אנג'לינים

American Girl

New member
אנג'לינים../images/Emo70.gif

שאלון 100 השאלות תענו
1.שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

American Girl

New member
שלי../images/Emo70.gif

2. גיל:13 3. תאריך לידה:24.06 4. כינוי:ג'ינג'ית 5. תכונה טובה:אפשר לסמוך עליי
6. תכונה רעה:אני נעלבת בקלות
7. חולשה:בקסטריט בויז ואהרון קרטר 8. אובססיות:בקסטריט בויז ואהרון קרטר 9. פאדיחה:יש המון... 10. כאב:לאבד מישהו יקר לך. 11. משאלה:להיות מאושרת(בזה כלולים כל שאר המשאלות), ולהיתחתן אם אהרון קרטר
12. זיכרון רע:שהייתי חברה של מישהו מטומטם שמאוד פגע בי. 13. זיכרון טוב:כשהייתי בארה"ב 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:סבתא שלי ז"ל ובובות הברבי שלי חחחח.... 15. געגוע:לסבתא שלי ז"ל 16. פחד:לאבד מישהו יקר לי, ולהישאר לבד. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שירים של אבריל וג'סטין טימרבלייק, ושלחברה שלי נפלט (עוד פעם) משבו שביקשתי ממנה לא לספר 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף:פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:סרטנים בבעעעעעע... 22. שתיה מועדפת:מיץ תפוזים סחוט 23. קינוח מועדף:שוקולד 24. ממתק מועדף:שוקולד 25. עוגה מועדפת:שוקולד 26. צבע מועדף: תכלת 27. חיה מועדפת:דולפין וסוס 28. חיית מחמד [אם יש]: אין.... 29. ספורט מועדף:אירובי,ריקוד 30. מספר מזל:2 31. ספר:"השעות" 32. סרט דיסני מועדף:"שילגייה" חחח...
33. סרט:"ארמגדון" סרט מדהיםםםםם 34. שחקנ\ית:ניקול,אנג'לינה ג'ולי, ברוס ויליס, סנדרה בולוק וקיאנו ריבס 35. זמר\ ת:ניק קרטר,אהרון קרטר, כריסטינה אגילרה, ג'ניפר לופז והולי ואלאנס
36. סדרה מעודפת:"רפואה שלמה" ו"חברים" 37. מקצוע אהוב:היסטוריה ואנגלית 38. מקצוע שנוא:מדעים זה השיעור הכי ארוך בעולם... 39. מקום בעולם: ארה"ב
40. המעשה הכי נועז שעשית: לא נראה לי שעשיתי נועז עד עכשיו אבל תהיו בטוחים שאני עוד יעשה.
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: שהסכמתי להיות חברה של ילד מפגר
42. פריט לבוש מועדף: נעליים. 43. ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?ליפעמים 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?תלוי 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?חסכנית אבל לא תמיד... 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום? גם וגם 55. חוף או הרים? גם וגם 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: UNITED STATES OF WHAT EVER שיר ממש מצחיק 60. שיר שגורם לך לבכות:DON'T WANNA MISS A THING של אירוסמית 61. השיר של כל הזמנים: כנ"ל
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: יש הרבה.... 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: השיר הנ"ל של אירוסמית שכבר הזכרתי 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:מה זה השאלה הדיכאונית הזו 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אממממ... צריך לחשוב על זה... 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?אני ג'ינג'ית, חמודה ומבחינת היתנהגות אני ילדה מאוד טובה 67. שמות החברים הכי טובים שלך:בר, אינה וליזה. 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?נאמנות וכנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל עשר נידמה לי. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? גם על זה צריך לחשוב 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? בתפוז והבקסטריט בויז ישראל 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?הכינוי הזה ואין מאחורב שום סיפור 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?תלוי 75. באיזה פורומים אתה?עוד פעם השאלה הזו. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? סבבה לו 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חיוך ושיער 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אין לי 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?אמרתי שאין לי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותחת עיניים
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? סוגרת עיינים
83. מה התחביבים שלך? אין לי כוח כבר ליכתוב 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את אהרון קרטר ברור 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?דורדוראנט ודיסקמן 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?דולפין או סוס 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?את הערב ובחופשים את הבוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את אהרון חחח.... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] עוד פעם השאלה הזו 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? שאלה דיכאונית אני לא עונה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?תמונות של המשפחה שלי 92. מי החברים שלך בפרום? כולם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כשהתרמתי מטעם בית הספר... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לאבא שלי לפני שבוע 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?שאלה דיכעונית אני לא עונה על כאלה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?שני מילים----- אהרון----ג'קוזי
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לא הייתי מסכימה להיות חברה של ילד חסר מוח 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא, כי גם ככה יהיו לי יסורי מצפיון אחר כך.

