אנג'לינים

ProZaC Baby

New member
חחח פרוזאק בקאמבאקקק!!!

אני לא מאמינה שאני הולכת לענות על זה אבל שיהיה...{לא שיש לי חיים או משהו יותר טוב לעשות
} 1.שם: זואי 2.גיל: עוד חודש וחצי אני אהיה בת 18 3. ת. לידה: 10.9.85 4. כינוי: אממ יש הרבה.. פרינסס זואי, זואיה, זוארה וכל מה שמתחיל בז':) 5. תכונה טובה: אוהבת להקשיב..{זה טוב לא?
} 6.תכונה רעה: עושה צחוק מהכל.. כןןן מהכללל לפעמים זה גובל בחוסר טאקט 7. חולשה: אמא שלי 8. אובססיביות: מועדונים יציאות וכל הקשור בזה 9. פאדיחה: מממ *מצונזר* 10. כאב: מוות של קרובים אליי וחולת מחטים:) 11. משאלה: חופשיה וצעירה לנצח 12. זיכרון רע: לא רוצה להיזכר בו כרגע.. 13. זיכרון טוב: אתמול 14. זיכרון ילדות חזק: בת מצווה שלי , היה קורעעעע 15. געגוע: לצב שהיה לי ונפטר, סיבות למוות שמורות במערכת 16. פחד: ג'וקים, ומוות של קרובים אליי 17. לא רוצה לשמוע שוב: "אמרתי לך" שונאת את זהההה 18. קמיע: אבן מזל שלי 19. חג אהוב עליי: עצמאות, יש את המסיבות הכי שאוות. 20. אוכל מועדף : שוקולד, שוקולד ומקדונלד'ס 21. אוכל שאני בחיים לא אעזז לטעום: כבד, זה דוחה אותי 22. שתיה מועדפת: פריגת ענבים 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד חמה של אמא 24. ממתק מועדף: טימטם רולזזזזזז
25. עוגה מועדפת: ראה סעיף 23 26. צבע מועדף: לבן 27. חיה מועדפת: לטאה 28. חיית מחמד: חתולה בשם יולי , הכי יפה בעולםםםם 29. ספורט מועדף: דוקים
30. מספר מזל: 21 31. ספר: כל החיים לפניו של אמיל אז'אר, וסיפור שאני חייבת לציין כאן לשבור את הקרח-קיטיארה 32. סרט דיסני מועדף : בת הים הקטנה, זה דיסני?:)
33. סרט: נערה בהפרעה, פרל הארבור 34. שחקנ/ית: אנג'לינה ג'ולי וג'וש הארטנט 35. זמר/ת: אביב גפן 36.סדרה מועדפת: חברים 37. מקצוע אהוב: אלקטרוניקה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה
39. מקום בעולם: פריז, וונציה 40. המעשה הכי נועז שעשיתי: קפיצה מגשר באורך עשרות מטרים (זה כאב אאוץ') 41. המעשה הכי טיפשי שעשיתי: השאלון הזה
42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלפון, מחשב וטמפון 44. עונה: ילדה של קיץ 45. מאמינה בגורל: כן
46. מאמינה באלוהים: מאמינה בדרכי שלי.. 47. גלידה- כוס או וופל: ברור שוופללל 48. שקיעה או זריחה: זריחה
49. בליינד דייט- בעד או נגד: נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס: גי'נס דההה 51. חסכני/ת או בזבזני/ת: חוסכת עכשיו לרכב אבל אין לי כלום ביד כי אני בזבזנית ברמות מטורפות
52. מלפפון או עגבניה: מלפפון מוסיף המון:) 53. קור או חום: רגישה לקור 54. לישון או לקום: לישון אחרי מסיבה טובה ולא לקוםםם עד יום למחרת 55. חוף או הרים: גם וגם.. 56. קרמבו- וניל או שוקו: וניללללל 57. תות או בננה: תלוי למה
