אנג'לינים

pinoki

New member
לא ממך אמא...

הכל אני עונה לך... חחחח הכלללללל רק באייסי. .. ... .. .

Mיקי_

New member
אוף ארוך (אני לא אוהבת...) חלק 1

שם: Mיקי
24/2/1983 י"א באדר התשמ"ג
כינוי: מיפץ (ככה החבר שלי קורא לי אוי לראשו
אם מישהו אחר יקרא לי ככה)
תכונה טובה: יצירתית
תכונה רעה: אליטיסטית (יש בזה טוב ויש בזה רע)
חולשה: "שי לי חולשה לרקדנים"
(סתאאם) מסתבר שלמרככי כביסה, אני לא יכולה שלא לקנות אחד כשה כשאני רואה שהוא במבצע...
אובססיביות: כל מה שקשור לצמחונות שלי.
פאדיחה: עברתי מעל פיר של איורור שבדיוק התחיל לפעול ועפה לי למעלה כל החצאית... (כמו מרלין מונרו) הייתי עם חוטיני שקוף שממש רואים דרכו הכל, ואיזה הומלס נעץ בי עיניים... (זה היה ממש מוקדם בבוקר)
כאב: על כל חיה שמתה בעולמנו שלא בשיבה טובה ואחרי חיים בריאים, ועל כל איש/ה בעולם הזה שנאלץ להחזיק רובה.
משאלה: להיות שחקנית
זיכרון רע: מכות ממי שאמורה לאהוב אותי הכי בעולם, ולגדל אותי
זיכרון טוב: לגלות שאני אוהבת (כל פעם מחדש)
זיכרון הילדות: מכות
געגוע: לנגה החברה הכי טובה שלי שירדה מהארץ בגיל 16 ללאס ווגאס, וללדבר עם אמא שלי. (בערך)
פחד: חושך/נחשים
לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "לבכות לך"
קמיע: סנט שנגה נתנה לי זה הדבר הכי קרוב שאני יכולה לומר...
החג האהוב עליך: פורים
אוכל מועדף: איטלקי למיניהם
מאכל שנוא שבחיים לא אסכים לאכול: בשר או משהו שהיה חי אי פעם
שתיה מועדפת: תה עם חלב
קינוח מועדף: גלידה
ממתק מועדף: קרמבו
עוגה מועדפת: קצפת ומרנג
צבע מועדף: סגול
חיה מועדפת: כלב
חיית מחמד [אם יש]: להורים יש כלב
ספורט מועדף: סקס
מספר מזל: 6
ספר: הבושם/פטריק זיסקינד
סרט דיסני מועדף: 101 דלמטים
סרט: פרסיליה מלכת המדבר
שחקנ\ית: קלייר דיינס
זמר\ ת: סוזן ווגה
סדרה מעודפת: אלו הם חיי
מקצוע אהוב: תאטרון, ספרות היסטוריה ותנ"ך בסדר יורד...
מקצוע שנוא: מתמטיקה
מקום בעולם: מה זה אומר? "אין מקום בעולם כמו הבית..."
המעשה הכי נועז שעשית: יצאתי מהצבא על פציפיזם, ומיני סקס באוויר החופשי.
המעשה הכי טיפשי שעשית: משהו אישי בכיתה ח'
פריט לבוש מועדף: בחולצות: חולצת קולר שחורה מקפה, במכנסיים: מכנס ג'ינס מTNT, בחצאיות: חצאית חומה צמודה midi מGAP או חצאית קטנה מיני מיני אפורנ מלאס ווגאס. בשמלות: שמלת קולר פסים מווגאס. בתחתונים: חוטיני שחור שקוף "תחתוני חווה"
ההמצאה של כל הזמנים: הדפוס
עונה: חורף
לא מאמינה בגורל
לא מאמינה באלוהים
גלידה בוופל
שקיעה
בליינד דייט- בעד (אני והחבר שלי הכרנו דרך האינטרנט ונפגשנו בחצי בליינד דייט)
ג'ינס