pinoki

New member
ילנהההההההה

אחרי קריאה מעמיקה מסקנות שלי
הילד המפגר הזה פגע בך... שכחי אותו זה עבר, ממשיכים הלאה, לא שווה שתחשבי עליו אפילו
מס' 79 - 84 קרעו אותי מצחוקק היה כיףף

עכשיו אני../images/Emo179.gif

1.שם: נעמי <נומי>
2. גיל:18.5 3. תאריך לידה:7.12.84 4. כינוי: one falling star או נומי<nomi> 5. תכונה טובה:נאמנות 6. תכונה רעה:חוסר ביטחון 7. חולשה:הממ חפצים חדים? חח טוב?.. ואנשים שיקרים לי אבל ששש.. בבקשה אל תשתמשו בזה נגדי 8. אובססיות:חחחח אתם באמת רוצים להיכנס לזה?
נלך על הקלים.. כסיסת ציפורניים ולעיסת שפה 9. פאדיחה:הממ אתם מתכוונים לפעם שדפקתי את הראש באחד העמודים שבאוטובוס או הפעם שירדתי מהאוטובוס באמצע החורף ואז אוטובוס אחר בא והשפריץ עליי מכף רגל ועד ראש?
בלאט.. 10. כאב: שונאת כאבי בטן.. נטייה לעינויים רגשיים.. הממ נשמע הגיוני? 11. משאלה: נע בין להיות מאושרת לרצון לגרום אושר למי שאני אוהבת 12. זיכרון רע: בלאט עדיף לא להיכנס לזה 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:מעדיפה לא להיכנס לזה 15. געגוע:כרגע לחבר
16. פחד:הרבה יותר ממה שאפשר לכתוב פה... 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: לא.. הממ לא ידעת אם מאמינה בזה ואם כן אפשר לשייך את זה לאובססיות? 19. החג האהוב עליך:הממ..חנוכה? פסח? בלאט כבר לא בטוחה שיש 20. אוכל מועדף:ג'אנק פודדדדדד
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:לא ממש שונאת אבל.. תרד? 22. שתיה מועדפת:בזמן האחרון פיתחתי התמכרות מיוחדת לקולה.. 23. קינוח מועדף: וואי עוגת שוקולדדד חמההה עם שוקולדדד וכדורי גלידההה 24. ממתק מועדף:שוקולד
25. עוגה מועדפת:שוקולדדד חחחח
26. צבע מועדף:שוקולדדד לא סתם .. הממ ירוק כחול סגול.. למרות שכל הצבעים יפים כפי שלמדתי לאחרונה 27. חיה מועדפת:פיניקס
28. חיית מחמד [אם יש]:כבר לא
29. ספורט מועדף:שחייה\כדורסל למרות שלא יוצא לי כבר לעשות אפחד מהם
30. מספר מזל:וואי.. אל תיכנסו לזה
31. ספר: הממ קשה.. הארי פוטר.. כמה טוב להיות פרח קיר.. זה בערך.. 32. סרט דיסני מועדף:
קטגוריה מעולהה הממ עליסה בארץ הפלאות? 33. סרט:וואי מאוד קשה
.. ג'יה.. בעיקר.. ו12 קופים.. ו.. אה איך שכחתי?!?!? דוני דארקו רולזזזזז
34. שחקנ\ית:אנג'לינה ג'ולי חחחחח מה זה השאלה הזאת?
35. זמר\ ת:רובי וויליאמס ואלאניס מוריסט 36. סדרה מעודפת:חברים אממ.. 37. מקצוע אהוב:ספרות 38. מקצוע שנוא:כלכלה 39. מקום בעולם:ספרד
40. המעשה הכי נועז שעשית: אני לא יכולה לדבר על זה פה חחחחח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: שאלה טובה..הממ .. פגעתי במישו קרוב אליי 42. פריט לבוש מועדף: אני לא בטוחה.. 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אני חושבת שסתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?אני לא בטוחה 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?תלוי איך אתם רואים אלוהים 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל זה טעים אבל כוס זה פחות מלכלך.. חחחח וואי איך אני לא יכולה לענות על שאלה
