אנטישמים!

shellyland

New member
אנטישמים!

לו היו מתחשבים ביהודים, היו מחכים עד פורים ולא תולים אותו בחג הקורבן/מולד.

shellyland

New member
גמני.

אבל יותר גועל אני מרגישה מהשמחה שמצפים שאני ארגיש.

ועכשיו מנסה האידיוט מוושינגטון

להפיל גם את שליט הבעת' השני. וכפי שבמקום דיקטטורה חילונית בעיראק, קם תוהו ובוהו איסלמיסטי ורצחני, כך יקרה גם בסוריה כאשר יצליח בוש להפיל את אסאד. במקום אסאד יבואו האחים המוסלמים או סתם אנרכיה של טרור. במושגים של הניאוקונסרבטיבים היו אסאד וסדאם בעלי בריתם של הסובייטים שיש להפטר מהם ולהחליפם ב"דמוקטיות פרו מערביות" הזיות מוטרפות של אנשים המונעים על ידי אידיאולוגיה ולא על ידי הבנת המציאות

אני מרגישה גועל

מכך שההוצאה להורג צולמה ותשודר בקרוב (באופן רשמי בטלויזיה או באופן מחתרתי באינטרנט, אבל תשודר). שמחה היא לא בדיוק מה שאני מרגישה לגבי ההוצאה להורג, זה לא נעים לחשוב על זה וזה לא משהו שהייתי רוצה לעשות בעצמי (גם אם רצח העם שלו היה מכוון כלפי העם שלי לא הייתי רוצה להיות זו שמוציאה אותו להורג) אבל זה לא מפריע לי. מדובר באדם שראוי למוות, לא בתור נקמה אלא כדי לחסל את הסיכוי שהוא יחזור אי פעם למעמדו. ואני אומרת את זה בגלל הפשעים נגד האנושות שהוא ביצע, ובלי שום קשר לנפט. הרצון של אנשים לצפות בהוצאה להורג כלשהי מגעיל אותי. ואני בטוחה שגם אם הרצח של תאיר ראדה היה מצולם מדינה שלמה היתה צופה בו, נהנית מהזעזוע של סרט אימה אותנטי.

גנגי

New member
גועל על שום מה?

על זה שלא קצצו אותו אלא תלו? גם כשגזר דינו של אייכמן בוצע הרגשת גועל? וצ'אושסקו? ואילו ניתן בידך היטלר, האם היית חש גועל מהרעיון להמית אותו, או שמא היית מצטער שאתה לא יכול להמית אותו בייסורים א-לה-אינקוויזיציה, או בסגנון הגרמני התרבותי?

גועל על שום שאחמדינג'אד

ובוש מריעים תרועות ניצחון, על שום שעונש המוות הוא ברברי בעיני, ועל שום שריקודיהם של פקידי הממשלה העירקית סביב הגופה מעוררים תהיות ובחלילה

אסלח לך אבל

במדינות נאורות, כמו באירופה לדוגמה, אין עונש מוות. אין לאיש זכות להרוג אחר, גם אם הוא רוצח המונים. אצלנו במדינה מפריזים לכיוון השני, והילד רוצח אחיו שיצא לחופשי בעוד ארבע שנים הוא עדות לכך.

קורט פונגוט על עונש מוות:

"אנשים כאלה, התולים לבן על שרצח אינדיאני הם אנשים כלבבי". מתוך הסירנות של טיטאן. ביטא גם את תמיכתי העקרונית בעונש מוות וגם את התנגדותי ליישומו בישראל. ארצות נאורות? אני מרים להנחתה עבור שלי: הולנד וגרמניה (בהן הזנות חוקית) הן ארצות נאורות?

יחבא

New member
תיארתי לעצמי שזה קורט

הידוע, חביבי זה שנים ארוכות. פר"ס אל תהיה כזה שחצן, גם להדיוטים כמוני יש זכות קיום.

בארץ קוראים לו וונגוט

ובשם הזה גם התפרסמו ספריו. אכן בגרמנית היו מבטאים את זה בפא...אך גם באמריקה מבטאים את שמו ב V

diday

Member
ברור שספילברג

ואין זה משנה כיצד הוא נקרא לפני שמשפחתו עברה לאמריקה. כך גם תקרא לנכדו של איש העסקים היהודי גרמני "יואל", "בילי ג'ואל" ולא כפי שהסב נקרא כשחי בגרמניה.

אטיוד5

Active member
אולי הן לא כ"כ נאורות

מי שחושב שעונש מוות הוא נקמה או הרתעה טועה. העונש הזה, כמו כל עונש, הוא עשיית צדק. ומי שמתנגד לצדק הוא לא נאור. מספיק להווכח במשפטים המבולבלים והצדקניים היוצאים ממדינות "נאורות". אוסטרליה, לדוגמא, הודיעה כי "למרות התנגדותנו העקרונית לעונש מוות, אנו מכבדים את ההחלטה של רשויות עיראק"

למעלה