אני אשם !

tvrui10

New member
אני אשם !

- מה קרה ? - כלום ! - בכל זאת ? - בכל זאת,כלום ! - אז למה את כועסת ? - תנחש! - - - - - - שאני אנחש? השתגעתי? זה שאנחנו הגברים אשמים בכל,זה ברור ! אנחנו יודעים זאת עוד בעריסה. יונקים את זה עם חלב אימנו. אנחנו אשמים בתחלואי מזג האויר, זיהום הסביבה,הסכסוך הישראלי -ערבי (מחק/ הוסף כרצונך). ולכן בשאלה..מה קרה?.. טמון הניסיון הנואש שלנו ,לצמצם נזקים. תנו לנו נושא אחד,נתנצל וזהו. אם ננחש ,נצטרך להתנצל על עוד 1001 דברים נוספים שהתרחשו בעולם, (בהן אין ספק שאנחנו אשמים). נכון, תמיד יש לנו אשליה, שאם נסביר באופן הגיוני,תקבלו את ההסבר, תבינו את אי ההבנה נצליח להוכיח את חפותנו, "ובא לציון גואל". כמובן שזו טעות ידועה מראש.. ההסבר שלנו,אף פעם לא מזכה אותנו מאשמה, במקרה הטוב-יכול להפחית את מידת העונש (ממות בהרעלת ציאניד לכדור בראש). אתן הרי תמיד תגידו את המילה האחרונה בוויכוח. כל שנגיד אח"כ ,יהיה רק תחילתו של וויכוח חדש. ולכן צריך לשתוק. תמיד לשתוק. תן לה לדבר (תאמין לי ,היא טובה בזה,היא לא תפספס דבר) אתה לא מסכים איתי? , אז בוא אספר לך סיפור על יתרונות השתיקה. איש אחד הלך לכומר שלו לווידוי . "עם מי עשית את זה עם שרי הנואפת?" שואל הכומר. "לא". "אז בטח עם מרי הבוגדת ?" "לא" "אולי עם ג`זי המפלרטטת?" "לא". "טוב, תקרא את פרק 13 וישו יסלח לך", מתיאש הכומר. "איך היה? " שואלים החברים,"קיבלת מחילה מהכומר?" "לא רק מחילה,קיבלתי ממנו רשימה של עוד 3 נשים נוספות" אז תסתום כבר את הפה ידידי!

dardara

New member
חח טבריני ../images/Emo140.gif

ארי כל המילים האלה אתה באמת צריך להרגיש אשם וטפה ברצינות מאיפוא כל הרגשי אשמה הלאה ????? נראה שהפכת את כל הנשים לפלצות אבל יותר מאשר אתה לא יכול איתן ,הרי שאינך יכול בלעדיהן חחחחח אז תודה ותצא זכאי ולא יהיו עליך אמשות יותר

tvrui10

New member
../images/Emo6.gifמה אכפת לי?

גבר נשוי תמיד אשם! לא? מי שרוצה להיות זכאי,נשאר רווק..

לא../images/Emo70.gif

אולי מאשים, תמיד יש לך את אופציה. לחזור להיות, "חופשי ומאושר" להרגיש זכאי ליאור

jud1001

New member
אשם..../images/Emo88.gif אשם..../images/Emo88.gif ../images/Emo41.gif

תמיד אשם..
גם אם תהיה אשם ..תהיה אשם שאתה לא אשם..

jud1001

New member
לוקחת גם קצת אשמה עלי...ולא ../images/Emo41.gif

כי אני לא רגילה.. אלא כי שכחתי להוסיף שם את המילה לא

טאKילה

New member
יו ג'וד...../images/Emo178.gif

מה הביא אותך לשנות את דעתך? תסירי את ה"לא" הוא מיותר
הוןא "אשם""אשם""אשם"

tvrui10

New member
הגם את ג'וד ?????

הייתי בטוח שתשירי לי ב 4 קולות: הוא זכאי! הוא זכאי! מה רק הרב דרעי זכאי??.?

jud1001

New member
אתה זכאי בתנאי..../images/Emo41.gif

שתוכיח שאתה לא אשם.. הנה התגמשתי..

טאKילה

New member
אתה אשם וזהו!../images/Emo88.gif

אל תחפש סביבך, קח אחריות על האשמה ודיי. כפרע עלינו אנחנו חכמות

tvrui10

New member
טוב ידעתי שאת תמיד נגדי...

לא מספיק שמעירה אותי ב 6 בבוקר !!! אין לך לב !

../images/Emo6.gif נחמד ../images/Emo163.gif

אחלה סיפור. תלמד להשיב אש ידידי היקר. תתחיל ב בום בום והלאה ב !#&*^%$#. היא תעריך אותך יותר. אבל מה הן צעקניות,לא להיבהל.

tvrui10

New member
תשמע ידידי..מנסיון הנשק הכי חזק

זו השתיקה!!,נסה ותווכח

אז מה אתה רוצה מאיתנו בדיוק?

שנסדר לך עו"ד? אדבוקאט? הגנה? עזרה? הרי אנחנו מהצד המאשים, ולנו ברור לגמרי שאתה אכן אשם.
יש עליך איזה חמשת'לפים ש"ח? לך על טבעת עם יהלום, שמעתי שהיא מזכה לפחות לחודשיים.

tvrui10

New member
לא יודע, חשבתי פה אמצא חברים...

שאקבל פה מילה חמה... (אפילו שתישרף!,העיקר מילה חמה)

למעלה