48. שקיעה או זריחה? אני לא בטוחה.. שניהם? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? תלוי מי סידר וכמה מכירים
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור
54. לישון או לקום? לא י'דעת
55. חוף או הרים? שניהם 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל? 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? תלוי באירוע 59. שיר שגורם לך לצחוק:
הממ משו של רובי 60. שיר שגורם לך לבכות:
להרגיש-ארקדי דוכין.. robbie williams-toxic 61. השיר של כל הזמנים:bryan adams-everything i do 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:bryan adams-everything i do 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אוףף זה כזה קיטשי bryan adams- everything i do חשבתי שסיכנו את זה כבר לא ?
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: הממ קשה.. לא אוהבת לדבר על זה.. אולי .. robbie williams-angels 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אממ טוב להרגיש-ארקדי דוכין 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?חיצונית.. בלאט.. בסדר.. נסכם בזה.. התנהגותית.. בוא נגיד שזה תלוי בסביבה ושיותר נוח לי להיות עצמי בקבוצות קטנות 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אני חייבת? 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות נאמנות.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?וואי.. מי זוכר חחחחחח 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?פורום אנג'לינה ג'ולי
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? תלוי איזה כינוי אבל.. one falling star מתאר את מה שהרגשתי פעם על עצמי.. איך שפעם חשבתי שאני משו מיוחד שיצא ממני משו.. שאני אהיה מפורסמת שאני אגשים את החלומות שלי ואז אבל כל פעם אני מועדת ליפול .. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי.. אבל אני לא חושבת שזה נקרא ממש אהבה אלא אם כן אתםן מכירים את הבנאדם 75. באיזה פורומים אתה? אנג'לינה ג'ולי בתפוז.. השאר סתם הודעה פה הודעה שם 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אוףף לא אוהבת לדבר על זה.. נו טוב.. כמובן שזה מחמיא.. אבל הקטע העיקרי זה שאני פשוט מפחדת לא לפגוע בו 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? ממבט ראשון... החיוך וכמובן שיש גם התנהגות אבל זה קולטים כבר אחר כך
78. יש לך חבר\ה?כן
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא רוצה לדבר על זה

