אני בהריון!

• פותח הנושא masa
  • פורסם בתאריך

masa

New member
בחזרה אלייך כפול../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

anatc

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

venus13

New member
מזל טוב והריון קל ותקין ../images/Emo140.gif

לגבי הוויכוח על האופטימיות - אני מניחה שאף פעם לא תהיה לכך תשובה מוחצת יש פסימיות שניכנסות להריון ואופטימיות שלא - וכל אחד יעשה ויאמין - למיטב הבנתו אין ספק שהרבה יותר קל בחיים כשמסתכלים עליהם דרך משקפיים וורודות אז הלוואי שיהיה לך המשך הריון וחיים אופטימיים ומאושרים ונוס

מזטוב מסע ../images/Emo23.gif

אני זוכרת אותך לטובה מהדיון ההוא על אמונה ואופטימיות. הצטערתי שנעלמת מהפורום, וטוב שלעצמך לא ויתרת. ממש שמחה לראות את הודעת ההצלחה שלך - שיהיה לך הריון מושלם והרבה אושר ואהבה.
נילה

masa

New member
חן חן..../images/Emo140.gif

נילה,יקירתי, א. תודה על הברכה , אני מאחלת לך גם כן להגיע למחוזות ההלו ובמהירהז1 ב. הרי ידעתי שאחזור בצהלות שמחה יום אחד, ואני מודה שלפעמים נשברתי, אבל הפעם כשהרופא סיים את מלאכת ההזרעה ושאל אותי: נו, את בהריון", כמו כל פעם במהלך השנתיים איתו, אמרתי "כן". ואכן זה הצליח... אז המון הצלחה!

gutti

New member
מרגש../images/Emo141.gif

קראתי את המכתב שלך כמה פעמים בימים האחרונים וכל פעם מרגש אותי מחדש עד דמעות. שיהיה לך רק טוב. מגיע לך וכל הכבוד.

masa

New member
כשאת בוכה את לא יפה....

לא התכוונתי בכלל לגרום חס וחלילה לבכי
, רציתי רק לתת תמיכה והמון אהבה לכולן, כי גם אני לא האמנתי בכלל שזה יכול להיות, בדיוק כפי שרציתי, אבל שוב, אמונה כנראה היא חלק מאוד מאוד דגול מהעניין. אז אני רוצה לעודד אותך, מהמקום הזה שלפני יומיים עוד חשב להתכונן שוב פעם למחזור חדש של זריקות ... אני לעולם לא אשכח את הטיפולים ואת הסבל הנורא, אבל תמיד מצד שני יש את הצד שמרוויח מכל הסיפור הזה וזה הילד העתידי, כיוון שמהמקום הזה של להילחם ולרצות משהו כ"כ עד שאת מוכנה לוותר על עצמך, מגיעה גם האמהות. זו הכנה קשה, אבל נהדרת להיותנו אימהות ולחוויה הזו שלעולם לא תהייה כמובן מאליו, (מה שלאחרות ורבות היא כן). אני מסתכלת על כל התהליך כתהליך של התבגרות, קבלה והתמודדות עצמית מופלאה. יישר כוח gutti, ולא לוותר, או כדברי מנהלת הפורום הנהדרת, להמשיך ולחתור!

gutti

New member
להפך, דמעות של שמחה../images/Emo9.gif

מסה יקרה, לא הבנת אותי נכון. אני לא בוכה עליי. ממש, ממש לא. הסיפור שלך, פשוט ריגש אותי בגלל האמונה שלך, הדבקות, הכוח והרגע הנפלא שאליו הגעת. בזכות. שמחת אותי ורגשת אותי. שיהיה לך רק טוב. טנא|

למעלה