Mיקי_

New member
אוף ארוך (אני לא אוהבת...) חלק 2

אמרו שכתבתי יותר מידי...
חסכנית (עם ימי בזבזנות)
מלפפון
קור או חום: אי אפשר באמצע סתם נעים...? עדיפות לחום...
לקום
חוף או הרים: יותר אוהבת הרים, יותר רומנטי חוף.
קרמבו וניל
בננה
חולצה מכופתרת או רגילה: תלוי למי ותלוי באיזה יום... בדר"כ רגילה, היום מעדיפה מכופתרת...
שיר שגורם לך לצחוק: "שעון בן חייל"
שיר שגורם לך לבכות: ג'יפסי של סוזן ווגה
השיר של כל הזמנים: משהו של הביטלס... אין לי כוח לנסות לבחור...
שיר שמזכיר לך את אהובי: "מדברים בשקט" (מזכיר לי את החבר הספציפי הזה, לכל חבר/ה שהיה לי יש את השיר/ים שלנו)
שיר שיושמע בחתונתי: אני לא יודעת, השיר שיהיה "שלנו"
שיר שיושמע בהלוויתי: אל מלא רחמים (סתם...) אני לא רוצים שירים או מזמורים דתיים, אם כבר שמישהו יקריא משהו שאני כתבתי...
שיר שאני אוהבת ולא היית מכירה אילולא חבר: Your House/ אלאניס מוריסט (השיר המחובא בסוף Jagged Little Pill)
איך היית מתארת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]: תקראו בכרטיס אישי
שמות החברים הכי טובים שלך: יפתח ונגה
הגלידה הכי טעימה: וניל עוגיות
התכונות הכי מוערכות בחברי הטובים ביותר: הקשבה, כנות, אהבה ללא תנאי.
התחברות ראשונה לרשת: 1996 (אצל ההורים שלי)
גולשת כשמשעמם לך: לבמה חדשה, ול"האייל הקורא"
באילו פורומים את קוראת באופן קבוע: בתפוז: צמחונות טבעונות, אנג'לינה ג'ולי, (כל השאר לרוב באופן יום יומי אך לא מתחייב...) בנענע: צמחונות וטבעונות, (כל השאר לרוב באופן יום יומי אך לא מתחייב...)
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו: Mיקי, יש לי שני שמות בתעודת זהות... מיקי ועוד אחד... את השם מיקי צירפתי כשם שני כשהייתי בת 18, את השם הזה נתנה לי חברתי הראשונה (לשעבר) זה היה אחד מכיוניי החיבה שהיא נתנה לי, היא טענה שהחיוך שלי דומה לחיוך של מיקי מאוס (עם האף הקודם שהיה לי היה דמיון), כשהתחברתי לראשונה לפורומים של IOL נכנסתי לפורום לסביות... והייתי צריכה שם, שיהיה לי נוח לחתום בו, אבל עדיין קרובי משפחה לא יזהו אותי בו. ובחרתי כמובן במיקי, מנהלת הפורום שמה היה מיקי@ והיא ביקשה שאחיף אותו, ולא הסכמתי, אך הסכמתי לעשות שינוי קטן M... ומאז הכינוי הזה איתי, ועם הזמן (הרבה אחרי שנפרדנו) הוספתי אותו לתעודת זהות, פשוט כי הוא חלק ממני, הרבה אנשים מזהים אותי כך, וקוראים לי בשם הזה בלבד... וזהו... (ארוך, כבר ציינתי שאני לא אוהבת דברים ארוכים)
אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו: כן, לא יודעת אם ממבט כמו משיחה...
באיזה פורומים אני: בתפוז: צמחונות טבעונות, אנג'לינה ג'ולי, מוסיקה שחורה, לסביות, זיהוי שירים, לינוקס, זכויות בעלי חיים. בנענע: צמחונות וטבעונות, פילוסופיה, לסביות, טריוויה, לינוקס, רדיו.