המשך..... הם התעקשו שכתבתי יותר

מידיי פחחחחחח ... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מדליקה מחשב? חחחחח הממ בודקת הודעות בפלאפון מהלילה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שותה מים 83. מה התחביבים שלך? כתיבה.. ציור.. שירה מוזיקההההה סרטיםםםםםם 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? מי? הממ אנשים שיקרים לי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן חחח דיסקים כמובן
אם זה בארץ אז פלאפון.. וכמובן איזה מחברת וכמה עטים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אני לא בטוחה.. חתול.. סוס.. חד קרןןןןןןןןןן לא ידעת 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב ? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? הממ..... לא ידעת אינלי משו שאני ממש רוצה.. סתם .. רוצה לגרום לאנשים שיקרים לי אושר ואולי להקליט אלבום משלי.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? :-* הממ אסאדו אווווו סיני.. או... וואי.. כמו הארוחה שאכלתי באיזה מסעדה באיטליה.. מרק מיניסטרונה... ואז קצת פסטה.. ואז.... פרוסות עגל כזה עם רוטב כזה.. יאממממ אבל שהלחם יהיה ניתן לאכילה וכמובן שיהיה יין אדום ו... בתקווה שאני אצליח לאכול את כל זה עוגת שוקולדדד חמההה עם קצפתתת וגלידההה וכמון קולה קרה איך אפשר בלי קולה קרה לפני שמתים? ותארזו לי סנדוויץ' בבקשה
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אממ.. כל הדברים שכתבתי.. אלבומי תמונות.. 92. מי החברים שלך בפרום? אממ כולם
לא יפה ככה לעשות סלקציות.. חחח אבל הכי הרבה אני מדברת עם אורלי
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? הממ כיתה.. י? מחוייבות אישית עם איזה ילד אחד והיה נורא כיף רק כדי שתדעו.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כסף לנדבה נחשב?
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול
חחחחח 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא רוצה לחשוב על זה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? וואי .. עם חבר שלי ב.. איזה מקום כזה מהמם בהרים בספרד שנראה לי שאני לא אשכח בחיים שלי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? היסטוריה הכללית? אולי את השואה למרות שאני לא חושבת שצריך להתעסק עם היסטוריה.. אולי רק שאנשים יתחילו לתפוס קצת שכל ולהבין שההיסטוריה רק חוזרת על עצמה שוב ושוב ואפחד לא לומד מזה כלום... בהיסטוריה האישית שלי..? שומדבר.. אני חושבת שבסופו של דבר כל מה שקרה רק עשה אותי בנאדם יותר טוב ויותר מיוחד עם יותר ניסיון בחיים 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אולי ספרד למרות שלאחרונה למדתי שאוסטרליה גם מקום לא רע.. מסתבר שאם חושבים על זה אוסטרליה היא בן היחידות שלא השתתפה באף מלחמת עולם.. הממ... ותחשבו על זה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? למות למעני? לא.. ואין דבר כזה רק אחד יכול להישאר בחיים.. לכל דבר תמיד תהיה פירצה.. <זה מה שלומידים אחרי 45 דקות של צפייה בסברינה המכשפה הצעירה>
מעניין אם למישו בכלל היה כח לקרוא את כל זה

וזיכרון טוב.. כדי שלא תחשבו שאין לי

הפעם הראשונה שקלטתי שאני באמת מאושרת

וחברים.. למקרה שהם קוראים את זה

חחחחח אלוהים כמה דברים פספסתי .. הממ חבר שלי והחברה הכי טובה שלי.. שלא משנה מה היא חושבת תמיד תישאר החברה הכי טובה שלי
<אל תיכנסו לזה> וניב.. היי לך | אייקון של נומי מנופפת ביד בטמטום|

pinoki

New member
תאמיני תאמיני

אני קראתייי זה מענייין לקרוא את התשובות לשאלון הזה שאנשים שמדברים איתם כותבים... אהבתי אהבתי והכי אהבתי את 100 ... הקטע עם סברינה חחחח זה היה גדול

American Girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחח.....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח...... קרעת אותי בשאלות 7-9

