אני בהריון!

• פותח הנושא masa
  • פורסם בתאריך

רומי 007

New member
כל הכבוד!!!!!!

גם על האופטימיות, גם על ההצלחה... שיהיה המשך קל ומהנה אני בטוחה שתדעי לקחת בקלות את הקשיים הקטנים הצפויים בדרך, זה משחק ילדים בשבילך היום. תרגישי טוב ומזל טוב

masa

New member
רומי יקירה!

גם אותך אני מלווה מלפני זמן רב בפורום, וקרוב לוודאי שגם את זוכרת על מה דיברתי בנושא חוסר הפירגון שהיה כאן ע"י חלק מהבנות בפורום לפני כמחצית השנה ועל המקיאות למינהן. אני כל הזמן ידעתי שאצליח! ובגלל זה גם החלטתי לשתף אתכן ביום זה. זהו הניצחון הענק שלי על כל ה"מקטרגות" למינהן. ידעתי וחלמתי על הרגע הזה כ"כ הרבה זמן והוא הגיע, ופשוט רציתי לאמר: אמרתי לכן!

רומי 007

New member
מאסה

לא ממש זוכרת על מה את מדברת אבל מבינה שהיו לך כאן חילופי דברים לא נעימים. עצתי: תמשיכי להיות את עצמך ובהצלחה בהריון ובמעבר לפורום השני. זה רק קליק אחד עם העכבר אבל זה עולם ומלואו.

masa

New member
תודה רבה רבה

מאחלת לכולכן לחוות את הרגע המדהים הזה! אין מילים עדדין לתאר את תחושת ההיי הכי גדולה בעולם, (יותר מלהתחתן פי מיליון...). הצלחה, אושר והמון תינוקות לכולנו

masa - ../images/Emo49.gif אופטימית תהיי תמיד.

האמת אני לא יודעת על מה דובר ומה בעצם קרה בזמנו... אבל מה שחשוב שאת הצלחת ועל זה מגיע לך
ענק... ושיהיה לך הריון קל ואופטימי.... ממני מכל ה-
ד.

masa

New member
המון תודה לך

תמשיכי גם את בעידודייך ותראי איך תקבלי כפליים....

masa

New member
תודה לך חמודה!

אבל מבחינתי שלא יהיה משעמם, התרגלתי כבר לטירופי הריצות, הזריקות, בדיקות הדם ,העליות והירידות במצב הרוח...

masa

New member
אלייך באמת התגעגעתי!

מה שלומך? ותודה רבה רבה.

oc101

New member
MAZAL_TOV ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

איזה כיף ! כל בוקר אני פותחת את הפורום לראות מי "עוזבת " אותנו היום , וכשאני לא מוצאת אף אחת - עצוב לי... אבל מאסה יקירתי עשית לי את הבוקר (אני מאמינה הבוקר שלך יותר יפה ) אבל אני שמחה בשבילך הריון משעמם !!!!!!! הצעירה בבשלניות

masa

New member
תודה רבה והמשיכי בבישולים...

אני מתה על בישולים ואפייה, ונראה לי שבקצב הזה גם הקטנצ´יק/צ´יקית..

neta2

New member
מזל-טובבבבבב../images/Emo13.gif)))

כל הודעה שכזאת מרחיבה את התקווה! מזל-טוב והרבה הצלחה... לכי מפה כבר לפורום הריון, ותחזיקי לנו אצבעות.

למעלה