אני בהריון!

• פותח הנושא masa
  • פורסם בתאריך

masa

New member
אני בהריון!

לפני כמספר חודשים הפצרתי כאן בבנות הפורום שיינסו להיות אופטימיות, שיחזקו את עצמן באמונתן, ושיינסו לעשות הכל על מנת להגיע להריון. אני באופון אישי, מחכה להריון הזה כבר 3 שנים, 3 שנות סבל ובחצי השנה האחרונה, גם מסתבר שהתחלתי לבכות מתוך שינה. אבל מעולם, מעולם, לא איבדתי את האופטימיות שלי והחוזק הנפשי, ומסתבר שלמרות שמספר בנות רצו "להקיא" עלי, בזמנו, ועל האופטימיות שלי, הרי , שידעתי שיום אחד קרוב מאוד, אני אחזור לכאן עם בשורה טובה, על אף כל הנשים שהיו מלאות בפאסימיות. אז הנה, אני כבר שבועיים בהריון, עם תוצאת בטא מרשימה של 250, ואני רוצה שוב להיפרד מהפורום, שבהתחלה היה לי כבית, אך בשל האמונה שלי והאופטימיות, נהייה מקום קצת צפוף. אני מאחלת לכולכן את הכוחות, האמונה והרצון על מנת להגיע למקום הזה שכולנו חולמות עליו,זה מקום מדהים! ומי ייתן וכולכן תגשמנה את מה שזכיתי היום להגשים! אמן!

איזה יופי - מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif|

איזה כיף לשמוע שעוד אחת מהבנות שכאן עוזבת - מהסיבות הנכונות
שיהיה לך היריון שמח ואופטימי.. ושנפגש במהרה בימינו בפורום היריון....

masa

New member
אולה יקירתי

אני עוד זוכרת את שמך מלפני כמה חודשים שהייתי משתתפת פעילה יותר. אני מודה לך ומאחלת לך שבקרוב אצלך!

פפושקי

New member
מזל טוב! אולי תפרטי

קצת יותר על מה שעברת... אולי מניסיונך ניתן יהיה ללמוד ולקוות... ושוב המון המון מזל טוב. שהבטא תכפיל את עצמה וישהיה לך הריון קל ונעים!

masa

New member
פירוט

אז ככה: מטופלת במשך 3 שנים, שנה מתוכן בדיקור סיני, (שאני אישית מאוד אהבתי, אבל כלל לא הביא את התוצאה המיוחלת, כיוון שרק אני טופלתי ולא שנינו בו זמנית), בשנה האחרונה עם זריקות מנוגון, כורויגון והזרעות. האמת שהפעם הייתי בטוחה ששוב זה לא הצליח, כיוון שביום של ההזרעה הראשונה, החלו לי כאבים בחזה, כמו לפני מחזור (ובד,כ, יש לי כאבים כשבועיים טרם המחזור). הייתי אמורה לקבל בדיוק שבועיים לאחר הכוריגון, שזה היה אמור להיות בין יום שבת ליום ראשון. לא קיבלתי, והחטלתי לעשות בדיקת דם בלין. אמרו לי לחכות לתוצאה עד היום בשעה 13:00, ואכן התוצאה הראתה הריון ברור עם הורומונים ברורים. היו לי תהיות איך הריון מתחיל, מה הסימפטומים שלו, והנה, מסתבר שאותם הסימפטומים של לפני מחזור, כאבים בחזה, רגישות בשחלות וברחם והמון נטייה לרגשנות יתר ובכי לא מוסבר, (רק שהפעם זה אמיתי ולא מההומונים המטריפים את דעתינו...) אני ממליצה כמה שזה קשה לדמיין ולחלום על הילד ולצות אותו כמו משהו שלא רצית מעודך, ורק ברגע הזה של לפני שאת מרגישה שאת לא יכולה יותר לעמוד בטיפולים ובלחץ וב- 10 ק"ג הנוספים מהטיפולים, זה מגיע ובגדול. בהצלחה מכל הלב!

קייצית

New member
נפלא! ../images/Emo70.gif חדשות שכיף לשמוע,

הרבה הצלחה, להריון קל ו ש ע מ ם .

masa

New member
תמיד יש אור../images/Emo42.gif

צריך לדמיין אותו והוא מגיע, ולרצות אותו הכי הכי חזק שאפשר, להילחם עליו, כאילו זו המלחמה האחרונה שלך וזה יגיע, אני מבטיחה, מניסיון אישי...

ronylew

New member
מזל טוב../images/Emo151.gif../images/Emo141.gif../images/Emo151.gif

המון מזל טוב שיהיה בהצלחה סוף סוף הגשמת את חלומך להקים משפחה ואני מברכת יחד איתך את כל הבנות כאן שכולנו נגשים את החלום ונעוף מהפורום הזה כמה שיותר מהר רוני

שני 4

New member
מזל טוב! בנות אתן רואות כמה חשוב

לא לאבד תקווה אף פעם! 3 שנים זה לא מעט זמן ,אבל מצליחם. מאסה- מאחלת לך רק טוב!

masa

New member
אף פעם לא לאבד!

ויותר מזה, יש לי עוד שבוע יום הולדת 33 וזה הולך להיות היום הולדת הכי מאושר שלי בחיים! מאחלת לכולנו המשך פורה בחיים!...

קינמוני

New member
אלפי מזל טובים../images/Emo65.gif ממני וגם שאלה

לא ציינת מה היתה הבעיה שלך, אז אשמח אם תוכלי קצת לפרט לגבי זה. שמחתי לשמוע שיש סיכוי גם להזרעות. שיהיו לך 9 חודשים נפלאים והמון המון מזל טוב ממני קינמוני

masa

New member
תשובה../images/Emo140.gif

לי יש שחלות פוליצסטיות, ולבעלי היקר הייתה בעיית תנועתיות נמוכה וצמיגות יתרה בזרע. מה שהכי מצחיק שהמשביחה, אמרה לי טרם ההזרעה שזה לא יילך ושסתם גוררים אותי כבר שנתיים בטיפולים וצריך כבר להעביר אותי ל- I.V.F , כי איכות הזרע "על הפנים"... בקיצור, אמונה וקצת מזל... וזה מצליח. המון הצלחה!

לילךפ

New member
מזל טוב כתבתי לך על ההריון אבל מתי

יש לך יום הולדת כי לי יש ב- 28.5. לילך

נטאשה

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo28.gif ../images/Emo77.gif מזל טוב

איזה יופי איזו שמחה איזה כיף
והרבה אהבה דלית

למעלה