shmez

New member
זה הולך להיות ארוך...../images/Emo70.gif

למרות שזה לא הפורום הראשון שקיבלתי לעשות את זה בו...אני מודה לאפשרות ה"קופי"
1. שם: רוני שלזינגר 2. גיל:17 וחצי... 3. תאריך לידה:22.11.1985 4. כינוי:שמז,רונצ'י,רון רון,רירי. 5. תכונה טובה:נחמדה,חייכנית,חכמה. 6. תכונה רעה:צינית 7. חולשה:עיניים 8. אובססיות:קרח והרבה ממנו 9. פאדיחה:נפילה-תבחרו אחת 10. כאב:כשחבר/ה פוגע 11. משאלה:להיות עשירה...כדי שתהיה לי טירה ענקית ושכל החברים שלי יגורו איתי 12. זיכרון רע:סרטן של אמא שלי..(היא בסדר עכשיו) 13. זיכרון טוב:כיתה ט' (גמרתי י"ב עכשיו) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:יומולדת בגיל 3 בפארק הלאומי בר"ג 15. געגוע:לעיר הלבנה-גן שעשועים בגבול ת"א-גבעתיים-ר"ג 16. פחד:נחשים-טראומה 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את הקול של אתי שמילוביץ (המורה להרחבה שלי בהיסטוריה) 18. קמיע [אם יש]: קיווי-הברווז בובה שלי 19. החג האהוב עליך:קריסמס 20. אוכל מועדף:מקדונלדס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:גפילטע פיש 22. שתיה מועדפת:ספרייט(עם המון קרח!!!) 23. קינוח מועדף:סורבה 24. ממתק מועדף:שוקולד למיניו-עם חולשה להרשי! 25. עוגה מועדפת:קרמשניט 26. צבע מועדף:בורדו 27. חיה מועדפת:פנדה 28. חיית מחמד [אם יש]:היו 10 חתולים ואז גילינו שפיתחתי אלרגיה אליהם.. 29. ספורט מועדף:טניס וכדורעף 30. מספר מזל:2 31. ספר:גן עדן-המינגווי 32. סרט דיסני מועדף:בת הים הקטנה(זה גם הסרט הכי אהוב...בלי קשר לצמוייר או לא) 33. סרט:בת הים הקטנה 34. שחקנ\ית:אנג'לינה ג'ולי 35. זמר\ ת:אנוק 36. סדרה מעודפת:חברים/סיינפל/זינה/סקס והעיר/אלי מקביל 37. מקצוע אהוב:היסטוריה 38. מקצוע שנוא:מטמתיקה(אבל יש לי 93 ב-4 יח') 39. מקום בעולם:ניו זילנד 40. המעשה הכי נועז שעשית:שחיה בעירום.... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:משהו בשירותים של הקופי בין 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס ג'ינס ועוד פעם ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים:מוזיקה ומקפיא(קרח) 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף+סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?לא-כל אדם קובע את גורלו...אבל אני מאמינה שדברים מסוימים חייבים לקרות 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא ממש לא 47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוס 48. שקיעה או זריחה?גם וגם-רומנטיקנית חסרת תקנה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?יש אופציה...תלוי מי אחראי לעניין 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס(ראה 42) 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית
52. מלפפון או עגבניה?ביחד
53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לקום
55. חוף או הרים?אם יש מעלית- הרים...
56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל (אבל בגלידה שוקולד!) 57. תות או בננה?תות בלי בננה!!לא אוהבת ! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? הכפתור היחיד היה בחאקי של הצופים...ובג'ינס 59. שיר שגורם לך לצחוק:טרטעטרטע 60. שיר שגורם לך לבכות:will always love u-whitney huston 61. השיר של כל הזמנים:anouk-no body's wife 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:i learnd from the best 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לא תהיה לי חתונה..אבל אם כן תהיה..