אני בעד.... שרשור הכרות!!

amitk80

New member
נסי אותי

אני כבר רגיל לאכול אוכל מקולקל כמו למשל ממקדונדלס שלושה ימים לפני מועד ב' בתכנות בשפת C כמו שקרה לי בשנה א שהוצאתי את נשמתי.

מֵירַב

New member
חלילה אוכל מקולקל! אני סתם מתביישת, רוב הזמן,

להציג את התוצרת - כי אולי לא יאהבו בלה בלה....

amitk80

New member
מי שמתבייש

אוכל אותה ונשאר בצד... אין כמו אקטיביות וניסיון.

מֵירַב

New member
לא הצורה החיצונית מטרידה אותי, אלא אם יאהבו

את הטעם

berta84

New member
מזכיר קטע שהיה עם דן לדרמן שנה שעברה

בתיגבור באקונומטריקה דן אמר לנו שרוב הסיכויים שהמבחן שלנו יהיה דומה לאחד המבחנים שנתנו בטכניון בקורס אקונומטריקה לתעו"נ ששם לימד אותו המרצה ודן תירגל ואז דן אמר שיש לו בבית את כל המבחנים שניתנו שם אחת הבנות:"אז מתי באים אליך?" דן:"רק אם את מבשלת"

garjit

New member
וואו. נשמע תואר אדיר

הוא גם מעניין? (אולי אני עוד אעשה הסבה מקצועית. חושבים שהצבא צריך ספרנים ומידענים?)

מה את אומרת?

בצבא בזמן הפנוי "באמת" הייתי קוראת המון ספרים וספרים חדשים כשנבנתה ספריה חדשה אצלנו. אפילו השאלתי ספרים מחברות. זו היתה תקופה יפה ונאיבית וקשה. הייתי חוזרת לזה עכשיו.

berta84

New member
בכלל לא חשבתי אחרת, אני התכוונתי במילה

"צבא" לכל הגנרלים למיניהם בואי תיזכרי בתקופה דרך הספרים, אילו זכורים לך במיוחד?

מֵירַב

New member
מאוד מעניין. את צריכה לאהוב אנשים, ספרים

ואינטרנט
מצד שני - החוג יעבור רפורמה בשנה הבאה, כך שאין לדעת מה קורה איתו לגבי ההסבה המקצועית..

יוקאס

New member
עכשיו זה נהיה מעניין!

לא שלפני זה השרשור לא היה מעניין... מה זה רפורמה? ותודה על הלינק מקודם - היום פתוח ההוא במרץ בהחלט נראה לי חשוב! אההמ, אני לא בדיוק חדשה פה כי אני עדיין לא לומדת בחיפה, אבל כולי שאיפות ששנה הבאה אני כן אהיה... אנטיל דן, פרשס פיפול

מֵירַב

New member
ראשית, מתקבלים רק מי שיש להם BA לפחות

הרפורמה אמורה להיות כזאת, לפחות זו השמועה: החוג ייקרא "לימודי מידע" ויועבר לבית הספר לניהול של אוניברסיטת חיפה ויוגדר כתואר שני. אני ממש לא יודעת מה יקרה עם מי שלומד כבר השנה..

למעלה