אני אוהבת את טל

כייף לך שאתה מנגן

ללכתוב שירים אני כותבת אבל הקצב שלהם לא כל כך מתאים לשירה ולשיר אני מומחית בזיוף , איך הייתי רוצה לשיר במלוא הגרון ולהלחין חלק מהשירים שלי ותאמין לי יש יותר מ300 שירים שלי

היי, אני מציע לקחת שיעורים בפיתוח קול

גם הרבה אנשים שהם מוזיקליים שבאופן טבעי שרים בסולם ללא זיופים, לוקחים שיעורים בפיתוח קול כדי ללמוד איך להפיק את הצליל בצורה נכונה. מיתרי הקול שיש לנו הם כלי נגינה לכל דבר וצריך לפתח את הטכניקה הנכונה כדי להפיק צליל כמו שצריך. אפשר להלחין כל טקסט, זה תלוי בכישורים של המלחין ובכישורים של הזמר לשיר את הלחן על המילים. אפשר להאזין לשירים של יוצר לא כל כך מוכר בשם בוב דילן ולהיווכח.

אומרים שרווח בשיניים

זה סימן לעושר עתידי ,ואת תלמד לחייך תראה שזה מדבק הנה אני מחייכת אליך , בבקשה תחייך אלי ? וגם שרה לך שיר מכל הלב שיר על עכשיו ורוד יותר ועכשיו ברצינות , מה שאתה משדר מקבל בתמורה תראה איזה דרך עשה הלוחם הביישן הזה עד שזכה כמעט במקום הראשון ותאמין שיש דרך לשנות דברים בחיים , הוא כמעט הפך למ"פ ורק בגלל התעוזה שלו היום כולם מכירים אותו כיוצר , הוא התחיל עם כאב של לוחמים ועבר לעכשיו , תקשיב למילים יש בהם מסר עבורך צריך להעיז ואפילו המשפחה תכיר אותך מחדש, ובטוחה שתהיה להם הפתעה גדולה ותעריך יותראת האיש שחי איתם בבית שלכם כל השנים הללו , זה הבחור עם הרווח בין השיניים שהתמודד לבד עם הגיהנום בבית הספר ושרד ונשאר שפוי , תחשוב על כמו השרדות בגונגל של החיים ועכשיו תצא לאור ותמשיך לחיים כאדם חופשי ואהוב על ידי כולם , כי הוא מקסים כי הוא יוצא לאור

tampia

New member
חחחח איזו תמונה

ואיי איזה יום גרוע עבר עלי אתמול... יום עם הרבה אמוציות ורגשות שליליים...

tampia

New member
הוא עוד עדיין

נשאר כזה אני כועס על עצמי ושונא את עצמי עכשיו נורא...

tampia

New member
בגלל שאני חלש

בגלל שאני שקרן - שלא מסוגל להתמודד עם התוצאות עם הדברים בחיים... בגלל שכדי שהאנשים הקרובים יעריכו אותי { אלו שבבית} אני הייתי צריך לשקר להם בנוגע לעבודה ובנוגע למצבי הכספי כדי שהם יראו בי מישהו ששוה ערך - או לפחות שווה משהו...

אני בדיוק בגילך ואני עובד בעבודות שלא מתאימות

לי, ועדיין הקרובים אליי מעריכים אותי מאד. מה הקשר בכלל? אתה מכיר בחור בן 20 שעוסק במשהו רציני? אולי מעטים שיש להם קשרים לכל מיני בעלי השפעה. לי אין קשר לאף אדם כזה. מי מסתכל עלייך בכלל אם אין לך תואר וניסיון? אף אחד, רוב הבחורים בגילך נאלצים לעבוד בעבודות של תואמות את היכולות שלהם עד שהם רוכשים השכלה ומוצאים דברים יותר מאתגרים. בהתחשב בעובדה שהאלטרנטיבות הן לשבת בבית ולבהות בקירות, אני מניח שזה בסדר. הקרובים אלייך אומדים ערך של אדם לפי מצבו הכלכלי? ידידי היקר, הם אלו שיש להם בעיה, לא לך. אנשים נפלאים יש בכל השכבות הכלכליות, מקבצנים ועד מנכ"לים בכירים. גם לי אין כסף, ועדיין, המכרים הלא רבים שלי לא מקשרים בין האדם שאני לבין מצב החשבון שלי. אם הם היו עושים את זה, הייתי מנתק איתם את הקשר, אין לי צורך באנשים מהסוג הזה בחיים שלי. אל תשקר לאף אחד בנוגע למצב הכלכלי שלך ובנוגע לעבודות שלך. אם אתה רוצה להיות שלם עם עצמך, אתה צריך להרגיש שאין רע בלחשוף את המצב שלך בפני המכרים שלך, הרי אין מה להתבייש בו, מעל 90% מהאנשים בגילך באותו מצב. קשה לי להבין כיצד אדם יכול לקבל את עצמו אם הוא משקר לכל הסביבה שלו ביחס לעבודה שלו ולמצב הכלכלי שלו.

tampia

New member
כן

אבל לי תמיד גרמו להרגיש מאז שאני מגיל אפס כאילו אני לא שווה כלום ואני מאכזב בכל מצב ... ככה גרמו לי להרגיש וכדי שאני ארגיש שווה משהו אני צריך שהם יראו אותי שווה משהו... אמרו לי היום מהמוקד לנפגעי תקיפה מינית משהו מאד יפה... אני מסתכל על העולם מהעיניים של האנשים שעשו לי רע... ואני עובד על עצמי איך לצאת מהנקודת מבט הזאת... אני לא מרגיש כל כך טוב... עם עצמי... אני די שונא את עצמי... ולא אוהב את עצמי... אני כל הזמן במלחמה שלי עם עצמי- שלי עם האנשים שבבית- שלי בכלל עם כלל האנשים... אין לי שלווה אף פעם...

אולי כדאי לעזוב את הבית ולהתנתק מאנשים

שעושים לך רע? אפילו אם הם קרובי משפחה שלך, כניראה שלפעמים קרובי משפחה יכולים לגרום יותר נזק מאנשים זרים לחלוטין. אולי כדאי לך לנסות להקיף את עצמך באנשים שכן רואים מסוגלים לראות מה טוב בך מבלי שתצטרך כל הזמן להוכיח את עצמך, דרך שיפור המעמד הכלכלי שלך, שיפור המשרה שלך וכו'... מה הטעם בלהיות בחברת אנשים שלא מסוגלת לראות את המעלות שלך?

tampia

New member
מה הטעם

בלהיות עם חברת אנשים שכן רואים את המעלות שלי ואני לא רואה אותן? { אחלה סיסמא} אבל אני לא מאמין בעצמי בגרוש...

cinderella2010

New member
אתה לא אשם בכלום.

וחבל שאתה כועס על עצמך. אני מניחה שלא היה לך ברירה אחרת.

tampia

New member
הדבר היחיד שאני רוצה כרגע

זה לצאת מהמלחמה שלי - להפסיק אותה

למעלה