אני בדילמה

הדסהש1

New member
אני לא אוהבת את ההתנהלות של טל

יש אנשים שפועלים בשקט שנים ולא עושים רעש כמו שהיא
הצליחה ב3.5 החודשים שהיתה בבית...אולי זה היה מתואם
שהיא תזכה...לגבי תרומה חלק מהזכיה לא שמענו מאומה.
הבטיחה ולא מספרת כלום.רק כל פעם שמתראיינת אומרת שזה
לא מיליון אלא 700אלף שקל...

נכון

כתבתי לא פעם שיש לי טבעונים במשפחה ובחיי שאף פעם לא ידעתי
שיש גם טבעונים שמתנהלים בכזאת קיצוניות כמו שנחשפנו באח הגדול
וגרוע מכך, נחשפנו אליהם בפורום של האח הגדול

angelinthesky

New member
אתה יודע מר גובלין, גם עם כל אהבתי לבעלי חיים, אדיר

רגלי מכל מקום ומכל במה בהם מאפשרים לגברת גלבוע להשמיע משנתה. אם כולם היו נוהגים כך, היינו יכולים להוכיח, כיצד אדם העוטה על גופו את גלימת הצדק והחמלה לבעלי חיים כדי להטמין ולהסתיר אישיות בעייתית, מביא בעצם נזק עצום לכל נושא שחרור בעלי החיים.
&nbsp
יש להבהיר באיזה שהיא צורה, שנציג שחסר חמלה וצדק כלפי בני מינו אינו ראוי לייצג אף מין של כל יצור חי אחר עלי אדמות.
&nbsp

ברוכה הבאה אלינו אנגלינה

לצערי, יש מספיק אנשים שרואים באקטיביסטיות שלה, דרך פעולה נאותה למען המטרה. בבחינת המטרה מקדשת את האמצעים. וזה אכן לצערי הרב.
אחרת לא היו מתגייסים לזכייתה כל כך הרבה אנשים

25330

New member
שאני חוזרת על עצמי, אך ממש לא "הרבה אנשים"

יחפה חביבה, מספיק מעט אנשים עם כוח רב וזה בדיוק מה שקרה הפעם.

ההכתרה של טל גלבוע שהוחלטה מראש ולפיה נערכה התוכנית, נווטו מהלכיה, הוכתב סדר-יומה ועוד משרתת את האינטרסים של כולם. זהו מצב שבו כולם - כולל אלדד בטוווח הארוך (ע"ע "המפסידים": נועם טור, סיון אברהמי, אלין לוי, דנה רון, האחיות גמר, הזוג הדתי מ"מירוץ למיליון".....) - מרוויחים.

הערוץ, חברות ההפקה ועולם התקשורת ימישכו לפרסם "אדום-אדום," "זוגלובק" ו"טיב-טעם" אך בו-זמנית ירחצו בנקיון כפיים ו"נאורות" הזכיה ה"ליבראלית" והחתרנית של אנטי ערוץ 2 ואנטי עולם התקשורת. "האח הגדול" תצא הכי נקיה והכי אוביקטיבית כי אפילו קיצונט שולית, הכי רחוק מהמיין סטרים הצליחה לזכות בזכות היושר, העריכה ההוגנת, ההצבעה ללא דופי .... של הערוץ, ההפקה ועולם הערכים של טייקוני ההפקה, ערוץ 2 ועולם התקשורת הישראלי על לוויניו ושותפיו.

O.K. אעצור כאן כדי לא לשעמם ולמחזר.

יכול להיות שאת צודקת

אני באמת מושפעת רק ממה שאני רואה בפורום של האח הגדול.
יכול להיות שאת צודקת. מעט אנשים עם מוטיבציה גדולה יכולים להגיע להישגים גדולים.
ועל האח הגדול עצמו כבר דיברתי די והותר. הוא עשה לנו בית ספר באיך מביאים פייבוריט שלו לניצחון.

25330

New member
האמנם:"מעט אנשים עם מוטיבציה גדולה יכולים להגיע להישגים"

האם כדי לא להדיח בגין אלימות קשה חוזרת ונשנית יש צורך במוטיבציה?
האם כדי לא לשאול את לינור עם הדחתה בעד מי היא קוראת להצביע נדרשת מוטיבציה גדולה?
האם לעצור הצבעה נדרשית מוטיבציה?
האם עריכה מגמתית שנותנת במה לתכנים קיצוניים ושנויים במחלוקת (הבאת חברי כת יורופובסקי האלימים והצגת סרט התעמולה שלהם; מתן לגיטימציה לתקציבים ותפריטים נפרדים בגלל "אידאולוגיה" קיצונית שאינה אלא כפיה, אלימות ואישיות בעייתית בתחפושת) נדרשת מוטיבציה גדולה?
האם שינוי כללי המשחק ו"הזזת השערים" אחר תחילת המשחק לצורך הבאת בני משפחה של משתתפת אחת דווקא - תוך איתות וסימון מפורשים ליתר הדיירים, חינו של מי יקר עד מאוד בעיני נסייני מעבדת העכברים האנושית - מחייב מוטיבציה?
האם דבריה המופרשים של הזוכה אודות העדפת הפקת התוכנית ("הם רצו שאני אנצח") דורשים מוטיבציה כל-כך גדולה?

