גם על האופטימיות, גם על ההצלחה... שיהיה המשך קל ומהנה אני בטוחה שתדעי לקחת בקלות את הקשיים הקטנים הצפויים בדרך, זה משחק ילדים בשבילך היום. תרגישי טוב ומזל טוב
גם אותך אני מלווה מלפני זמן רב בפורום, וקרוב לוודאי שגם את זוכרת על מה דיברתי בנושא חוסר הפירגון שהיה כאן ע"י חלק מהבנות בפורום לפני כמחצית השנה ועל המקיאות למינהן. אני כל הזמן ידעתי שאצליח! ובגלל זה גם החלטתי לשתף אתכן ביום זה. זהו הניצחון הענק שלי על כל ה"מקטרגות" למינהן. ידעתי וחלמתי על הרגע הזה כ"כ הרבה זמן והוא הגיע, ופשוט רציתי לאמר: אמרתי לכן!
לא ממש זוכרת על מה את מדברת אבל מבינה שהיו לך כאן חילופי דברים לא נעימים. עצתי: תמשיכי להיות את עצמך ובהצלחה בהריון ובמעבר לפורום השני. זה רק קליק אחד עם העכבר אבל זה עולם ומלואו.
מאחלת לכולכן לחוות את הרגע המדהים הזה! אין מילים עדדין לתאר את תחושת ההיי הכי גדולה בעולם, (יותר מלהתחתן פי מיליון...). הצלחה, אושר והמון תינוקות לכולנו
איזה כיף ! כל בוקר אני פותחת את הפורום לראות מי "עוזבת " אותנו היום , וכשאני לא מוצאת אף אחת - עצוב לי... אבל מאסה יקירתי עשית לי את הבוקר (אני מאמינה הבוקר שלך יותר יפה ) אבל אני שמחה בשבילך הריון משעמם !!!!!!! הצעירה בבשלניות