כשמישו\מישי מאוהב\ת בי ואני לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך: רע
מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: הבטן והחזה
יש לי חבר
יש לי אח ואחות
אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה: לא. למה: היא מבוגרת ממני ב18 שנה, והוא ב13, ואנחנו אנשים מאד מאד מאד שונים
מה הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה בבוקר: "את אותם הדברים אבל לאט"
מזדחלת מהמיטה לאנשהו... (מחשב, שירותים, לשתות)
מה הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני הולכת לישון: עוצמת עיניים
מה התחביבים שלך: תאטרון, מוסיקה, עיסוק ייתר במצפון, מחשבים ואינטרנט, רדיו, פוליטיקה, קריאה, כתיבה, סקס, ועוד... לא בסדר מסויים...
את מי היית לוקחת לאי בודד: את אהבת חיי
כשאני נוסעת למספר ימים, הפריטים שלעולם לא אשכח בבית: משהו לקרוא, משהו ללבוש, ומשהו לכתוב בו.
אם היית חיה הייתי בוחרת להיות: ציפור
הכי אוהבת את הערב
הדבר שאני הכי רוצה לקבל: אהבה ופיוס אמיתי כן שלם ומלא עם אמא שלי והמשפחה שלי
מהי הארוחה המועדפת עלי ביום: צהרים
הסעודה האחרונה שהיית מבקשת: לסעו דבחברת האהובים עלי ולאכול משהו צמחוני וטעים...
החפץ הכי חשוב: מכל הדברים שרכשתי בעולם, המחשב שלי...
מי החברים שלך בפורום: בינתיים חברות אמיתית מהפורום הזה עוד לא יצאה לי... יש אנשים שאני יותר מחבבת...
הפעם האחרונה שתרמתי מזמני לקהילה: יום חמישי שעבר (יום ההתנדבות השבועי שלי)
מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר: אתמול הסברתי למישהי איפה רחוב שהיא חיפשה
מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרתי שאני אוהבת: הבוקר לחבר שלי, לפני שנסע למילואים... אני אף פעם לא אומרת את זה מתוך תחושה שאני "חייבת"
רוצה שיכתבו על המצבה שלי: כאן נקברה: והשם המלא שלי, שחקנית, אמא לוחמת שלום,אישה ורעייה.
ברגע זה ממש, אני רוצה להיות עם שי החבר שלי, אצלי במיטה, או מחובקים וישנים עדיין, או בעיצומו של סקס, העיקר שיחזור מיריחו.
אם יכולתי להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה הייתי משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלי: בכללית את הרגע שבו המציאו נשק (חנית אפילו) כי אז התחילו לצוד, ואז התחילו להרוג... באישית את כל הנסיעה לעיר הנוער 1995 בחיפה, שהובילה לפרידה שלי ושל האהבה הראשונה שלי (החבר הכי טוב שלי) אבל אני מאמינה שעוד נתחתן יום אחד בלי קשר...
מגורים במקום אחר בעולם: לונדון (אני עוד אגור שם... בתקווה אלמד)
אני והאדם היקר לי בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים, האם הייתי מוכנה שהוא ימות למעני?: אם זה היה רצונו האמיתי, כן. כפי שאם זה היה רצוני האמיתי למות למענו זה מה שהייתי עושה.

