אני בהריון!

• פותח הנושא masa
  • פורסם בתאריך

masa

New member
אני הולכת..

אבל לפורום הריון אחרי טיפולים. מאחלת לכולכן להגיע !

LeeLoo1

New member
המון המון בהצלחה....

שלא נראה אותך פה יותר!!!! ברור??!! המשך 9 חודשים נפלאים, בקרוב אצלנו...

masa

New member
אני סתם קפצתי לביקור...

אני כבר שם ומחכה לכולכן...

מזל טוב ../images/Emo65.gif

אני זוכרת מימי הראשונים בפורום את הויכוח על האופטימיות . אני שמחה לשמוע שלא איבדת את האופטימיו ושסוף סוף הצלחת ומגיע לך בהחלט על כל השנים הללו של הטיפולים כל הכבוד והמון המון בהצלחה בהמשך ההריון.

masa

New member
תודה תודה תודה!

גם אני זוכרת את כינוייך,יקירתי מלפני מספר חודשים.. מקווה שתצרפי אלי במהרה! בואי כבר!

מזל טוב ! כ"כ מרגש לקרוא את מה

שכתבת מסה יקרה, המסע שלך המדהים עכשיו מתחיל ! שתהיי תמיד אופטימית ושמחה !

masa

New member
הלוואי ותקבלי יותר...

כן, המסע החל, והדרך כרגע מוזרה ומעניינת והחזה כואב, ואני לא ישנה, והרחם מתמתח לו ואני לא כ"כ קולטת שאני כבר שם...השינויים ההורמונליים הללו לא מפסיקים. את בטוחה שאחרי ש"אכלת" את המנוגון הזה בשקט רב וקיבלת כל זריקה באהבה, שברגע שתגיעי ליעד, ההורמונים המשתוללים יירגעו.ובכן, זה לא כך, זה ממשיך, אבל הפעם זה שלך, זה ההורמונים של הגוף שלך וזו חוויה מוזרה למדי, למען האמת... בהצלחה מכל ה-
! סיגל

saga

New member
מסה, איזה יופי../images/Emo6.gif

סחתן על הבטא המרשימה
שיהיה לך המון המון מזל טוב מאחלת לך הריון קל, תקין ומושלם
שולחת לך זר של פרחים לאור הבשורה המשמחת
בהצלחה

masa

New member
כן, הא, שיחקתי אותה עם הבטא....../images/Emo6.gif

גם בעלי טוען כך....

מיליקי

New member
מזל טוב מסה../images/Emo65.gif

מאד שמחה לשמוח שהצלחת, ועוד יותר שמחה לשמוע שהאופטימיות לא נפגעה במשך שנות הנסיונות (דבר שגם אני מנסה לשמור עליו, ויודעת כמה זה קשה!) שיהיה לך מזל טוב, הריון בריא וקל! מילי

masa

New member
מילי יקירתי

אני יודעת בדוק עד כמה זה קשה לשמור על אופטימיות, מאחר והדרך הקלה ביותר היא לרדת לתהומות האלה של הבכי והעצב והדיכאון, וזה נמצא תמיד שם בהינף יד. לעומת זאת, עבור האופטימיות שלך את נלחמת, את נלחמת בגוף שלך וברחם ובאיכות הזרע של בעלך, את נלחמת על הדימיון הזה שאת רואה בעיני רוחך כל הזמן, על היכולת לשבת עם הילד שלך ולהניק אותו, ולחבק אותו בשעת ההנקה. זה קשה נורא, אבל זה כ"כ משתלם. אני פשוט התפללתי וביקשתי את ההריון הזה סמוך ליום ההולדת שלי,שהוא עוד 8 ימים וראיתי את עצמי כל הזמן ודימיינתי שאני בהריון בחודש ספטמבר עם בטן, כיוון שבת דודתי מתחתנת, ורציתי לתת את המתנה הכפולה הזו של חתונה והריון לסבתי, שהיא כבת 85. זה מה שהינחה אותי בחצי השנה האחרונה ודרך דימיון, ראיתי שזה מה שיקרה וכיוונתי לשם וזה תודה לאל, אכן קרה. לא לאבד תיקווה, להמשיך עד הסוף המיוחל! גם אני לא האמנתי שזה יקרה. בהצלחה!

אופה3

New member
מזל טוב מכל הלב, באמת שיהיה

היריון קל ונעים, ותודה על כל האופטימיות שאת שידרת לנו, כל טוב ממני האופה

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולו

טוב לשמוע בשורות כאלה מסה. שיהיה לך הריון ארוך ובריא, ולידה קלה. הנה עשינו
גם על אופטימיות
נועם

masa

New member
חמודתי!

א. טוב לשמוע את קולך מבעד לשורות... ב. אני כבר לא ישנה בלילות, מההתרגשות ומאי היכולת להאמין ג. אני מאחלת לכל בנות הפורום הצלחה בטיפולים, ומניסיוני האישי לקחת את התקופה הזו של הטיפולים כתקופת למידה על עצמך, על כוחותייך הנפשיים והפיזיים , על הזוגיות שלך, על המשפחה שסובבת אותך, על החברים (שבמקרה שלנו נופנפו לדרכם אחד אחד, בשל חוסר יכולת הבנה והתמיכה שלהם). כשהלכתי ללין לערוך את בדיקת הדם, היה בי צער ואפילוצ כאב להיפרד מכל אותם אנשים שליוו אותי בדרכי זו, עם אלה הן האחיות המקסימות, המזכירות, הרופא שלי, כי פתאום את כבר במקום שנלחמת עד כלות להגיע אליו, ואת זורכת באהבה רבה את האנשים. בכל אופן, אני מקווה שכולכן תחבקנה ותנשקנה את הילד הזה שאתן חולמות עליו ורואות אותו, ורואות את תווי פניו, כי הוא שם, והוא רק מחכה להזדמנות הטובה ביותר להגיח לעולם. אל תוותרו!!!!!! באהבה, ממני, סיגל

ענתאב

New member
את בהריון השמיים הם הגבול

כפי הידוע אני די חדשה בפורום,אני הייתי במקום הזה פעמיים אחרי 12 שנות טיפולים,אני מאחלת לכל אחת שמייחלת להכנס לנעליים הללו המקום הזה מדהים,ושוב מילת המפתח:א ו פ ט י מ י ו ת! המעודדת מאזור השרון ענתאב

masa

New member
עודדת היטב...../images/Emo65.gif

תמיד ידעתי את זה והאמנתי בכל ליבי!

זוליק

New member
הידד, הידד, הידד ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב, ברכות ואיחולים. שיהיה הריון קל ותקין, או משעמם בסלנג הפורומי. אחרי הודעה כזאת מרגשת, אני באמת מרגישה שהדבקת אותי בניצוץ אופטימיות ועל כך - תודה

masa

New member
זה בדיוק מה שרציתי להעביר

אופטימיות ואמונה וכוחות להמשך המיוחל....

למעלה