תות בדר"כ 58. חולצה מכופתרת או רגילה: גופיה עדיף, אבל רגילה:) 59. שיר שגורם לך לצחוק: ענבל פרלמוטר- סיגריות לייט 60. שיר שוגרם לך לבכות: המון.. ולא אני לא בכייניתתתת!!! 61. השיר של כל הזמנים: lady in red 62. שיר שמזכיר לי את האדם שאני אוהבת: חסוי 63. שיר שאתה רוצה שיושמע בחתונתך: לא רוצה להתחתן 64. שיר שאתה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא רוצה להתלוות! חח תסאם אין לי דבר- ליאת יצחקי 65. שיר שאני אוהבת היום לא הייתי מכירה אותו לולא חבר: Evanescence - My Immortal 66.איך היית מתארת את עצמך {חיצונית,התנהגותית וכו'}: חלומו של כל גברר חחחח סתאם, לא טובה בתיאורים 67. שמות החברים הכי טובים שלי: אין לי, אושרית, אביעד, שי, מורן וכו' כל מי ששכחתי עמכם הסליחה:) 68. הגלידה הכי טעימה: סורבט מנגו 69. תכונות שאני מעריכה בחבר טוב: כנות, אמון 70. מתי התחברתי לראשונה לרשת: לפני 3 שנים בערך 71. לאילו אתרים אתה גולש כשמשעמם: מיסטיקה, מוסיקה 72. באיזה פורומים אני קוראת: לא קוראת בכלל 73.מה הכינוי שלי ברשת: פרוזאק, בגלל שאני חולת נפשש... חחח 74.אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזאת: ועוד איך שיש
75.באיזה פורומים אתה: אנג'לינה, זיהוי שירים, אביב גפן, עברי לידר 76.כשמישהו מאוהב בי ואני לא בו, איך זה משפיע עליי: fuck ya all!!! 77.מה הדבר הכי מושך בבני המין השני במבט ראשון: חיוך 78.יש לך חבר\ה?: לא כרגע 79.כמה אחים ואחיות יש לי: אחות גדולה ואח קטן 80.אם אחיי לא היו אחיי הייתי מתחברת איתם: כל כך לאאאא!!! 81. הדבר הראשון שאני עושה כשאני קמה בבוקר: מסתכלת על הפלאפון 82.הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני עולה לישון: שולחת הודעה לבן אדם אהוב 83.תחביבים: נסיעות, מוסיקה, בילויים 84. את מי הייתי לוקחת לאי בודד: סודי ביותר {למסרים חחח} 85.נסיעה למס' ימים, מה אני לא אשכח בבית: מטען לפון, ואת עצמי:) 86.אם הייתי חיה, איזה הייתי בוחרת להיות: דולפין 87. מה אהוב עליך- בוקר צהריים או ערב: ערב הכי מעניין 88.מה הדבר שאני הכי רוצה לקבל: פורשה קבריולט שחורה 89.מהי הארוחה המועדפת עליך ביום: בין לבין לנשנש שוקולד 90.אם הייתי מוצאת להורג, מהי הארוחה האחרונה שהייתי מבקשת: מקדולנדס 91. מהו החפץ הכי חשוב לי: מצפן 92.מי החברים שלך בפורום: אמרתי כבר שאין לי חברים , לא? פינוקי, לונעע , אורר, אוראלי {כמה אתם אוהבים אותיייי????} 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת לקהילה: עכשיו במילוי השאלון הזה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר: לפני שבוע בערך 95. מתי אמרת למישהו קרוב אליך שאתה אוהב אותו סתם בשביל שידע: אתמול 96. מה אתה רוצה שיכתבו על המצבה שלך: נולדה ומתה עקב חור בגומי {סתם בדיחה לא מצחיקה} אממ לא יודעת סומכת על מי שיהיה שם. 97.ברגע זה ממש, איפה את רוצה להיום ועם מי? במרכז הארץ, השם חסוי 98. אם הייתי יכולה להחזיר את הזמן איזה נק' היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: חצי שעה קודם, לא הייתי עונה על השאלון הזה
99.אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איפה הייתי בוחרת לגור: ניו זילנד 100. את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? : כל כך לא, אני אמות למענו...
אף אחד לא באמת הולך לקרוא את זה , נכון??
חסר לכם ולאא!!!!!!