pinoki

New member
יווו מיקי את חמודהה

אהבתי את ההסבר לכינוי
ומקווה שהחבר יודע כמה את מתגעגעת ואוהבת אותו כיך היה לקרוא את זה...

pinoki

New member
חחח סורי...

אמממ לא יודעת איך להסביר את זה... אמממ... פשוט אנשים מכירים אותי מחוץ לפורום ולא צריכים לדעת דברים מסויימים

חחחחחחחחחחחחחחח

מה הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה בבוקר: "את אותם הדברים אבל לאט" זאת בדיוק השורה שחבר שלי רשם לי היום על הבוקר
נורא יפה.. קצת עצוב לפעמים.. אבל אהבתי
את נשמע נורא נחמדה

Ma E

New member
כן מיקי את נשמעת באמת מעניינת

בא לי איזה שיחה ב-4 עיניים ארוכה ארוכה איתך!:)

Ma E

New member
אניאניאניאניאנאניאניאני../images/Emo70.gif

1.שם: מאי צבן 2. גיל: 15 וחודשיים נראה לי... 3. תאריך לידה: 9.6.88 4. כינוי: אין לי :\ להמציא לי בדחיפות!!! 5. תכונה טובה: מצחיקה 6. תכונה רעה: לפעמים יותר מדי קרציה 7. חולשה: נשים יפות 8. אובססיות: אנג'לינה ג'ולי,נשים יפות,לעשות כושר,לאכול ציפורניים ואת השפה. 9. פאדיחה: אני כל הזמן נופלת... אבל כל הזמן (אימא חושבת שיש לי מחלת הנפילה.. חחחח) 10. כאב: אוהבת כאבבבבבבבב
11. משאלה: לילה אחד עם אנג'לינה (ואז היא שלי) 12. זיכרון רע: פייב התפרקו
13. זיכרון טוב: התאהבתי באנג'לינה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אממ.. לא עולה לי כרגע 15. געגוע: לידיד שלי שעבר לארצות הברית 16. פחד: עכבישים
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לכי להכין שעורים 18. קמיע [אם יש]: האצבע השישית שלי (סתם) 19. החג האהוב עליך: החופש הגדול!!! 20. אוכל מועדף: בשררררררר והרבה :)) ואוכל סיני 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אין כזה דבר אוכל זה החיים שלי
22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: שוקולד 24. ממתק מועדף: טוויסט 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: אדום,כחול 27. חיה מועדפת: כלב,אוגר 28. חיית מחמד [אם יש]: היו.. 29. ספורט מועדף: קארטה, כושר 30. מספר מזל: 23477485 31. ספר: מה זה?! 32. סרט דיסני מועדף: במבי,מלך האריות 33. סרט: טומב ריידר 34. שחקנ\ית: אנג'לינה ג'ולי
כאילו דה 35. זמר\ ת: עברי לידר,דנה ברגר ועוד כמה מחו"ל... 36. סדרה מעודפת: "הכי גאים שיש", "זינה הנסיכה הלוחמת" חברים ושנות השבעים. 37. מקצוע אהוב: מדעים (שנה הבאה זה יהיה מאמני חדר כושר
) 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה
בלעעעעעעעעעעעע 39. מקום בעולם: לא יצאתי מהארץ אבל הודו או תאילנד משהו כזה... 40. המעשה הכי נועז שעשית: חתכתי את עצמי ועשיתי כוויות... (מקווה לעשות בנג'י או משהו כזה בעתיד) 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נפלתי הרבה... 42. פריט לבוש מועדף: גופיות 43. ההמצאה של כל הזמנים: אנג'לינה ג'ולי (אלוהים כפרה עליך) 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס (גם על איבר המין זה יהיה טוב) חחחח 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? רק עם חתיכים\חתיכות 50. ג'ינס או סתם מכנס? שנהם ביחד 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? שיש משהו שאני באמת רוצה לא אכפת לי אני יקנה! 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? בביצפר לישון בחופש לקום 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? ביחד יוצא טוב!
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה (עם מכופתרת אני נראת גבר למרות שזה באמת יפה) 59. שיר שגורם לך לצחוק: Electric Six - Gay Bar 60. שיר שגורם לך לבכות: Five - Closer To Me 61. השיר של כל הזמנים: יש הררררררבה אני חולת מוסיקה!!!! 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Billy Bob Thornton - Angelina 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש הרבה.. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא יודעת... משהו מקפיץ... חחחח 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אין... 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? שמחה וקופצנית 67. שמות החברים הכי טובים שלך: שי,מרוה,סיון,טניה,צליל ומור 68. הגלידה הכי טעימה? פיסטוק ווניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנה או שנתיים לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לפה... ואם באמת משעמם לאתרים של פייב... חחחח 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה ולפנמים בזינה
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Ma-E שמי החביב
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ברור!!! מקווה למצוא אותה בקרוב 75. באיזה פורומים אתה? נו מה אתם דפוקים!? סנילים!? עניתייייי
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מעצבן!!! אני גם רוצה להתאהב
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? בבנים - תחת ועיניים בבנות - שפתים עיינים רגלים 78. יש לך חבר\ה? לא מקווה לאחד מהם בזמן הקרוב (מישהו מתנדב!?) 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 יותר מדי (ושמו טאי) מאי וטאי איזה מגניב 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודעת כרגע הוא שקוע ביוגי הו אז לא יודעת... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? הולכת למחשב 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? הולכת מהמחשב 83. מה התחביבים שלך? להיות במחשב לשמוע מוסיקה להסתכל על אנג'י 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את אנג'י ומוסיקה רומנטית אההההה ואוכל!!! הרבה!!! 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? כסף תמונה של אנג'לינה (יש לי בפלאפון) ומוסיקה... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור או פרפר (זה גם פרוש שמי בתאילנדית ) חהחהחהחחה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הכל חוץ מלקום בבוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אמממ אהבה
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] לא חשוב לי פשוט הרבה אוכל
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? סטייק פילה גדול עם ציפס ולקינוח הרבה שוקולד
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב... 92. מי החברים שלך בפרום? כולם חברים שלי אני מקובלת!!! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שנה הבאה אני מתנדבת... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לזרוק את הזבל זה נקרא?! 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לחברה שלי כל הזמן :) 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? Angelina Jolie Rules!!!! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אנג'לינה - מיטה בחוף עם שקיעה באיזה חוף בתאילנד (רצוי מבודד) 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? להשקיע קצת יותר בלימודים... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא אכפת לי העיקר בבית של אנג'י היא תחליט לבד.. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא אני מעדיפה למות בשביל חברים שלי משפחה ושאר הירקות!!! אני לא מפחדת מהמוות ולא מכאב...

dani tsur

New member
ועכשיו אני...

