ProZaC Baby
New member
חחח פרוזאק בקאמבאקקק!!!
אני לא מאמינה שאני הולכת לענות על זה אבל שיהיה...{לא שיש לי חיים או משהו יותר טוב לעשות
} 1.שם: זואי 2.גיל: עוד חודש וחצי אני אהיה בת 18 3. ת. לידה: 10.9.85 4. כינוי: אממ יש הרבה.. פרינסס זואי, זואיה, זוארה וכל מה שמתחיל בז'
5. תכונה טובה: אוהבת להקשיב..{זה טוב לא?
} 6.תכונה רעה: עושה צחוק מהכל.. כןןן מהכללל לפעמים זה גובל בחוסר טאקט 7. חולשה: אמא שלי 8. אובססיביות: מועדונים יציאות וכל הקשור בזה 9. פאדיחה: מממ *מצונזר* 10. כאב: מוות של קרובים אליי וחולת מחטים
11. משאלה: חופשיה וצעירה לנצח 12. זיכרון רע: לא רוצה להיזכר בו כרגע.. 13. זיכרון טוב: אתמול 14. זיכרון ילדות חזק: בת מצווה שלי , היה קורעעעע 15. געגוע: לצב שהיה לי ונפטר, סיבות למוות שמורות במערכת 16. פחד: ג'וקים, ומוות של קרובים אליי 17. לא רוצה לשמוע שוב: "אמרתי לך" שונאת את זהההה 18. קמיע: אבן מזל שלי 19. חג אהוב עליי: עצמאות, יש את המסיבות הכי שאוות. 20. אוכל מועדף : שוקולד, שוקולד ומקדונלד'ס 21. אוכל שאני בחיים לא אעזז לטעום: כבד, זה דוחה אותי 22. שתיה מועדפת: פריגת ענבים 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד חמה של אמא 24. ממתק מועדף: טימטם רולזזזזזז
25. עוגה מועדפת: ראה סעיף 23 26. צבע מועדף: לבן 27. חיה מועדפת: לטאה 28. חיית מחמד: חתולה בשם יולי , הכי יפה בעולםםםם 29. ספורט מועדף: דוקים
30. מספר מזל: 21 31. ספר: כל החיים לפניו של אמיל אז'אר, וסיפור שאני חייבת לציין כאן לשבור את הקרח-קיטיארה 32. סרט דיסני מועדף : בת הים הקטנה, זה דיסני?
33. סרט: נערה בהפרעה, פרל הארבור 34. שחקנ/ית: אנג'לינה ג'ולי וג'וש הארטנט 35. זמר/ת: אביב גפן 36.סדרה מועדפת: חברים 37. מקצוע אהוב: אלקטרוניקה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה
39. מקום בעולם: פריז, וונציה 40. המעשה הכי נועז שעשיתי: קפיצה מגשר באורך עשרות מטרים (זה כאב אאוץ') 41. המעשה הכי טיפשי שעשיתי: השאלון הזה
42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלפון, מחשב וטמפון 44. עונה: ילדה של קיץ 45. מאמינה בגורל: כן
46. מאמינה באלוהים: מאמינה בדרכי שלי.. 47. גלידה- כוס או וופל: ברור שוופללל 48. שקיעה או זריחה: זריחה
49. בליינד דייט- בעד או נגד: נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס: גי'נס דההה 51. חסכני/ת או בזבזני/ת: חוסכת עכשיו לרכב אבל אין לי כלום ביד כי אני בזבזנית ברמות מטורפות
52. מלפפון או עגבניה: מלפפון מוסיף המון
53. קור או חום: רגישה לקור 54. לישון או לקום: לישון אחרי מסיבה טובה ולא לקוםםם עד יום למחרת 55. חוף או הרים: גם וגם.. 56. קרמבו- וניל או שוקו: וניללללל 57. תות או בננה: תלוי למה
תות בדר"כ 58. חולצה מכופתרת או רגילה: גופיה עדיף, אבל רגילה