Ma E

New member
הכינוי שלך זה גם זונה?! ואני קראתי

הכלללללללללל!!!!!!!!! חחחחחחחחחח אמרת כל מה שמתחיל בז' עלה לי זונה... תסלחי לי
חחחחחחחחח

ProZaC Baby

New member
חחחח מאי..

כל הכבוד על האומץ, והכוח לקרוא את זה.. כנראה שלך אין חיים בדיוק כמוני:)) חח ולא!! לא *ונה!!!! איזה ראש כחול... חולה על בנות כמוך.. |מזעזע|

Ma E

New member
תודה../images/Emo70.gif חחח ויש לי חיים!!! ../images/Emo4.gif

חחחחחחח רוב החיים שלי אני במחשב.. כאילו חזרתי מיציאה... והיה משעמם אז אמרתי נקרא את השאלונים של כולם
אההההההההה כנסו כולם זה אתר עם פוווווווווווול וואלפייפרים של אנג'לינה שווה כניסה

shmez

New member
כל הכבוד פרוזקית...../images/Emo13.gif

גם אניחזרתי עכשיו מיציאה...ו.....משעמם לי אני לא נרדמת.. אז קראתי ו..כמה דברים: א.לשבור את הקרח- ע-נ-ק
ב.מהיום אני קוראת לך זברה
ג.
ניו זילנד...צריכים לארגן יציאת פורום לשם
עד כאן שידורינו להיום... מי שער..בואו לשעשע אותי באיי סי
פליזזזזזזזזז... וד"א.. איפה לונה

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אויי נומי קרעת אותייייייייי איזה מצחיק זההההה

FathomTR

New member
סתכלי על השרשור של היומולדת שלה

היא אמרה שהיא לא פה עד שהמחשב שלה יתוקן לאלתר

shmez

New member
כה כה..זברה...הדבר הבא שעלה לי אחרי

מילה לא יפה..שכבר אמרו...
מה ככה?מה שלומך

shmez

New member
"אצלי הכל בסדר..."

אני עכשיו בדרך לעודקצת הרפתקאות וחיוכים
המפ......לחיפה..לאיזה פיתה או משו... יו...איזו תקופה...איזה תקופה