Here we go: 1.שם: דניאל 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 25.12.87 4. כינוי: Dani X (רק לקומיקסים שבנינו) 5. תכונה טובה: אני לא יכול לשפוט את עצמי 6. תכונה רעה: אני לא יכול לשפוט את עצמי 7. חולשה: 8. אובססיות: קומיקס 9. פאדיחה: יש הרבה 10. כאב: שהנערה שאני אוהב לא מרגישה כמוני 11. משאלה: לנסוע לקומי-קון ולפגוש מלע יוצרים כותבים ושהם יציירו לי איזה סקצ' חביב 12. זיכרון רע: הי, זה פרטי 13. זיכרון טוב: חיבוק את הנערה שאני אוהב 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יש הרבה 15. געגוע: עוד פעם, לנערה שאני אוהב 16. פחד: לא למות, למות בכאב 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שירי פופ 18. קמיע [אם יש]: הסמל של פאנישר 19. החג האהוב עליך: אין 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: יש הרבה 22. שתיה מועדפת: נס-טי, מת על זה 23. קינוח מועדף: שוקולד 24. ממתק מועדף: כל דבר עם שוקולד 25. עוגה מועדפת: כל עוגה משוקולד 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: פנגווין 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: Fuck this question, i hate sport's 30. מספר מזל: 3 31. ספר: Fight Club, ספר פשוט ענק 32. סרט דיסני מועדף: לא יודע... 33. סרט: Fight Club 34. שחקנ\ית: נו באמת, אנג'י שלנו כמובן 35. זמר\ ת: ג'יימס הטפילד 36. סדרה מעודפת: שנות ה70 37. מקצוע אהוב: גיטריסט 38. מקצוע שנוא: כדורגלים, דוגמנים 39. מקום בעולם: כל מקום אם חנויות קומיקס 40. המעשה הכי נועז שעשית: הי, זה פרטי 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הי, זה גם פרטי 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וטי-שירט 43. ההמצאה של כל הזמנים: קומיקס וגיטרה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? זה במחלוקת 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא, זה תלוי, לא בה' שכאמור משה דיבר איתו... 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אמ...לא יודע 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חצי חצי, הכל מאורגן 52. מלפפון או עגבניה? שנייהם 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? שנייהם במצבים שונים 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות כמובן 58. חולצה מכופתרת או רגילה? עדיף רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: FUCK, לא יכול להיזכר עכשיו 60. שיר שגורם לך לבכות: אניבדי סין מי ביבי, של הרולינג סטונס 61. השיר של כל הזמנים: דיס איס יואר לייפ, אם טיילר דירדן 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: יש כמה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש מלא 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: פיוטה וJack's Smirking Revenge של הדוסט ברודרס 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: כל השירים של היהודים 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? זה ארוך, רזה עם שיער ארוך... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יש הרבה, יאן, ויטלי, יערה, רוני, מיכאל וכו'.. 68. הגלידה הכי טעימה? כל דבר אם שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות, יושר, ולא צבואים 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני כמה שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? www.comics-net.co.il 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? www.comics-net.co.il, שלכם כמובן, צ'אק פולאניק ועוד כמה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Dani X, וסתם אמרו לי שזה נישמע מגניב, אז שמתי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן, בטח 75. באיזה פורומים אתה? נו, רשמתי 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אצלי זה הפוך, ואני יכול לפרט על זה שנים, אבל זה קורע אותי, ושם דבר לר משנה אחרי זה. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מצטער בנות, אני לא איזה סוטה, אבל ממבט ראשון, השדיים...סליחה 78. יש לך חבר\ה? חחח...לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אין לי 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? WTH, כבר אמרתי שלא, תעזבו אותי בשקט 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חושב עליה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חושב עליה 83. מה התחביבים שלך? עד לכן, אם לא הבנתם, אז יש לכם IQ של 50 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אותה 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן ומשהו לקרוא, בעיקר קומיקסים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? לא יודע...אני יחשוב על זה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את הנערה שאני אוהב ליום הולדת....סתם באמת- Amazing Spider-Man #129, הופעתו הראשונה של פאנישר 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] האחרון. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא הייתי מבקש סעודה, הייתי מבקש לראות אותה. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הקומיקסים שלי והגיטרה 92. מי החברים שלך בפרום? כל האנשים הנורמליים 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אם פעם, מה הקהילה עשתה בשבילי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? תלוי 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? שילשום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? הוא אהב אותה...דניאל 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? חחח....איתה, בדירה בניו-יורק 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי משנה את מצבי הפיזי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו-יורק 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא, אני הייתי מקריב את עצמי ולא ההפך. ו...זהו. נ.ב. אם יצאתי קצת חנוני, אני לא!!!

למעלה