ראה 61 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:don't worry b happy 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אני זה תמיד החבר ... 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?היפראקטיבית...למרות שאף רופא עוד לא קבע את זה...מלאה עם חיוך על הפנים..ותמיד עם שיר בנשמה...אבל לא שיר נשמה..אם אתם מבינים למה אני מתכוונת.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אלעד,טוהר,שירן,שחר... 68. הגלידה הכי טעימה?סורבה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?אמיתיות ואהבה.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני...לא זוכרת..הרבה זמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?כלמיניישנים...תלוי במצב רוח 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?בזה,בנטלי אימברוליה ולאחרונה באנוק שרק נפתח 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?שמז-השם משפחה שלי זה שלזינגר,תמיד קראו לי שלז...פעם מישהו שמע שמז ומאז...אני שמז.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?בטח...זו החיה היחידה! 75. באיזה פורומים אתה?בזה,בנטלי ולאחרונה באנוק שרק נפתח(ושמישהו יסביר לי מה ההבדל בין זה לבין 72?) 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?מנסה לא לפגוע...חוצמיזה "ביזנס אז יושואל" 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים 78. יש לך חבר\ה?כרגע לא.. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? עוד- 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?יכול להיות...אני זו שגרמתי לו (לאחי -יואב) להיות מי שהו היום...ככה שזה תלוי מאוד.. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?פותחת טלוויזיה! 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?בד"כ על המחשב ואז טלפון לחברה..ולבסוף...טלוויזיה סתם כי בלילה מאוחר זה מרדים(הערוץ המפןצל) 83. מה התחביבים שלך?צופים...וכל השאר התבטל בגלל זה..אבל בעיקרון שיחקתי טניס..
וחוצמיזה התחביב הגדול ביותר..למצוץ קרח..וצופים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אנג'לינה.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?מיני דיסק,משקפי שמש,ישראכרט. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?פנדה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?הפתעה..לא משנה מה...אני אוהבת הפתעה.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]אף פעם לא חשבתי על זה... לא יודעת...זה סתם מציק כל הקטע עם האוכל.. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?מקדונלדס.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?מבחינת חיוניות-משקפי שמש,מבחינת סמטמנטים-תמונות!!! 92. מי החברים שלך בפרום?כמעט כולם...
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?היום 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?היום 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לפני שבוע...לפני המחנה כי חשבתי שאני עומדת למות במחנה הזה...חוצמיזה..אני אומרת את זה המון לאהובי.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?היה טוב וטוב שהיה סתם...אמממ...שאלה קשה...הקדשה מכל חבר..כמו על גבס
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם חברה שלי...בעיר הלבנה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?וואי...לא מאמינה שיש כזה דבר...אני לא עשיתי שום דבר רע..ונהנתי בחיים מאוד 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ניו זילנד/קנדה. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא...אבל בשניות הייתי מתה בשבילה

