אנטרפרייז 4X04
!!!

Chakotay

New member
מממש לא, טלויזיות ה HD לא זולות שם

ואין אותן להרבה אנשים.

Broken Bow

New member
חשוב לזכור...

שיש בארה"ב להרבה אנשים את ה-TiVO, ואני בטוח שיש הרבה שמעדיפים להקליט את זה עם ה-TiVO ואח"כ לצפות בפרק ללא הפסקות לפרסומות וכו' (אני יודע שאם לי הייתה אפשרות הייתי עושה את זה עם הפרקים שמשודרים בערוץ 10) וסביר להניח שגם אותם לא מודדים ברייטינג.

Broken Bow

New member
לא במדוייק

תראה רוב המעריצים של ST הם לרוב יותר "רציניים" מאשר צופים בסדרות טלוויזיה אחרות. אני לא חושב שיש הרבה אנשים שאפילו אם הם יכולים לצפות בסדרה עכשיו יעדיפו "להקליט" אותה ולראות אח"כ בלי פרסומות. זה יותר נכון לסדרות עם קהל מעריצים, כמו ST, סדרות אחרות זה פחות קריטי.

TUVIX

New member
HDTV כן נפוץ שמה, ותיהיה בטוח

שמי שצופה בStar Trek הוא לא איזה היספאני מהגטו של LA. האנשים שצופים בטרק הם אנשים משכילים עם הכנסה גבוהה, אני זוכר שעשו פעם סקירה על הרגלי הצפיה של האמריקאית, כולל IQ, השכלה והכנסה ממוצעת של הצופים. Star Trek הייתה מקום שלישי או רביעי. לפניה באה ניקיטה משום מה?! בבילון 5 ומספר תוכניות Scifi אחרות נגררו מאחוריהם.

AKIRA972

New member
שמתם לב - משהו שונה בפרק הזה ...

משום מה הפרק הזה היה שונה ולא לרעה אלא לטובה. לא יודע פשוט הרגשתי שאני צופה בסדרה אחרת. המנגינה הייתה שונה(מדהימה)הקצב שונה ובכלל ההתנהלות הכללית של הפרק הייתה יותר טרקית אם תרצו. אני לא יודע על מה לשים את האצבע בדיוק אבל יש בו משהו שונה... פשוט אדיר המשפט שארצ'ר אמר לפני היציאה מהמעגן בפעם השלישית(לפחות): HERE WE ARE AGAIN - WOULDN'T HAVE IT ANY OTHER WAY

I א י י ל I

New member
שלום!!

אני מאוד שמח שיש כאן פורום של סטאר טראק, מאז ומתמיד זו הייתה הסידרה הכי אהובה עליי ותמיד אהבתי את כל הנושא של היקום והחלל בכלל והרעיון של הסדרות של סטאר טראק בהחלט מרתקות ומעניינות במיוחד העונה הרבעית של אנטרפרייז שראיתי אתמול את כל 3 הפרקים הראשונים של העונה הרבעית. (בהחלט סידרה מדהימה) זו הפעם השנייה שאני ניכנס לפה אבל לא ראיתי פה אתמול בערב שיחה על אנטרפרייז ופיספסתי כנארה תשירשור הענק למטה של אנטרפרייז אבל בזכות התמונה שצירפתי הבנתי שכולכם גם משתמשים בתוכנה הזו עם הכובע הכחול הזה... (חשבתי שרובכם עדיין עוקבים אחרי השידורים בערוץ 10 אבל כנאירה שלא..) בכל מיקרה מקווה להשתלב ומה עוד... אני אוהב גם את וויאג'ר ביס פלוס למרות שפיספסתי הרבה (לא בכוונה כמובן) אבל אני משלים בעזרת התוכנה עם החמור החום :)

I א י י ל I

New member
ותודה רבה

על התירגומים לפרקים של אנטרפרייז תמיד רציתי כאלה! אחלה עבודה מי שעשה את זה, תמשיך ככה! בבקשה תגידו לי שיש פה איפשהו גם תירגומים לוויאג'ר ולסרט ..FIRST CONTACT

n i v1

New member
ברוך הבא בצל קורתינו

ואתה כמובן מוזמן לתרום לדיון שלנו. וראשית אולי, ספר לנו קצת עליך?

n i v1

New member
וכמו שאמרת:

אבל לא שמנו לב:
: אנחנו במומלצים!!!!!!!!!!!!!!!!!