59. שיר שגורם לך לצחוק: ענבל פרלמוטר- סיגריות לייט 60. שיר שוגרם לך לבכות: המון.. ולא אני לא בכייניתתתת!!! 61. השיר של כל הזמנים: lady in red 62. שיר שמזכיר לי את האדם שאני אוהבת: חסוי 63. שיר שאתה רוצה שיושמע בחתונתך: לא רוצה להתחתן 64. שיר שאתה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא רוצה להתלוות! חח תסאם אין לי דבר- ליאת יצחקי 65. שיר שאני אוהבת היום לא הייתי מכירה אותו לולא חבר: Evanescence - My Immortal 66.איך היית מתארת את עצמך {חיצונית,התנהגותית וכו'}: חלומו של כל גברר חחחח סתאם, לא טובה בתיאורים 67. שמות החברים הכי טובים שלי: אין לי, אושרית, אביעד, שי, מורן וכו' כל מי ששכחתי עמכם הסליחה
68. הגלידה הכי טעימה: סורבט מנגו 69. תכונות שאני מעריכה בחבר טוב: כנות, אמון 70. מתי התחברתי לראשונה לרשת: לפני 3 שנים בערך 71. לאילו אתרים אתה גולש כשמשעמם: מיסטיקה, מוסיקה 72. באיזה פורומים אני קוראת: לא קוראת בכלל 73.מה הכינוי שלי ברשת: פרוזאק, בגלל שאני חולת נפשש... חחח 74.אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזאת: ועוד איך שיש
75.באיזה פורומים אתה: אנג'לינה, זיהוי שירים, אביב גפן, עברי לידר 76.כשמישהו מאוהב בי ואני לא בו, איך זה משפיע עליי: fuck ya all!!! 77.מה הדבר הכי מושך בבני המין השני במבט ראשון: חיוך 78.יש לך חבר\ה?: לא כרגע 79.כמה אחים ואחיות יש לי: אחות גדולה ואח קטן 80.אם אחיי לא היו אחיי הייתי מתחברת איתם: כל כך לאאאא!!! 81. הדבר הראשון שאני עושה כשאני קמה בבוקר: מסתכלת על הפלאפון 82.הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני עולה לישון: שולחת הודעה לבן אדם אהוב 83.תחביבים: נסיעות, מוסיקה, בילויים 84. את מי הייתי לוקחת לאי בודד: סודי ביותר {למסרים חחח} 85.נסיעה למס' ימים, מה אני לא אשכח בבית: מטען לפון, ואת עצמי
86.אם הייתי חיה, איזה הייתי בוחרת להיות: דולפין 87. מה אהוב עליך- בוקר צהריים או ערב: ערב הכי מעניין 88.מה הדבר שאני הכי רוצה לקבל: פורשה קבריולט שחורה 89.מהי הארוחה המועדפת עליך ביום: בין לבין לנשנש שוקולד 90.אם הייתי מוצאת להורג, מהי הארוחה האחרונה שהייתי מבקשת: מקדולנדס 91. מהו החפץ הכי חשוב לי: מצפן 92.מי החברים שלך בפורום: אמרתי כבר שאין לי חברים , לא? פינוקי, לונעע , אורר, אוראלי {כמה אתם אוהבים אותיייי????} 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת לקהילה: עכשיו במילוי השאלון הזה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר: לפני שבוע בערך 95. מתי אמרת למישהו קרוב אליך שאתה אוהב אותו סתם בשביל שידע: אתמול 96. מה אתה רוצה שיכתבו על המצבה שלך: נולדה ומתה עקב חור בגומי {סתם בדיחה לא מצחיקה} אממ לא יודעת סומכת על מי שיהיה שם. 97.ברגע זה ממש, איפה את רוצה להיום ועם מי? במרכז הארץ, השם חסוי 98. אם הייתי יכולה להחזיר את הזמן איזה נק' היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: חצי שעה קודם, לא הייתי עונה על השאלון הזה
99.אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איפה הייתי בוחרת לגור: ניו זילנד 100. את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? : כל כך לא, אני אמות למענו...
אף אחד לא באמת הולך לקרוא את זה , נכון??
חסר לכם ולאא!!!!!!
אני לא מאמינה שאני הולכת לענות על זה אבל שיהיה...{לא שיש לי חיים או משהו יותר טוב לעשות