אני בשוק!!!!!!!!

MAYA20

New member
אני בשוק!!!!!!!!

אני יודעת שלא אמורים לדבר על פוליטיקה בפורום אבל אני פשוט בשוק!! המתנחלים האלה פצעו שוטרים ושנים מהם באופן בינוני!! אתם קולטים איזו רמה של אלימות זו?? מה עובר על האנשים האלו שמקשקשים כל כך הרבה על התורה והמוסר ה"גבוה" שלהם???? מה גורם להם להתנהג כמו חיות טרף למי שהם מכנים "אחים" כשהם רוצים משהו??? אתם קולטים מה הם עשו לבחורים האלה??? (רק שתבינו שבינוני זה יכול להיות גם איבוד איבר לחיים וכ"ו) המפונקים האלה לוקחים שלוש שנים מחיי כל צעיר במדינה, הם לוקחים כמה שקלים מכל משכורת במדינה, ואז הם לוקחים את אלה שהם עשקו ומכניסים להם מכות! ולמה? בגלל שה"תורה" אמרה שהארץ שלהם. קיבינימט!!! התורה גם אמרה ואהבת לרעך כמוך, היא גם אומרת לא להכות אדם מעמך, היא גם אומרת לקבל את שלטון החוק. אני שונאת את המחשבה הצרה, האלימה האטומה וההרסנית של החברה ממנה באתי!!!

MAYA20

New member
מספרים שמצאו שם בקבוקי תבערה

מההכרות שלי עם המתנחלים. זה נשמע מאוד הגיוני.

MAYA20

New member
נכון אי אפשר להכליל אבל זה הקטע!!!

שלא צריך להכליל מספיק שקיימת קבוצה קיצונית קטנה שאלימה ומלאת תאוות רצח ומלחמה כדי להשחית אזור שלם. את לא מכירה. הידד. אני כן. תחשבי כמה אנשים לא הכירו את יגאל עמיר לפני שלחץ על ההדק. לא הרבה. מיעוט קטן מאוד. עשרות אנשים מתוך שישה מליון. וזה היה מספיק. אני לא מדברת על טבח המוני שמתחולל על ידי מתנחלים. אני לא מדברת על רוב המתנחלים. מספיק מניאק משוגע אחד (ואני בטוחה שיש לפחות עשרות) שילך מגבעה לגבעה וירביץ לשוטרים וחילים כדי להרוס להרבה אנשים את החיים. <אני מקווה שלא יצטרכו לומר שאף פעם לא היו כ"כ מעטים שהרסו לכל כך הרבה את החיים בצורה כל כך משמעותית>

ב מ ב י

New member
אל תאמינו לתקשורת

אני לא יודע מה קרה שם אבל ואולי השוטרים תקפו בברוטליות אולי.

MAYA20

New member
תאמינו גם תאמינו.

אני גרתי חצי שנה בהתנחלות כשהיה נסיון לפנות מאחז באיזור כל הצעירים הלכו והתגאו באלימות שלהם. הם לא אנשים טובים.

MAYA20

New member
רק שיהיה ברור

אני מדברת על התנחלויות של קיצונים ולא על אלו הגדולות יותר כמו קדומים אפרת וכ"ו

MAYA20

New member
../images/Emo6.gif אתה גדול!!!

אני מתפתלת מצחוק הוו הוו הוו אני בקושי נושמת מרוב מחוק. אתה אדיר!!!! תמיד ידעתי שמשפטנים הם בעלי חוש הומור הסטרי, אבל לא ידעתי שעד כדי כך. ועכשיו נחזור למציאות. מה אתה (אתם) חושבים מביא אנשים להתנהג באלימות כזו?

אולי כשרוצים

להרוס את ביתם? בקשר להומור של משפטנים אני לא יודע, תבררי אצל אחר-ים חמורים כבני אדם, אבל בקשר ל"שלטון החוק" ושאר ירקות ועשבים שוטים / מעוררי הזיות, למדתי לפלבל בעיניים קצת פחות. בלי קשר למשיחיות לטמטום ולגזענות שחוגגים שם בענק, אני לא ממהר להכנס לשוק כשאדם מגיב באופן אינסטקטיבי בניגוד ל"שלטון החוק", (אני דוקא בעד "שלטון האדם" אם כבר העלנו את זה), ובודאי לא כשמגיעים דחפורים מול ביתו, וזה בלי קשר לשאלות הפוליטיות. בכלל לאט לאט אני מגיע למסקנה ואין לי מושג למה, שמאוד כדאי לשתות בירה.

Le Fay

New member
ב י ח ד ? ../images/Emo12.gif

לא יודעת, אבל מבטיחה לבדוק בטיש.

קודם כל - לא להאמין לתקשורת !

ודבר נוסף, בואו נדבר על ההשקפה האמיתית של התורה על התנגדות לפינוי: בלי לעשות שאלת רב, אני כמעט משוכנע שכל גדולי ישראל היו פוסקים למתנחלים, לפנות את היישוב ללא כל התנגדות ובוודאי ובוודאי בלי שימוש בכוח נגד אחיהם החיילים שנצטוו לפנותם. מצוות ישוב ארץ ישראל היא לא יהרג ובל יעבור !!! לכן, אם היתה התנגדות כוחנית, זה רק מעיד על הניתוק של מפעילי הכוח מגדולי ישראל, וזה צריך להוות מוסר ודוגמא לאן אפשר להגיע אם מתנתקים מדרך התורה וציווים של גדולי ישראל. והמסקנה שלך צריכה להיות בדיוק הפוכה : כמה עצוב כשמתנתקים מדרך התורה ומכניסים נגיעות אישיות ( במקרה הזה - ההתיישבות על הקרקע ) בברכה, בועז

wr האחד

New member
מה קורא מצגר נדלקת על הפורום??

עכשיו הוא נהיה מטרה להטפות ול"דעת תורה" מה יהיה

מה בדיוק מפריע לך ?

או שהכל בסדר ותוכל לברך אותי בלב שמח על הצטרפותי לכותבים בפורום.

למעלה