doresh shalom

New member
שלי

1:תומר.2:13 3:26/5. 4:אין. 5:חכם שמאלן (נחשב?) ציני. 6:יותר מדי. 7:אנג'לינה (כמה מקורי). 8:דני פלג (בדיחה פרטית). 9: לאומר. 10: . 11:120 מנדטים למרצ. 12:בחירות 2003. 13: לא מצליח לחשוב על משהו מיוחד 14: ניתוח. 15:אין. 16:שרון זוכה בעוד קדנציה. 17: . 18:אין. 19: לא יודע. 20: דגים/פסטות. 21: יש הרבה. 22: מים. 23: עוגה. 24: תלוי. 25: שוקולד(חמה). 26: שחור. 27: נחש. 28: אין 29: כדור-סל. 30: אין 31: יש הרבה. 32: שאלה קשה. 33: מאטריקס, מאטריקס RELOADED 34: לורנס פישבורן,סמואל .ל. ג'קסון ו(נחשו...) 35: אין. 36: 24. 37: יש חיה כזו? 38: גנן. אני אמשיך אחר כך (אולי) ביי

קיטיקט

New member
אני:)

1.שם:קטיה 2. גיל:15.5 3. תאריך לידה:25.12.87 4. כינוי:קיטיקט 5. תכונה טובה:דמיון ויצירתיות 6. תכונה רעה:חוסר בטחון,חשדנות יתר 7. חולשה:להכל? 8. אובססיות:אנג'לינה ג'ולי ואינטרנט 9. פאדיחה:יש יותר מדי מכדי לרשום כאן 10. כאב:עלבון ואכזבה 11. משאלה:שכולם מסביבי יהיו מאושרים בחיים שלהם,ולטייל בעולם 12. זיכרון רע:מורה במתמטיקה ביסודי 13. זיכרון טוב:ארוחות משפחתיות ברוסיה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:איך שהייתי משחקת לבד בבית שלנו באוקראינה 15. געגוע:למי שהייתי פעם 16. פחד:מוות ,בדידות וסוף העולם 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: שרשרת עם אבן המזל 19. החג האהוב עליך:פסח 20. אוכל מועדף:צ'יפס והרבה ממנו בכל הטעמים 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:שונאת פירות ים אבל החיים לא אוכל ג'וקים 22. שתיה מועדפת:קפה וסוגיו 23. קינוח מועדף:מוס שוקולד 24. ממתק מועדף:שוקולד ומאפים למיניהם 25. עוגה מועדפת:שוקולד כמובן 26. צבע מועדף:שחור,לבן 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:אין. 29. ספורט מועדף:כדורגל ושחייה 30. מספר מזל:7 31. ספר:טרילוגית הרואים למרחק,נשים קטנות,טיגאנה 32. סרט דיסני מועדף:היפה והחיה 33. סרט:קונטקט ועוד מיליון סרטים נוספים 34. שחקנ\ית:אנג'לינה ג'ולי,ג'וני דפ 35. זמר\ ת:אין מישהי מיוחדת 36. סדרה מעודפת:חברים,מכושפות,גולשים בזמן ועוד המון תכניות 37. מקצוע אהוב:אנגלית 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה 39. מקום בעולם:לא יודעת 40. המעשה הכי נועז שעשית:נכנסתי לתוך אגם קפוא באמצע החורף ברוסיה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:יש המון חחח 42. פריט לבוש מועדף:חולצה שחורה ומכנסיים מתרחבות שחורות 43. ההמצאה של כל הזמנים:נורת החשמל 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורףף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא,מאמינה שיש כוח מסויים שמניע את היקום חח 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופלל 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגדד 50. ג'ינס או סתם מכנס?שניהם 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?חסכנית לרוב 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון..איך לא 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?שניהם 59. שיר שגורם לך לצחוק:שיר מסרט שלושת המוסקטרים חחחחח(מוזרה אני) 60. שיר שגורם לך לבכות:יש הרבה כאלו העיקריים הם:שיר הפסקול מהמסיכה של זורו,מארמגדון,ו-my immortal-evanescense 61. השיר של כל הזמנים:מארמגדון-dont wanna miss a thing 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:my immortal 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אין לי מושג 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:צריכה לחשוב על זה הרבה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:לא נראה לי שיש כזה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?ילדה שקטה ומגושמת חחחח 67. שמות החברים הכי טובים שלך:עדי,לוטם,אלכסנדרה 68. הגלידה הכי טעימה?שוקולד הכי טעים 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?החוזק שלה וחוש ההומור במצבים קשים,כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לא זוכרת ממזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?כל מיני 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?אנג'לינה ג'ולי,מד"ב ופנטזיה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?קיטיקט,סתם החברים שלי מכנים אותי ככה לפעמים 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?המממ..אין לי מספיק ניסיון בשביל לענות על זה 75. באיזה פורומים אתה?גם אני לא מבינה את ההבדל מ72 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?אממ..הייתי רוצה שלא יאהב אותי כדי שאני לא אפגע בו 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?המבט והחיוך 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?יש לי אח 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא נראה לי,הוא היה פשוט עוד מישהו שמציק לי וצוחק עליי:( 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מדליקה מחשב 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?סוגרת טלויזיה 83. מה התחביבים שלך?ציור,מוזיקה,סרטים,טלויזיה,אניטרנט הרגילים.. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אנג'לינה ג'ולי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?מברשת שיניים,פלאפון,ודיסקמן 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?זאבבב! 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?כסף חחחח 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?הממ..הייתי רוצה שילוב של מנות מכל העולם וצי'פס והרבה ממנו חחח 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הטלויזיה 92. מי החברים שלך בפרום?כולם..לא? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?הלכתי להביא מתנה מטעם הביה"ס להורים שקולים 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אתמול 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לפני כמה ימים 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?המממ..אולי בעוד כמה שנים אני אוכל לענות על השאלה הזאת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?הייתי רוצה להיות לבד בעולם אחר חחח 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לא הייתי רוצה לעשות זאת,רק הייתי מקלקלת הכל 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?קנדה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?אין סיכוי,אני ארצה שהוא ישאר בחיים

