אני בעד.... שרשור הכרות!!

garjit

New member
אני בעד.... שרשור הכרות!!

אז לכל האנשים שמתחמקים ממבחנים (או כמוני- מלכתוב עבודות) שם: גיל: מאיפה בארץ: מה לומד/ת: מסר לאומה:

garjit

New member
ואני אתחיל...

שם: הגר גיל: 20 מינוס שבוע מאיפה בארץ: ירושלים מה לומד/ת: פילוסופיה ומזרח-תיכון מסר לאומה: Happy-Happy, Joy-Joy!

FIFI1981

New member
גם אני, למרות שסיימתי השנה.

ולמרות שאני לא מבקר פה הרבה עקב מחסור מדאיג בזמן פנוי. כל עוד לא הגשתי את הסמינריון האחרון (עצלן שכמותי) אני מחשיב את עצמי סטודנט... שם: לא להגזים. נסתפק ב FIFI (זה לא כל כך רחוק, האמת) גיל: 27, לצערי לוקיישן: קרית טבעון למדתי: מדע המדינה חד-חוגי, עם טעימה ממזרח תיכון. תואר שני ממש בקרוב. מסר לאומה: ראה/י החתימה בתחתית העמוד.

תומכת!../images/Emo8.gif

שם:שמור במערכת
גיל: 27 מאיפה בארץ: מאזור עמק יזרעאל מה לומד/ת: תעודת הוראה בלשון ומבררת על תואר שני... מסר לאומה:כל כלב ביג יומו=כל כלב בא יומו
תאהבו ותעריכו את החיים ואת האנשים שסביבכם, כי הזמן שלנו קצר מדי. גם אני נמנעת מלהכין עבודה, שאני צריכה לסיים אותה היום.

robinebony

New member
בכיף

שם: נועה גיל: 25 מינוס חודש וקצת מאיפה בארץ: הוד השרון מה לומדת: יעוץ והתפתחות האדם ואמנות יצירה מסר לאומה: עדיף לשתוק ולהחשב לטיפש, מאשר לדבר ולהוכיח שזה נכון. וכיף לכם שאתם מתחמקים מעבודה אחת, אני מתחמקת השלוש...

amitk80

New member
יאללה זורם

שם: עמית גיל: 25 וחצי מאיפה בארץ: חיפה הקטנה והיפה מה לומד: סדדיסטיקה ומערכות מידע ניהוליות מסר לאומה: התקווה היא....

מֵירַב

New member
יכולה להישבע שהיה כזה שרשור לא מזמן../images/Emo8.gif

ובכל זאת - עונה: מירב 29 וחצי + אזור חיפה מידענות וספרנות "עד מתי סתיו 2010, עד מתי...."

amitk80

New member
רק שתדע ידידי

בחורות מבוגרות יש להן המון ניסיון וניסיון חיים. אל תזלזל בגילה.

deathcaster

New member
רק שתדע, ידידי

שתגובתך היתה מיותרת, שכן למירב יש מספיק ניסיון בניגוד אליך לדעת שאני לא מזלזל בה, אלא בדיוק ההיפך... הייתי גם אומר שזה די ברור, אולי לא קראת טוב

berta84

New member
איזו גילה?קצב? לא יודעת לגביה אבל נשמע כאילו

לבעלה יש די הרבה ניסיון

garjit

New member
מה זה משנה? תמיד נחמד להכיר שוב :)

ומה לומדים במידענות וספרנות? (שואלת ברצינות)

amitk80

New member
אחלה של תואר

בן זונה של תואר. באמת חבל על הזמן. הרבה לא מכירים אותו אבל יש לו חשיבות אדירה. אגב, שתדעי לך שכוח כזה מאד חשוב בתוך ארגונים גדולים. זהו כוח פוליטי מאד חזק. בדרך כלל בארגונים שבהם האנשים הם נותני שירות יש להם כוח מאד חזק אם רוצים לעשות שינוי כלשהו.

מֵירַב

New member
פשששש, עמית... אתה פיוטי הלילה../images/Emo3.gif

צודק במה שאמרת, חבל שיש אנשים שמזלזלים בכוחו של המידען/ספרן.... <לא היית ציני, אני מקווה>

amitk80

New member
מה נראה לך?

נראה לך שהייתי ציני או שהייתי אמיתי? אני משתדל תמיד להיות פיוטי כל לילה רק שהיום יש הרבה סיבות טובות להיות פיוטי מאד.

למעלה