבנים, כנראה...

מרוב "עשבים שוטים" ...

... כבר קשה לראות גינה. כל פעם זה מקרה חדש, וכל פעם אומרים שמדובר ב"קיצונים מטורפים" ... אל תשכח שעוד לא פינו התנחלויות באמת, אלא רק קראוונים שרובם היו בכלל ריקים! אתה יכול להשוות את זה, למשל, לפינוי תפוח הבא עלינו לטובה ?

Le Fay

New member
מקטטה אחת לא, אבל כיוון שבפקיעין

יש הרבה יותר קטטות מאחת - המסקנה היא בהחלט שהם אלימים. זה, והאלימות של גנבי המכוניות הבדואים, מכשירים מבחינתך את המתנחלים?

rigoletto111

New member
לא מכשירה, אבל מראה שאלימים

יש בכל מקום. (לקרוא במבטא של מחב"ת ש"סניק/תימני:) "ואצל החילונים האלה, אין תורה, הכל אצלם אלימות! כשאין תורה, שני ילדים רוצחים נהג מונית! " מזכיר משהו?

Le Fay

New member
נוח לך להסתכל בראי ולומר

שתרבות השיח שלנו דומה לזו של גנבי בקר בדואים? תודה, אבל לא התרבות שלי. השאלה היא לא אם בחברה שלי התגלו תריסר פסיכופתים (והם לא היחידים), אלא אם הם זוכים ללגיטמציה מהשכנים שלהם.

למעלה