pinoki

New member
יוו עכשיו תורייי

שאלון 100 השאלות -- תשובות : לחלק מהתשובות תמצאו אי מענה, ועמכם הסליחה, בשל הצנזור חלק מהתשובות שמורות במערכת... רוצים לדעת תשובה ספציפית אני יענה במסרים.. יום טוף
זה הולך להיות ארוך תהיו מוכנים .... 1. שם: חני
2. גיל: 19 וקצת 3. תאריך לידה: 17/2/84 4. כינוי: pinoki
5. תכונה טובה: אוהבת לעזור, אכפתית.
6. תכונה רעה: ביישנית ולא יודעת להגיד : לא!
7. חולשה: לאהבות שלי
8. אובססיות: אנג'לינה
9. פאדיחה: אממ כבר לא זוכרת... מה שהיה היה , חחחחח
10. כאב: מקרי המוות שתוקפים אותי
11. משאלה: שאירועים שקרו ישתנו
12. זיכרון רע: אמממ לא זוכרת , יותר נכון לא רוצה לזכור, מוות של קרובים שלי
13. זיכרון טוב: כל מה שעושה לי טוב
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הבית שלי
15. געגוע: לילדות
16. פחד: ג'וקים
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אמממ לא רוצה לשמוע שוב על מישהו שפגע בי 18. קמיע [אם יש]: אין
19. החג האהוב עליך: פורים
20. אוכל מועדף: כל הג'נק פוד
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: תרד וחצילים.. בעע יש הרבה
22. שתיה מועדפת: ספרייט
23. קינוח מועדף: גלידה
24. ממתק מועדף: מקופלת 25. עוגה מועדפת: ריבת חלב 26. צבע מועדף: כחול וגווניו
27. חיה מועדפת: דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: אמממ כלב
29. ספורט מועדף: לקחת אוכל מהמקרר
30. מספר מזל: אממ 7
31. ספר: אמממ ואייי... אמממ יאללה "מסטול" 32. סרט דיסני מועדף: שלגייה
33. סרט: ג'יה
34. שחקנ\ית: אנג'לינה ג'ולי
35. זמר\ ת: מדונה 36. סדרה מעודפת: משחק החיים 37. מקצוע אהוב: תקשורת \ קולנוע 38. מקצוע שנוא: בעע מתמטיקה 39. מקום בעולם: אמריקה
40. המעשה הכי נועז שעשית: אוי אוי אויי אני שובבה
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אותו מעשה נועזזזזז
42. פריט לבוש מועדף: מכנס מתרחב
43. ההמצאה של כל הזמנים: ה-מ-ח-ש-ב
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: פושר סתיו ואביב
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כןןןןןן
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כןןןןןן
47. גלידה- בכוס או בוופל? וואפ 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אמממ בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? פושרת, תלוי כמה יש לי בכיס
52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? פושר 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוףףף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות-בננה
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: סוכריה על מקל ו- בא לה על הקיץ
60. שיר שגורם לך לבכות: תספר לי איך למעלה של שרון זריאן והבגידה של זהבה בן ואלון חסון
61. השיר של כל הזמנים: אלויישין
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: **חסוי**
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: נשבע
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: תספר לי איך למעלה ראה 60
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: כל הפופ וה MTV מזל שיש חברים אחרת הייתי מנותקת מהעולם. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? בעע לא אוהבת לתאר את עצמי ....... מה שרואים מה ששומעים זאת אני
67. שמות החברים הכי טובים שלך: **שמורים במערכת**
68. הגלידה הכי טעימה? פרויזן יוגורט 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?
כנות,
ואמינות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מאז שאני זוכרת את עצמי
71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? סקס.... חחח סתם.... מכורה לפורמים ולכל מה שמעניין אותי
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? **שמורים במערכת**
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? pinoki ואין שום סיפור, יצא לי בטעות, קורה טועים... חחחח וגם פינוקיו
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש ועוד איך יש
75. באיזה פורומים אתה? עוד פעם השאלה הזאת, אני באנג'לינה
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אממממ נותן הרגשה טובה אבל לא אוהבת לנצל את המצב
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שפתיים , עיניים, והגוף
78. יש לך חבר\ה? אפשר לומר
79. כמה אחים ואחיות יש לך? עוד 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? בעע לא יודעת, אחלה שאלה ד"א...
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכוונת את השעון המעורר 83. מה התחביבים שלך? מחשב, לצאת עם חברות וחברים, סרטים, חוף, ים, שמש בריכה.
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אוייי יש הרבה אפשרויות
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון
, ארנק, ערכה לעדשות ובגדים להחלפה.
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה אמיתית
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] חחחח אמממ ערב
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? הארוחה של אמא של יום שישי
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? היומן והמחשב שלי
92. מי החברים שלך בפרום? יש הרבה
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? עכשיו....

pinoki

New member
והמשך

..... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כחלק מהעבודה תמיד, וסתם, ככה למה לא ... תמיד
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כאן קבורה מי שתרמה הרבה, למדה לאהוב וזכתה להרבה אהבה וחיכה לך עתיד גדול 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אוייי **שמור במערכת**
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי רוצה להיות יותר פתוחה כמו שאני עכשיו, מאשר להיות סגורה ובישנית כמו שהייתי בילדות שלי
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אמריקה
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אממ שאלה קשה ובכנות התשובה לא ממש ברורה לי...
תשאלו אותי את אותה שאלה עוד כמה חודשים או שנים בטוח תהייה לי תשובה ברורה יותר היה ארוך אבל נחמדדד יאללה מקווה שנהנתםם

למעלה