אנו העבר והעתיד

קתרין 22

New member
אנו העבר והעתיד

אני קתרין iq 152 בעלת תואר שני ודוברת 5 שפות אנו הבאנו את העולם למקום בו הוא נמצא ואנו נקח אותו לעתיד ולא ציירים וזמרים

erezsh

New member
../images/Emo13.gif

וכל אחד בעולם הזה, ש"אנחנו" הבאנו למקום בו הוא נמצא, שהיה שומע את מה שהרגע אמרת היה מנדה אותך במקרה הטוב. בסופו של דבר כל ההמצאות שתעשי ישרתו בסוף את ההמון שלא שם עלייך קצוץ.. (העולם שייך לפוליטיקאים וערבים עם נפט)

neko

New member
כבוד כן,

כסף לא

ליאונארדו דה וינצ'י

היה גאון רב פעלים בהרבה מאד תחומים. הוא נחשב לאחד הגאונים הידועים בהיסטוריה. הציורים שלו הם רק חלק קטן מהישגיו. ראו קישור.

kreacher

New member
העולם נמצא בחרא מקום

ואת רוב הרגעים הטובים ניתן לייחס לאמנים, אז ששששששששששש.

GOTN

New member
שכחת להגיד גם

שבראת את העולם, את חייה חיי נצח, את לא כפופה לזמן ומרחב והשם השני שלך זה אלוהים... קודם כל, כמו שנאמר פה תורידי קצת את האף (עם כל הכבוד לתואר השני, השפות וה-IQ...). ועכשיו, אחרי שסיימת עם התיאוריה.. כדאי לך להתחיל גם לעשות משהו עם מה שלמדת. אני מחכה בקוצר רוח שתגידי לי שמצאת תרופה לאיידס, שסגרת את החור באוזון, מצאת את הנוסחה לחיי נצח וגילית שיש אלוהים. בהצלחה....

"תרבות:

קולטורה, סך ההישגים בהתפתחותו הרוחנית של אדם או של חברה בהשכלה, במדע, באמנות, בארגון החברה, בדת ובמוסר וכדומה." (ותודה לאבן-שושן) בכל מקרה, רק צחקתי.

erezsh

New member
קולטורה?!!?

אבן-שושן מגדיר "תרבות" כ"קולטורה"?! הדיסלקט הקטן! בכל מקרה, גם לפי ההגדרה המפוקפקת הזו, אמנות היא רק חלק קטן ממכלול התרבות. וזה שצחקת לא אומר שאי אפשר להתווכח

למעלה