אוף ארוך (אני לא אוהבת...) חלק 2
אמרו שכתבתי יותר מידי...
חסכנית (עם ימי בזבזנות)
מלפפון
קור או חום: אי אפשר באמצע סתם נעים...? עדיפות לחום...
לקום
חוף או הרים: יותר אוהבת הרים, יותר רומנטי חוף.
קרמבו וניל
בננה
חולצה מכופתרת או רגילה: תלוי למי ותלוי באיזה יום... בדר"כ רגילה, היום מעדיפה מכופתרת...
שיר שגורם לך לצחוק: "שעון בן חייל"
שיר שגורם לך לבכות: ג'יפסי של סוזן ווגה
השיר של כל הזמנים: משהו של הביטלס... אין לי כוח לנסות לבחור...
שיר שמזכיר לך את אהובי: "מדברים בשקט" (מזכיר לי את החבר הספציפי הזה, לכל חבר/ה שהיה לי יש את השיר/ים שלנו)
שיר שיושמע בחתונתי: אני לא יודעת, השיר שיהיה "שלנו"
שיר שיושמע בהלוויתי: אל מלא רחמים (סתם...) אני לא רוצים שירים או מזמורים דתיים, אם כבר שמישהו יקריא משהו שאני כתבתי...
שיר שאני אוהבת ולא היית מכירה אילולא חבר: Your House/ אלאניס מוריסט (השיר המחובא בסוף Jagged Little Pill)
איך היית מתארת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]: תקראו בכרטיס אישי
שמות החברים הכי טובים שלך: יפתח ונגה
הגלידה הכי טעימה: וניל עוגיות
התכונות הכי מוערכות בחברי הטובים ביותר: הקשבה, כנות, אהבה ללא תנאי.
התחברות ראשונה לרשת: 1996 (אצל ההורים שלי)
גולשת כשמשעמם לך: לבמה חדשה, ול
"האייל הקורא"
באילו פורומים את קוראת באופן קבוע:
בתפוז: צמחונות טבעונות, אנג'לינה ג'ולי, (כל השאר לרוב באופן יום יומי אך לא מתחייב...)
בנענע: צמחונות וטבעונות, (כל השאר לרוב באופן יום יומי אך לא מתחייב...)
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו: Mיקי, יש לי שני שמות בתעודת זהות... מיקי ועוד אחד... את השם מיקי צירפתי כשם שני כשהייתי בת 18, את השם הזה נתנה לי חברתי הראשונה (לשעבר) זה היה אחד מכיוניי החיבה שהיא נתנה לי, היא טענה שהחיוך שלי דומה לחיוך של מיקי מאוס (עם האף הקודם שהיה לי היה דמיון), כשהתחברתי לראשונה לפורומים של IOL נכנסתי לפורום לסביות... והייתי צריכה שם, שיהיה לי נוח לחתום בו, אבל עדיין קרובי משפחה לא יזהו אותי בו. ובחרתי כמובן במיקי, מנהלת הפורום שמה היה מיקי@ והיא ביקשה שאחיף אותו, ולא הסכמתי, אך הסכמתי לעשות שינוי קטן M... ומאז הכינוי הזה איתי, ועם הזמן (הרבה אחרי שנפרדנו) הוספתי אותו לתעודת זהות, פשוט כי הוא חלק ממני, הרבה אנשים מזהים אותי כך, וקוראים לי בשם הזה בלבד... וזהו... (ארוך, כבר ציינתי שאני לא אוהבת דברים ארוכים)
אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו: כן, לא יודעת אם ממבט כמו משיחה...
באיזה פורומים אני:
בתפוז: צמחונות טבעונות, אנג'לינה ג'ולי, מוסיקה שחורה, לסביות, זיהוי שירים, לינוקס, זכויות בעלי חיים.
בנענע: צמחונות וטבעונות, פילוסופיה, לסביות, טריוויה, לינוקס, רדיו.
כשמישו\מישי מאוהב\ת בי ואני לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך: רע
מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: הבטן והחזה
יש לי חבר
יש לי אח ואחות
אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה: לא. למה: היא מבוגרת ממני ב18 שנה, והוא ב13, ואנחנו אנשים מאד מאד מאד שונים
מה הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה בבוקר: "את אותם הדברים אבל לאט"
מזדחלת מהמיטה לאנשהו... (מחשב, שירותים, לשתות)
מה הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני הולכת לישון: עוצמת עיניים
מה התחביבים שלך: תאטרון, מוסיקה, עיסוק ייתר במצפון, מחשבים ואינטרנט, רדיו, פוליטיקה, קריאה, כתיבה, סקס, ועוד... לא בסדר מסויים...
את מי היית לוקחת לאי בודד: את אהבת חיי
כשאני נוסעת למספר ימים, הפריטים שלעולם לא אשכח בבית: משהו לקרוא, משהו ללבוש, ומשהו לכתוב בו.
אם היית חיה הייתי בוחרת להיות: ציפור
הכי אוהבת את הערב
הדבר שאני הכי רוצה לקבל: אהבה ופיוס אמיתי כן שלם ומלא עם אמא שלי והמשפחה שלי
מהי הארוחה המועדפת עלי ביום: צהרים
הסעודה האחרונה שהיית מבקשת: לסעו דבחברת האהובים עלי ולאכול משהו צמחוני וטעים...
החפץ הכי חשוב: מכל הדברים שרכשתי בעולם, המחשב שלי...
מי החברים שלך בפורום: בינתיים חברות אמיתית מהפורום הזה עוד לא יצאה לי... יש אנשים שאני יותר מחבבת...
הפעם האחרונה שתרמתי מזמני לקהילה: יום חמישי שעבר (יום ההתנדבות השבועי שלי)
מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר: אתמול הסברתי למישהי איפה רחוב שהיא חיפשה
מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרתי שאני אוהבת: הבוקר לחבר שלי, לפני שנסע למילואים... אני אף פעם לא אומרת את זה מתוך תחושה שאני "חייבת"
רוצה שיכתבו על המצבה שלי: כאן נקברה: והשם המלא שלי, שחקנית, אמא לוחמת שלום,אישה ורעייה.
ברגע זה ממש, אני רוצה להיות עם שי החבר שלי, אצלי במיטה, או מחובקים וישנים עדיין, או בעיצומו של סקס, העיקר שיחזור מיריחו.
אם יכולתי להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה הייתי משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלי: בכללית את הרגע שבו המציאו נשק (חנית אפילו) כי אז התחילו לצוד, ואז התחילו להרוג... באישית את כל הנסיעה לעיר הנוער 1995 בחיפה, שהובילה לפרידה שלי ושל האהבה הראשונה שלי (החבר הכי טוב שלי) אבל אני מאמינה שעוד נתחתן יום אחד בלי קשר...
מגורים במקום אחר בעולם: לונדון (אני עוד אגור שם... בתקווה אלמד)
אני והאדם היקר לי בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים, האם הייתי מוכנה שהוא ימות למעני?: אם זה היה רצונו האמיתי, כן. כפי שאם זה היה רצוני האמיתי למות למענו זה מה שהייתי עושה.