אנטרפרייז 4X04
!!!

HyperNovA

New member
אנטרפרייז 4X04 ../images/Emo58.gif !!! ../images/Emo6.gif

טוב לא חשבתי שזה אי פעם יקרה, אבל אני מסתבר מתחיל שרשור של פרק חדש של אנטפרייז.
היה פשוט פרק ענק !!!!!!! גאוני, חבל על הזמן !!! זה הכיוון שאליו רציתי שהסידרה תיקח. אנטפרייז קצת עוצבה מחדש להראות יותר לכיוון של האנטרפרייז של קירק ואהבתי את זה. אהבתי שט'פול ב STAR FLEET, רק חבל שהיא לא לובשת את המדים... למרות שהחליפה הנוכחית בכלל לא רעה...
הקטע עם ה ORIONS, המהונדסים גנטית וקלינגונים כמובן זה מה שרוצים לראות בסידרת טרק, ובהחלט קיבלנו את זה בפרק הזה, ובוודאי שנקבל את זה בפרקים הבאים. פשוט גאוני !! סוף סוף הם גם קיבלו קצת שכל להשתמש במשגרים במקום מעבורות על הזמן. דבר אחד הציק לי... מה זה הטפטים המוזרים ליד המשגר ??
וכמובן איך לא, ד"ר סונג, דאטה, או איך שלא תרצו לקרוא לו. פשוט פשוט גאוני. המשחק שלו מדהים, והוא נכנס לתפקיד באופן מושלם. אהבתי שבסוף הפרק הוא אמר לארצ'ר: "I suggest you go back to Earth and start learning Klingon"

Chakotay

New member
חחח היה פרק טוב

וספינר היה מעולה! דרך אגב, ההוא ששיחק את מאלאק, לא ממש אבל ממש מזכיר את קאן(רק בגירסא צעירה)?

CaptainOok

New member
אוף, גם אני רוצה!!!../images/Emo150.gif

זה לא פייר, יש לי בעיות באינטרנט המהיר שלי!

CaptainOok

New member
אוקיי, ראיתי!../images/Emo13.gif

פרק מ-ע-ו-ל-ה! איזה כיף לשבת ולהינות מפרק טוב וחדש של סטאר-טרק.

Broken Bow

New member
../images/Emo58.gifפרק מעולה!

ממש פרק מעולה, ברנט ספינר נתן משחק מעולה ונוכחות מרשימה בכל קטע שהוא מופיע ממש מרגישים שהוא שם. גם הפתיח של הפרק (לפני השיר) היה ממש נחמד איך שזרקו אותנו ככה ישר וממש יפה היה לראות איך 2 מצליחים להשתלט על ספינה של קלינגונים. גם כל הקטע עם האוריינים היה ממש נחמד, גזע שחוץ מבסדרה המקורית בקושי שמענו עליו. אני חייב לציין שבינתיים עונה 4 מקיימת את כל מה שהבטיחה. בנוגע לרייטינג: הייתה עליה קטנה משבוע שעבר לרייטינג של 2.0/4. נשאר רק לחכות לשבוע הבא ולאחריו לראות איך הכל יגמר.

ORIONS

אני מבקש שלא תנדו אותי או אף תחסמו אותי מפורום זה לאחר שאשאל את השאלה הבאה אשר תראי שאני לא טרקי אמיתי: מה הסיפור של האוריאנס בפרטי פרטים? מבין שזה קשור בצורה כלשהי ל STII (KAHN). מאמין שמחר אראה את החלק הרביעי ואשמח לדעת את פרטי הקישור (מי אמר למה ומתי ואיך ולמה ----)

n i v1

New member
שלום רועי

חלילה חלילה, מה פתאום לזרוק, כולם מתקבלים פה בברכה וולקנית רשמית. מישהו מוכן להסביר פה את הקטע? גם אני אשמח לדעת יותר. מי פה מכיר את הסדרה המקורית? נ.ב- רוצה לספר לנו קצת על עצמך?

עדין לא קיבלנו תשובה

הופעתי לפני כן בדפי הפורום תחת השם DAVIDOFF, אבל לא פעיל מעל ומעבר על גבי דפי הפורום. (בעיקר חבר בפורום אופנועים) בן 23, חובב מדע בידיוני מאז היותי ילד וST בעיקר מתחילתו של TNG. (היו פרקים ל TOS שעשו לי סיוטים בלילה
). בתקופה בה DS9 יצא היתי ילד מכדי להנות מסדרה זו עד תומה, לכן מצאתי אותה כמשעממת. עם זאת, קיום שאני רואה לפעמים פרקים אני מאד נהנה (בעיקר מהעונות האחרונות). VOYAGER סדרה מאד כייפית ששייכת לתקופת התיכון שלי. ולדעתי ENTERPRISE עושה את דרכה בדיוק כמו כל הסדרות האחרות. מתחילה חלש ולאט לאט צוברת תאוצה (מקוה רק שה'לאט לאט' שלה לא ישקע אי שם מאחור בגלל הרייטינג). וזה בעיקר עלי והנשים בחיי. עכשיו, מה עם הORIONS ?

Broken Bow

New member
בערך ככה...

