אנטרפרייז 4X04
!!!

Bufreak

New member
אני מניח שאני יכול לזרוק עוד ענב

ליום זה. ~ ~ Q דוד.

Bajoran Priest

New member
עוד לא ראיתי את הפרקים של הרביעית

מה שלא מפריע לי לקרוא ספוילרים, מסתבר : )

n i v1

New member
בדמות הרגילה שלו

גם שכחתי את ברוקולי- בדמות הרגילה שלו בוויאג'ר. אבל לא סתם השמטתי אותם

LoneDeranger

New member
כמה שזה מפתיע

מאוד נהניתי מהפרק. ברנט ספיינר לשלטון. דאטה היה הדמות האהובה עליי בTNG. והוא עושה תפקיד מעולה גם כאן. הידד. העונה סוף סוף התחילה.

S h a y 9 9 9

New member
סבבה של פרק

הרבה יותר טוב משבוע שעבר... לא הבנתי למה המדים של ט'אפול שונים משל שארה צוות... רק בגלל שהיא כוסית? שאר הכוסיות בסטאר פליט גם מקבלות מדים מיוחדים? לגבי האוריאון... אני לא יודע כמה ממכם מכירים או זוכרים אבל קפטן פייק (!) בפיילוט הראשון אי פעם לסטאר טרק ניהל שיחת יאוש קצרה באחת הסצנות הראשונות עם הרופא/ידיד נפש שלו ואמר שהוא חושב לעזוב את סטאר פליט ואז הרופא (אני לא זוכר מה שמו... דוקטור משהו) אמר :"ומה תעשה? תסחר בנשים באוראיון?" או משהו בסגנון הזה... קיצר האוריאון האלה מלווים אותנו מאז הולדת סטאר טרק אבל אף פעם לא היו במרכז העיניינים לפחות עד עכשיו... מעניין אם עוד נשמע מהם בפרקים הבאים או שבזאת סיימנו איתם. ונדמה לי שהייתה לי עוד שאלה/הערה אבל השעה מאוד מאוחרת או יותר נכון מוקדמת אז אני לא מפוקס

Locutus

New member
אדגיש שוב: המשחק של ברנט אדיר!!!

אני שמח שהרבה שמו לב לזה. הבחור מדהים אותי בכל פעם מחדש. אין ספק שהוא שחקן משכמו ומעלה. אהבתי במיוחד את הקטע שבו השומר האוריוני מתנדנד וסוּנג וארצ'ר מסתכלים עליו...
אגב, למישהו יש נתונים על הרייטינג של הפרק?

[TNT]

New member
פרק טוב../images/Emo58.gif (מן הסתם)

רק דבר אחד הפריע לי, כל הקטע בין טריפ לטפאל, בקושי התיחסו על זה ולפי איך שנגמר הפרק הקודם היתי בטוח שיתעסקו בזה יותר.

deddy23

New member
אני די בטוח...

שיתעסקו בזה כמו שצריך - רק נקווה שלא יותר מדי... אני הכי מפחד שהם יהיו לי פתאום הצמד המתוק והחמוד של ה BRIDGE...

n i v1

New member
אני חושב שהלבוש הוא בעייתי

ט'פאל בעייתית. בבית היא לובשת בגדים נורא יפים. שמתאימית לאשה מכדור הארץ. אבל היא מגיעה לוולקן, והרי בוולקן כולם חנוטים בחליפה מאד לא מיוחדת, אפילו האמא בבית של עצמה. ורק ט'פאל היפה והחמודה לבושה בסנדלי עקב, מכנסי סטרץ' עד אחרי הברך עם מחשוף. כמה נוח. ולא רק זה, הם בכרך באיזושהי צורה הופעים להיות המדים של קומנדר ט'פאל... אמנם בלי המחשופים ובלי המכנסי 3/4, אבל פתאום הדביקו לה פאץ' לחליפה... למה? מה קרה למדי הצי? לסרבל? בעייתי אכן... דברים שעולים כמעט אחרי שבוע אתם רואים?

בקשר למדים של ט'פול, אני מנחש

שבגלל שאין עדיין משכפלץ, היא צריכה להזמין במיוחד מדים אצל תופרת וולקנית (בטח הסיבים של הבד האנושי עושים לה איריטציה או משהו). אז בינתיים היא על חצי ב'

I א י י ל I

New member
מישהו יודע מתי

מתוכנן לצאת התרגום של הפרק הזה כי אני לא מכיר את כל המושגים בסידרה ונוח לי יותר לצפות בו עם תרגום.

TOMPARIS

New member
חזרתי מהצבא משמירות.

אני אנסה להוציא את התרגום של 4 פרק 4 ו5 ברגע שאוכל. את 4 אני אגמור לפני שבת, את 5 במהלך השבת.

TOMPARIS

New member
מוכן התרגום ל4x4

זה היה יכול להיות מאורגן יותר אם היו עוד שיעזרו בזה. אני מקווה שתראו שהעלתי את זה בזמן כדי שתשימו להקרנה היום.

תתש

New member
בטח לא תאהבו את זה

כי אהשים פה לא סובלים אנדרומדה אבל הייתה קריצה לכיוונה עם האיזכור של ניצ'ה וגם כל הקטע של אנשים מהונדסים גנטית די מתאים.

Chakotay

New member
כל העניין הזה הגיע הרבה לפני

אנדרומדה! זה כבר מהסדרה המקורית והסרט השני! אני שונא אנדרומדה , חוץ מהעונה הראשונה.

למעלה