סוזן50020

New member
אויש!כעת התור של "האחרונה"...באסעעע

.שם:סוזי 2. גיל:18 וחצי 3. תאריך לידה:כמו של זואי אך שנה 84 4. כינוי:סוזי, סוזן , סוזנה, דוקי,מימוצ'ה(ידידי קורא לי כך..ברומנית זה קופיף קטן) 5. תכונה טובה:נחמדה מידי 6. תכונה רעה:מתעצבנת בקלות ומאבדת בקלות סבלנות, מתלהבת 7. חולשה:שוקולדים וגלידות 8. אובססיות:לסדר וניקיון 9. פאדיחה: לאחרונה במסיבת הסיום שלי, רקדתי על הבמה והייתה לי תחבושת על אצבעי שנפתחה לי דווקא בעת הריקודים ורקדתי עם תחבושת שהתנופפה לי באוויר והיו אלו שחשבו שזה היה חלק מהריקודים... 10. כאב:לצפות בחדשות על אפריקאים שסובלים מרעב ומחלות באפריקה 11. משאלה:שיהיה שלום ואי רעב בעולם, שנחיה בעולם יותר צודק ושיוויוני, שהחיות יפסיקו להיות בסכנת ההכחדה 12. זיכרון רע:יש לי וזה כאשר הוריי התגרשו כשהייתי קטנה 13. זיכרון טוב:מסיבת יום הולדת ה17 שלי, ממש כולם באו בהמוניהם וקיבלתי ימבה של חיבוקים ונשיקות וגם מתנות גזעיות 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:כשביקרתי בקנדה בגילאי 8 ו10, היא הייתה נורא ענקיתת!עם המון ירוק בעיניים 15. געגוע:לקנדה... 16. פחד:ג'וקים, וטביעה בבריכה\ים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שמועות רעות עליי 18. קמיע [אם יש]: היו לי כמה, למשל עט שלי עם הקדשה עליו"לסוזי בהצלחה...בלה בלה" שקיבלתי מבי"ס היסודי שהשתמשתי בו למבחנים 19. החג האהוב עליך:פוריייםם, כי אני מעצבת תלבושות 20. אוכל מועדף:אורז עם שניצלונים שכל פעם ברוטבים שונים שאימי מכינה כדי לגוון את המאכל 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:כל דבר שיש בו הפתעות, כמו אבטיח\ענבים עם גלעינים,דגים עם עצמות.. 22. שתיה מועדפת: מילשייק שוקולד 23. קינוח מועדף: סופלה עם גלידות בטעמי תות ושוקולד 24. ממתק מועדף:פסק זמן 25. עוגה מועדפת:עוגת שוקולד עם קרם שוקולד..גגגרררר 26. צבע מועדף:BLACK 27. חיה מועדפת:דולפין ופנדה 28. חיית מחמד [אם יש]:היו לי שני דגים בשמות פיגי וקרמי 29. ספורט מועדף:קרטה וריצה למרחקים קצרים, כדורסל 30. מספר מזל:5 31. ספר:מעדיפה ספרים ענקיים באנגלית, ואין אחד ספציפי אהוד עליי 32. סרט דיסני מועדף:סינדרלה,דמבו,וסרט עם שד הכחול שהטריף אותי מרוב הצחוקים 33. סרט:טומבריידר,מעודדות צמודות(סרט נעורים דבילי אך עם מסר שצריך להיות ווינר בכל מחיר) 34. שחקנ\ית:אנג'לינה ג'ולייי 35. זמר\ ת:כל אחת מאול סיינטס 36. סדרה מעודפת: ניקיטה, חשיפה לצפון,חברים, שנות ה70 37. מקצוע אהוב:תנ"ך 38. מקצוע שנוא:מתימטיקה(כמו אבנר ושאר חבר'ה שענו לפניי..) 39. מקום בעולם:מונטריאול או וונקובר שבקנדה, וגם אלסקה 40. המעשה הכי נועז שעשית:השבוע במסיבת הפתעה לחברתי בבריכה, כאשר אני וחברתי היינו על כתפי בנים ונאבקנו כמו מטורפות ובסוף ניצחתי... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:לא יודעת אך היו מלא.. 42. פריט לבוש מועדף:חצאית שחורה שכבר חלק ממכם ראו אותה במפגש פורום 43. ההמצאה של כל הזמנים:פלאפון ופקס 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן.. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל כי צריכה לנגוס במשהו חזק 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?אם היה לי מיליון דולר אז הייתי בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?מה זה משנה... 59. שיר שגורם לך לצחוק:של להקה שעורלי אוהבת עם בנג'י בקליפ של זקנים 60. שיר שגורם לך לבכות:אול סיינטס->NEVER EVER 61. השיר של כל הזמנים:כנ"ל 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:BLACK COFFEE 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:כנ"ל 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:איזו שאלה עצובה..:( 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אין 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?מתלהבת מידי 67. שמות החברים הכי טובים שלך:רחל חברתי מגיל שנה וכל חברים שבעולם וגם אתם כמובן 68. הגלידה הכי טעימה?שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?כנות וחוש הומור בעיקר 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?למה שיזדמן לי 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?אנג'י ופיות 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?סוזן שמי כפי שרשום באימייל 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?אין.. 75. באיזה פורומים אתה?ראו 72 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?קורה לי לעיתים ונמאס לי לראות אותם עצובים ועדיין מתעקשים ואני מנסה לא להתרתח אך הידידות והכימיה נעלמת מיד כאשר קורה דבר כזה ואני מאד עצובה מזה וזה קרה לי אתמול 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?חוש הומור, חיוך, ביטחון עצמי,ושרירים אך בלי שערות... 78. יש לך חבר\ה?לא, אני רווקה..אוי איזה כיף! 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אחת 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?אהמ..אחותי הקטנה גרה בקנדה ולא נראה לי שהיינו בקשר בכל מקרה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?אוכלת צ'יריוס 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מכבה טלוויזיה או מחשב 83. מה התחביבים שלך?ציור, ריקודים, קרטה,גלישה באתרים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?בחור חלומותיי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?בדיוק כמו שפינוקי אמרה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?ציפור כדי להיות חופשייה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?לילה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?מלא אימיילים,חיבוקים,הזמנות למסיבות וריקודים 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?מלא גלידות עם שוקולדים חבל"ז ולא הייתי דואגת על חצ'קונים והשמנה.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?פלאפון 92. מי החברים שלך בפרום?כולםםם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כעת... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא זוכרת אך זקנים יכולים לכעוס עליך אם תנסה לעזור להם לחצות מעבר החצייה 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?אהמ..אף פעם כי אני נורא ביישנית בקטע כזה 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לא רוצה לענות 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם בחור חלומותיי בקנדה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לא הייתי עוזבת שיעורי קרטה בכיתה ג' ובטח כעת הייתי בעלת חגורה שחורה.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?קנדה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא,כי ייסורי מצפון נוראיים

¥EleVatioN¥

New member
מיימוצההההה../images/Emo129.gif

ואיייי דוד שלי כל הזמן קורא לי ככה וכל פעם אני מתעצבנת עליו אני זוכרת פעם התעצבנתי והוא הרים אותי הפוך כזה עם הראש למטה יווווווו\
[חח לא נשמע טוב] וסוזי למדת ביסודי ברעים או משו? והסרט של וולט דיסני זה אלדין במקרה?
אההה והשיר זה של גוד שרלוט girls & boys
ובנג'י חושון
זהו

סוזן50020

New member
מימוצ'ה2, למדתי בב"יס גאולים שנסגר

בוודאי שמעת על זה בעיתונים לפני שנה או משהו כזה...ואת -איזו בי"ס יסודי למדת?

למעלה