I א י י ל I

New member
קוראים לי...

אייל:) ואני חייל מהמרכז מישהו יודע למה לא שודר היום אנטרפרייז בסטאר וורלד? והאם יש לכם אתר כזה שבו מרוכז כל התרגומים לכל הפרקים של כל הסדרות? פשוט אני צורב את זה על דיוידי ואני מעדיף עם תרגום. אני לא חושב שאוכל לתרום כאן הרבה כי אני לא יודע כלום חוץ ממתי הסדרות משודרות אבל אני מקווה שאוכל להתעדכן כאן בחידושים על הסרטים והסדרות, <דרך אגב מישהו יודע אם מתוכנן סרט חדש או סידרה חדשה, ומה הסיכוי שאנטרפרייז תמשיך לעונה חמישית?

TomerA21

New member
יש את לוח השידורים העולמי ב

STARTREK.COM כולל את STAR WORLD ואפילו ערוץ 10

n i v1

New member
הערות על הופעות אורח- פרק 4

הופעת האורח מסדרה אחרת הכי טובה שהיתה אי פעם היא ללא ספק של ברנט ספיינר. ביחד איתו יש כמובן את לאונרד נימוי בתור ספוק. על פיקארד אי אפשר ממש לדבר, גם לא על בונס מ'קוי. גם לא על רנה אוברז'נואה. אפשר לדבר על ג'פרי קומבס, שהיה הסנג'ר של הפאונדרס ועכשיו הוא מר אנטנה. אבל יש לו ממש תפקיד. הוא לא עבר, הוא קיבל תפקיד מחדש. זה משאיר את ברנט ספיינר. ללא ספק השווה ביותר EVER

TomerA21

New member
שחכת גם את

Q' (דה' לנסי) שהשתתף גם בפרק אחד של DS9 וגם באיזה 3-4 פרקים של VOYAGER

itstzar

New member
רק אני שמתי לב ש... (ספק ../images/Emo58.gif )

גנרל מרטוק הפציע לרגע? טוב לא מרטוק, אבל קפטן קלינגוני חסר שם שנורה בפתיחה? או יותר נכון ג'יי. די הרצלר.... משה, אני מתפלא עליך, פישלת

Broken Bow

New member
לא רק אתה שמת לב...

אבל זה היה תפקיד כ"כ קטן שאפילו לא היה "שווה" להזכיר אותו

itstzar

New member
אען דבר כזה תפקידים קטנים, רק

שחקנים קטנים.....
חוץ מזה תמיד נחמד לזהות שחקנים מוכרים

n i v1

New member
מבחינתי- הסדרה יכולה להתחיל

יש המון דברים בפרק הזה, שאילו זה היה הפרק הראשון בסדרה, הייתם אומרים שזה פרק ענק. וזה בכלל פרק ענק, אבל יש בו כל כך הרבה מוטיבים שטובים לפרק ראשון- אני אלך לכתוב על זה באתר שלי...

CaptainOok

New member
../images/Emo2.gifידעתי שהוא נראה לי מוכר!!!

אני בכלל חשבתי שזה אולי העו"ד הקלינגוני ההוא מעונה... ראשונה?
|מתחמק מענבים שנזרקים עליו|

n i v1

New member
הוא כבר שיחק בסדרה בעבר

אין מה לדאוג, תמיד מודיעים כשהוא משחק. וחוצמזה, הקול שלו מאד מוכר בכל מקרה- אי אפשר להתחמק

למעלה