אני אתגעגע ל...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אני אתגעגע ל...

לכוכבים,לעובדה שבלילה אפשר ללכת קצת ברגל, ולראות שמיים זרועים כוכבים את שביל החלב בברור.ופשעםן בשנה מחשיכיםא ת כלה אורות כאן כדי שנראה את מטר המטאורים.
אני אתגעגע למכתש,לבריזה הקלילה שהוא מביא בימי קיץ חמסיניים לנוף המדהים.לבהות בו בלילה כשהוא נראה כמו תהום ענקית בלי תחתית, לשבת על הצוק ולהרגשה שזה סוף העולם ואין שומקום אחר.
אני אתגעגע לאוויר, אני תמיד מתגעגעת לאוויר הנקי, שתמיד ממסטל את כל האורחים שלא נמצאים כאן הרבה, ולחוסר הלחות שנותן לך לנשום בקלות בכל עונה שהיא
אני אתגעגע ללילה הקריר ,לא משנה כמעט באיזו עונה וללילותה חמים שיש בהם משהו מרענן בכלאופן.
אני אתגעגע לטרמפיאדה שתמיד מלאה באנשים ביזארים+בחורי ישיבה .
אני אתגעגע להרים שמסביב ולמדבר, כשבאביבים אחרי חורף מוצלח אפשר לצאת אליהם לטייל במדבר בגוון ירקרק מקסים.
אני אתגעגע למקרר של לירון
לחיילים מצחיקים באוטובוס
ולתופעות טבע אנושיות מוזרות בכיכר דיזינגוף.

Gizmo16

New member
לא נחשב....../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

כיכר דיזינגוף והמקרר של לירון, עד כמה שאת חושבת ככה בלילות מסטוליים, הם לא במצפה! אז את לא יכולה להתגעגע אליהם

yo t a m

New member
כמובן שכן.

אם אני לא אגור בירושלים אני אתגעגע לפיח לאפר ולחושך ששורר גם ביום.

AGENT SHESH

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo73.gif

אתה גר בירושלים? לא אמרת פעם שאתה גר באיזור הצפון?

yo t a m

New member
כמובן שפעם אמרתי את זה,

כי בתקופת ילדותי המוקדמת עוד גרתי בצפון. D: אבל עכשיו כאשר אני נער בוגר ואחראי נמצא בי האומץ ללכת לשוחות הסרחון של ירושלים.

כלומר, אם להוריד את מטעה המרירות-

הוא עבר ללמוד בירושלים. ובאמת יותם, אני מאוד מאוכזב ממך. מה הם עושים לכם שם שאתה כ"כ תוקפני?

yo t a m

New member
הם מזריקים לנו טסטוסטרון

ובודקים עד כמה רמת העצבנות שלנו תעלה. D: מתברר שתהליך הקבלה היה לעכברי מעבדה במקום לתלמידי ביולוגיה.

Kryptonite

New member
אני אתגעגע...../images/Emo168.gif

למדרחוב של ראשון
לקניון רוטשילד, קניון שנמצא במרחק חמש דקות הליכה ממני
לריח המסריח של היקב, שכל בוקר בדרך לבית ספר אני מריח אותו
לתחנה המרכזית הישנה, שהכי קל בעולם להגיע ממנה לכל מקום והיא ממש קרובה אליי
לגן העיר, למזרקות, לברבורים, ולמסוממים שאפשר למצוא שם
לקניון הזהב, שאני פשוט אוהב אותו וזו רק ההתחלה... אוהב את ראשון.

PopPy

New member
קניון הזהב

הוא ללא ספק קניון. הוא לוקח גם את עזריאלי מבחינתי, חסר לו רק גג או איזו רחבת התנחלות כדי להיות מושלם.

Gizmo16

New member
ברבורים../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

סוףסוף מישהו לא ציני שמחזיר את השרשור לכוונתו המקורית

המממ, 99% ממה שצחי אמר,

אצלי זה לא
, אני פשוט לא הוך למקומות האלו, עד כמה שזו אותה עיר... אבל הממ יש בהחלט דברים שאני אתגעגע אליהם:
להיות במקום מרכזי. כלומר נחמד הכל בהישג יד: בריכה, אזור התעשיה (בלי הרש שלו) יש אוטובוסים להמון מקומות.
די שקט פה, אין המון רעש והשכונה חביבה בסה"כ.
אפילו שזה לא ראשלצ, מקווה אני אתגעגע מאוד למקווה אם אני אאלץ לעזוב.
אחוזת ראשונים. המקום הזה פשוט שימושי לקניות קטנות, רופאים - יש שם הכל, אפילו זקנים. ראשלצ עיר סבבה, והיא מתפתחת במהירות, וכפי שנאי רואה כל רשת שמכבדת את עצמה פותחת פה חנות, ויש פה פשוט הכל, והעיר, לפחות המערב, מאוד מטופח... וגם עכיוש משקיעים במזרח ובמרכז
ואפילו יש רכבת^^.

cowgirl Ms

New member
אני אתגעגע..../images/Emo80.gif

-לצפירה שבוקעת מבית הכנסת שנמצא שני צעדים מהבית שלי ושמקפיצה אותי כל יום שישי מחדש, עם כניסת השבת. - לכמויות הערסים והפרחות הקטלניות בקניון הגדול ובביליארד. - לאוויר הדחוס והמסריח שיש פה. - לפארקים המקסימים, הירוקים, הענשיים, המלאים באנשים שמחים, הפארקים שאינם קיימים בפ"ת. - לכמויות האדירות של הבלאקרים-בהכחשה (הלוא הם החסידים היקרים שלנו) שממלאים את רחובות פ"ת המקסימה. - לזבל שיש ממש בכל פינה. - לסבתא שגרה איתנו בבית ומסריחה את כל הבי, הרי היא נרקבת :>. - אבל הכי הכי, אני אתגעגע לנסיעות כל בוקר לאזור שאליו אני בכלללל לא מתגעגעת- רעננה. אין פרפרים בפתח תיקווה

As I Am

New member
אויש, מותק. ;; ../images/Emo103.gif

יש לי שתי מיטות בחדר, עכשיו. את יכולה לגור פה עד שאני עוברת גם. :X

למעלה