אני אתגעגע ל...

Gizmo16

New member
אני אתגעגע ל...../images/Emo28.gif

אוקיי, רציתי לשתף אתכם במשהו שהבנתי היום:
אני גרה חצי שעה הליכה מהירדן- ואודי יודע..
ידיד שלי גר עשר דקות הליכה מהירדן
חברה שלי גרה במרחק חמש דקות הליכה מנחל עמוד..
חברה אחרת גרה דקה הליכה מהחצבאני
הירדן זורם ליד הביצפר שלי- איזה חמישה מטרים משער הכניסה
נחל הדן חוצה את בית הספר הקודם שלמדתי בו... הגעתי למסקנה שאם אני אגור באיזור אחר של הארץ אני אתגעגע לכל המים האלה... זה כיף באמצע יום לימודים חם, כשיש בגדים להחלפה ושעה חופשית, לקפוץ לאיזה נחל ולהיסחף איתו קצת.. זהו. אז בעיקרון בעיקר רציתי לשתף אתכם כי אתם חמודים, אבל אם למישהו יש משהו באיזור המגורים שלו (מרכז, דרום, צפון) שהוא יתגעגע אליו אם הוא יגור באיזור אחר- אני אישית אשמח לשמוע

ketty the sheep

New member
וואו, זה בטח יהיה ממש קשה

לעזוב מקום כזה. לא יודעת, הוא נשמע קסום ומושלם...
לפחות בעיני מישהי שגרה בעיר רוב החיים. למה אני אתגעגע באשדוד? דבר ראשון, לים. עד כמה שזה נשמע ממש פלצני, אני ממש אוהבת אותו. הריח של הים, הרוח, החול (כשהוא לא מזוהם
). גם למצודה המגניבה שיש בחוף שלנו, שהיא מן אתר היסטורי כזה מגניב. כיף לשבת שם באיזור שלה, היא ממש עושה אוירה.
אני אתגעגע גם לעובדה שאשדוד נורא קטנה, אבל עדיין עיר. כלומר, יש בה את כל מה שיש בערים אחרות וגדולות יותר, אבל היתרון הוא שאפשר להגיע פה לכל מקום ברגל, שזה מגניב.

Gizmo16

New member
נשמע אחלה מקום..../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

אם זה היה קצת יותר קרוב לתלאביב\השרון הייתי רוצה לגור שם. נראה לי שכפ"ס\הוה"ש זה האיזור שלי
ים
אני ממש אוהבת ים
חבל שאין לי ים קרוב... אבל יש כינרת^___________^ ויש אופנוע ים^_^
אשדוד נשמעת סבבה
אני שמחה שאני לא היחידה שאתגעגע.. ואכן יש כאן רגעים קסומים. לנסוע באוטובוס לביצפר ולראות את החרמון המושלג, ללכת במושבה כשכל בית פרטי ברחוב הוא ירוק- עם דשא, עצים ושיחים..

Thestral

New member
זה 7 שקל מת"א../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אבל עזבי, יש שם מלא רוסים וצרפתים

GoOni

New member
אם אני לא אגור במזכרת בתיה,

אני נורא אתגעגע לערסים
סתם. אני אתגעגע לזה שמזכרת בתיה זה כזה בין עיר למושבה ואפשר ללכת ברגל לכל מקום, ולא צריך אוטובוסים וכל זה, ואפילו שמתאים לי נורא לגור בעיר, אז ממש נחמד לי לגור פה.

AGENT SHESH

New member
הוו... להרבה דברים.../images/Emo73.gif

יש פה הר מדהים, שמשקיף על כל הסביבה - ביום טוב אפשר לראות מצד אחד את ים המלח, ובצד שני אפשר לראות את מגדלי עזריאלי... וכשאני מרגיש רע אני לוקח את האוטו ועולה, וסתם, פשוט יושב שם בתצפית וחושב... ונהנה מהרוח... זה כיף. זה עושה טוב. אני אתגעגע לזה.
בכלליות לאיזור הזה, איזור פוטוגני מאוד, שאפשר לצלם בו בקלות תמונות ממש יפות.. (כמו שחלקכם כבר מכיר מתמונות שצילמתי) אני מכיר בארץ רק איזור אחד יותר יפה\פוטוגני, וזה איזור הגליל..
לאוויר פה. זה נשמע אולי קצת מטומטם, אבל לאוויר פה. בת"א האוויר מלא בזיהום כזה של מפעלים, בירושלים גם, אצלנו אין כלום, אין מפעלים או דברים שמפריעים לאוויר. האוויר פשוט צח, בלילות קיץ קרירים זה הכי כיף פשוט לצאת ולהנות מזה. אי אפשר להבין את זה עד שחווים את זה...
בצמוד להר שהזכרתי יש גם מעיין כזה שכשיש שיעורים חופשיים אנחנו קופצים לשם לפעמים לשחות קצת... אני בקושי מגיע לשם, אבל.. נו, עצם האופציה..
לא עולה כרגע עוד דברים... אז.. זהו בערך.

Gizmo16

New member
בגליל../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

חיח, ממש קינאתי בקשר לזה שזה איזור פוטוגני והכל, כי אני אוהבת תמונות וצילום קצת, ואז אמרת הגליל^_^ יאמ. ההר הזה נשמע אדירררררר
לראות עד עזריאלי, זה בטח כלכך יפה (לא עזריאלי, מה שבין לבין)
מממ בקשר לאוויר- לדעתי זה טיפה בולשיט
כאילו- כאן האוויר לגמרי צלול וצח, ואני המון בתלאביב ולא מרגישה שום הבדל. אולי הריאות של האנשים בתלאביב נראות אחרת, אבל בתכלס אני אישית לא מרגישה את זה.. נחמד... הייתי גרה בירושלים.. אם זה לא היה כזה מקום מסוכן ושנוי במחלוקת..

Thestral

New member
אז מבשרת ציון../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

בןט'נה איזה מעצבן אני בשרשור הזה
אוך אני כל-כך חכם

De-Panther

New member
לחדר שלי... זה פשוט|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שאני גר בחור אין כאן שום דבר מיוחד ורק פעם בכמה שעות יש אוטובוס לכפר סבא... לא ששם יש לי כל כך מה לעשות
וגם ככה אתם בטח כבר יודעים שהבילוי המועדף עליי הוא להיות בחדר כל היום ולא לעשות כלום

Thestral

New member
הירקון בת"א../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

Thestral

New member
אם לא אגור בקדימה,../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אהיה מאושר
נממ... אם התכנית תצא לפועל אני אעבור למודיעין שזה 5 דקות מהיל ושניש ואני אגור ליד אחותי והאחינית והכל^-^ ותהיה לי רכבת לכל מקוםD: או שאני אעבור לאילת. או שאני אקים מושבה על החרמון. אבל התכנית הדי גדולה וההזויה יותר שלי היא לעבור לחו"ל, אני חשבתי על אוסטרליה/ארה"ב...

Thestral

New member
אותך לא ראיתי שנים;;../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אני כבר לא מכיר אותך

Jelly Beans

New member
אני לא אתגעגע לכלום. ../images/Emo60.gif

קסריה זה חור >< אין פה כלום חוץ מעוד בתים.

Thestral

New member
הגידי תודה.../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

ליבנה היה חוף ים, אבל הצבא לקח אותו
יבנהההההההה זההה חוררררררררר אשדוד כבוד!

למעלה