אני בדיוק בגילך ואני עובד בעבודות שלא מתאימות
לי, ועדיין הקרובים אליי מעריכים אותי מאד. מה הקשר בכלל? אתה מכיר בחור בן 20 שעוסק במשהו רציני? אולי מעטים שיש להם קשרים לכל מיני בעלי השפעה. לי אין קשר לאף אדם כזה. מי מסתכל עלייך בכלל אם אין לך תואר וניסיון? אף אחד, רוב הבחורים בגילך נאלצים לעבוד בעבודות של תואמות את היכולות שלהם עד שהם רוכשים השכלה ומוצאים דברים יותר מאתגרים. בהתחשב בעובדה שהאלטרנטיבות הן לשבת בבית ולבהות בקירות, אני מניח שזה בסדר. הקרובים אלייך אומדים ערך של אדם לפי מצבו הכלכלי? ידידי היקר, הם אלו שיש להם בעיה, לא לך. אנשים נפלאים יש בכל השכבות הכלכליות, מקבצנים ועד מנכ"לים בכירים. גם לי אין כסף, ועדיין, המכרים הלא רבים שלי לא מקשרים בין האדם שאני לבין מצב החשבון שלי. אם הם היו עושים את זה, הייתי מנתק איתם את הקשר, אין לי צורך באנשים מהסוג הזה בחיים שלי. אל תשקר לאף אחד בנוגע למצב הכלכלי שלך ובנוגע לעבודות שלך. אם אתה רוצה להיות שלם עם עצמך, אתה צריך להרגיש שאין רע בלחשוף את המצב שלך בפני המכרים שלך, הרי אין מה להתבייש בו, מעל 90% מהאנשים בגילך באותו מצב. קשה לי להבין כיצד אדם יכול לקבל את עצמו אם הוא משקר לכל הסביבה שלו ביחס לעבודה שלו ולמצב הכלכלי שלו.