קודם כל אין שום קשר בין האוריאנס לקאהן. האוריאנס הם גזע של סוחרים, שכפי שגם ניתן לראות בפרק, סוחרים בהכל וגם (ואולי בעיקר, לא בטוח) בעבדים. הנשים שלהם נחשבות לנחשקות ביותר. בתקופה של TNG קיימת עויינות מסויימת בין הפדרציה לאוריאנס, ובעיקר עם ה"אורייאט סינדיקט" ארגון פשע מסוכן ביותר. אני ממליץ בחום לראות את 2 הפרקים עם האוראינס ב-TOS כדי לקבל עוד קצת רקע. ומצורף קישור מתוך האתר הרישמי עליהם (לא מפורט מדי)

TomerA21

New member
לא ניראה לי שיש קשר בין גזע ה ORION

ל"אוריין סינדיקט" כי ארגון הפשע הזה נמצא בתחומי הפדרציה ומנוהל ע"י בני אדם ולא גזע של יצורים ירוקים , גם הם יותר סגנון מאפיה מאשר הORIONS הירוקים שהם מעין פרנגים אלימים במיוחד עוד מידע ב DS9 Honor Among Thieves עונה 6

Broken Bow

New member
לא מדוייק

לא מה שאמרת ולא מה שאני אמרתי.... מדובר בארגון הפשע המוביל ברביע אלפא, אבל בשום מקום לא אומרים מי מנהל אותו. כיוון שמ-TNG והלאה לא שמענו דבר על האוריאנס זה דווקא נשמע די הגיוני שאחרי מסחר באנשים השלב הבא יהיה ארגון פשע בקנה מידה גדול יותר. אבל הכל השערות (ולא שלי, אני מדבר על דברים ששמעתי) כיוון שמעולם לא נאמר מי הקים או מאחורי האוריון סינדיקט, אבל שוב מבחינה הגיונית זה מתאים. רשמית לא ידוע יותר מדי על האוריאנס, מלבד שהם סוחרים ואלימים, ולא ידוע יותר מדי על האוריין סינדיקט.

Broken Bow

New member
יש קשר הדוק!!!

אוקיי אני החלטתי לצפות שוב הפרק ושמתי לב שגם ט'פול וגם סונג אומרים שהאורייאוס הם בעצם האוריין סינדיקט... ומי שלא מאמין שיראה את הפרק שוב.

AKIRA972

New member
גדוווווולללל !!!!! ברנט אדיר !!!

בדיוק מה שציפינו מעונה רביעית!!! אהבתי את ההתחלה - פתיח מדהים את האמצע - ברנט אדיר! ואת הסוף- "I suggest you go back to Earth and start learning Klingon" ברנט פשוט אדיר!!! השינוי הקל בספינה הגיע בזמן. גם בדור הבא היה מעבר כזה מהעונות ראשונות למאוחרות. הקטע של המשגרים נראה לי קשור לכך שהם רוצים להתאים אותם קצת לתקופת קירק.

papal

New member
יא אללה !!! מטריף!!

תשימו לב לכמה דברים דבר ראשון- הקצב של הסדרה- מתאים את עצמו לקצב טרקי פחות סצנות של אקשן- אבל יש די - כדי לשמור על מינון משחק יותר דרמטי- ורמיזות לכיוון TOS צורת התנהלות- מההליכה ועד לתגובות- של ארצ'ר- הוא הולך ומתעצב כ RAW MODEL לקפטנים האחרים מה שהכי יפה פה- זה שהוא הופך כזה- כביכול מניסיונו האישי- מכך שהוא לומד הכל על בשרו... אנטרפרייז פשוט משתפרת מרגע לרגע- בצורה מדהימה- והופכת לסדרת טרק משובחת אני מקווה שלאט לאט היא תחזיר לעצמה את כל הטרקרים האבודים אי שם.... גם העלייה ברייטינג (שטפו טפו היא גם קבועה כמו השתפרות הסדרה)- מאוד מעודדת... למען האמת- אני חושב שאם לא היה אינטרנט- אז הרייטינג היה קופץ אפילו יותר- כי אני נוטה להאמין שיש כאלה שמעדיפים להוריד- ולהימנע מהפירסומות.. כמה דברים אחרונים לבחור ששאל על האוריונים- קודם כל ברוכים הבאים- לגבי השאלה שלך- אני כרגע נמצא בדיוק בעיצומו של מחקר אינטרנטי מלא בנושא- צפה לינקים ממני בקרוב -אכן המשפט האחרון של ספינר על הקלינגונים- הוא גדול -אבל היה לו עוד יציאה מעניינת "you dont have a sense of humor' שמתם לב לאיזשהיא קריצה במשפט הזה? בעיקר בהקשר שלו???? בכלל אני שם לב- שבכל הפרקים עד כה- יש המון קריצות לאוהדי מס"ב לדורותיו- לכיוון כל הסדרות האחרות מעין - רמיזות לא רמיזות- וגם יש נטייה ברורה לכיוון שאליו הסדרה הזו הולכת!! מה שברור הוא שארצ'ר כבר מזמן לא חננה- השאלה היא רק- האם הוא יצליח אי פעם- להיות יותר קפטיין מקירק או פיקארד- או שה"עבר" שלו ישאיר אותו מאחור ואני כבר אומר- שמבחינתי- סדרה הזו יכלה פשוט לעשות את הפיילוט שלה- ואז לתת את החצי השני של עונה 3- אולי עם כמה פרקים טובים מעונה 1 -2 - זה בתור עונה ראשונה ואז עונה שניה- את העונה הרביעית אני מתפלל ומקווה- שההצלחה לאחרונה - תביא לכך שתהיה לנו גם עונה חמישית אבל זה עוד מוקדם לבקש כנראה.. בנתיים אני נהנה מכל רגע!!

TUVIX

New member
חחח אני לא חושב שמי שיכול לראות

את זה בTV נורמאלית ואמריקה כל TV שמה כמעט היא HDTV יוריד תפרק האיכות של השידור שמה מדהימה.

למעלה