שוב, אפסיק כאן. ראשית, כדי לא לשעמם ולחזור על עצמי. שנית, מפני שנדמה לי שהרעיון מובן ושלישית משום שהישג שהושג שלא ביושר ושלא לפי כללי המשחק ודאי שאינו "הישג גדול" ומי שהביאו לאותו "הישג" עשו כן מטעמים חומריים המשרתים אותם ואת האינטרסים שלהם בטווח הארוך, תוך גרימת "הישג" לכל הצדדים, כולל אלדד ה"מפסיד" במובן הצר והמיידי אך המרוויח הגדול (כפי שהדגמתי קודם) בטווח הארוך.

האח הגדול עצמו היה בעל המוטיבציה הכי גבוהה

ולכן הוא עשה את כל הדברים שאת פירטת כאן בצדק רב.
לכן גם כתבתי שהוא עשה לנו בית ספר בנדון. הוא הראה איך מביאים מתמודד שהאח הגדול חפץ ביקרו, מביאים אותו לגמר ואף גורמים לו לזכות.
עכשיו, אי אפשר להתעלם מכך שהטבעונים היו הרבה יותר חדורי מוטיבציה להביא את המתמודדת שלהם לניצחון והם עשו זאת בכל האמצעים שעומדים לרשותם.
כמו שאמרתי, מבחינתם כל האמצעים כשרים ואפילו לקנות אנשים וקולות. אז מסתבר שזה עבד. אין לי לזה פירוש אחר.

25330

New member
מרגע שהוחלט הקונספט והזוכה לפני תחילת התוכנית אף אחד לא היה

צריך לעשות כלום.

קבוצה קטנה וקיצונית אין בידה להטות אהדה כל-כך גדולה כפי שבאה לידי ביטוי בסקרים.

במילים אחרות: טבעונים אלימים וקיצונים, מלאכתם נעשית (או ליתר דיוק: "נעשתה עוד קודם שהתוכנית החלה") בידי אחרים.

היו כאן מספר סיבות שחברו להן ביחד

החלטה של האח הגדול להריץ מתמודדת שהוא חפץ בה
מועמד מוביל בכל סקרי דעת הקהל לאורך כל התוכנית ורצון עז של האח הגדול להפוך את המגמה
הצבעות נמוכות מהרגיל.
היחלשות של המועמד המוביל והתחזקות של הפייבוריטיות של האח בשבוע האחרון.
ושוב הצבעות נמוכות מהרגיל בשבוע האחרון.
כמו שגובלין ניתח זאת בצורה טובה והסביר שבמצב של כמות הצבעות נמוכה מאוד של הציבור, יש אפשרות לקבוצה קטנה להפוך את הקערה על פיה והוא הביא דוגמאות
על איך עושים זאת בעבודה קשה ומאומצת. בין אם זאת עבודת שטח ו/או עבודת נמלים דרך הקבוצות השונות בפייסבוק ובפורומים השונים.
כמובן שאם לא הייתה העזרה הגדולה הזאת של האח הגדול,
זה לא היה קורה. אבל כמו שציינתי בתחילת דבריי, היה כאן שילוב גורמים משפיע ומכריע.

aviril11

New member
אז בינתיים תתלבט במי אתה בוחר : באור דניאל או בלינור שפר

...או שכבר בחרת ?.

aviril11

New member
אני פשוט רוצה לעודד אותך לכוון גבוה, אבל רק שלא תינעל על..

..על זה כי זה עלול לכאוב. וברור לי גם שהתלבטות מהסוג שהצעתי היא חלומם הרטוב של 80 אחוז מהגברים בישראל,
בטווח הגילים 23-40 ואולי אפילו בטווח גילאים רחב יותר .

משהו מאוד מוזר בנושא

ב24 שעות האחרונות שאלו אותי 3 אנשים שונים על הקשר ביני לבין אור דניאל. שניים מתוכם רמזו לסיכוי להמשך רומנטי. עכשיו אני מחוץ לבית מעל לשנה ואת שמה לא שמעתי בהקשר שלי כבר עשרה חודשים בערך ורק בחודש אחרי היציאה מהבית היתה תדירות כזו של שאלות.

מה הולך?

חחחחחחח

זה בגלל שכתבת על הווייב של אור דניאל,
אנשים פתאום נזכרו שהייתם ביחד באח הגדול וחושבים שאולי נשארתם בקשר מאז...
אתה יודע, מי שלא בקי ברזי האח הגדול, חושב שכולם נשארים חברים של כולם ושומרים על קשר הדוק ובכלל

אני מאמינה שתשעים אחוזים מהמשתתפים מתנתקים זה מזה לגמרי.

aviril11

New member
כל משתתפי העונה ראוי להם שיעלמו לאלמוניות מבורכת.,

...למעט החבורה שכללה את מרטין ,מיקי,אלדד ולינור . שהייתי רוצה לדעת מה קורה איתם בהמשך.
..אני רק מקווה שאני לא אשמע על אליאב בהקשרים של אלימות כלפי נשים .
..צפוי שטל ואורטל ימשיכו להעלות קצף ובועות..

למעלה