אנבלי

TEENAGER1

New member
אנבלי ../images/Emo110.gif

אנישונאת אותך ;[[ שדח"ם ויום טוב לכולכן.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהומ למה אני לא ישנה?

עוד אין לי דולי.. אבל תיהיה מחעחעחעחע ואני לא רוצה לשים ישנה טוב לא נורא *לאף אחד לא אכפת*

my presious

New member
../images/Emo42.gifאני? ראשונה? בשדח"ם?../images/Emo2.gif

כן, גם היום אנחנו שובתים.
היא לתחרות טקסטיל, אני שוקלת להחליף את הגרביים בחותלות. מה עדיף לדעתכן? הבייס מצ'ריוויל, עם עריכת אף שלי, כי הוא היה סתם מכוער [לדעתי, כמובן]. יום טוב לכולן

2ofir

New member
מאוד יפה:]

נמנמ... חלקי את השיער לקבוצות קטנות יתר ותוסיפי גוון בהיר.ותעשי את ההצללה "גולשת" כזאתי ולא מרובעת><. החולצה משמ יפה, אבל יש מן שפיצים כחולים כאלה], זה צריך להיות? והשרוולים בפסים גושים תעשי בהם קפלים איפה שיש קיפול של היד ותחילת הכתף. בחצאית הפלטה לא טובה
צריך להכהות את הגוון הראשון. בגרביים לא רואים הצללה והנעליים קצת גושיות... זהו בסהכל דולי ממש יפה!

א ל א ו ר

New member
יפה מאד!!../images/Emo99.gif ממש אהבתי../images/Emo9.gif

מסכימה יותר מדי אם אופיר
(עצלנית מכדי לכתוב הודעות ארוכות שכמוני
) ולפי דעתי גם הפוני בשיער (מאד קצת!) קצת גושי ואת הצבע הראשון בפלטה (הכי חזק) של השיער תבהירי קצת אבל ממש קצת... טוב דולי מהממת
ואני יגיד את זה שוב! מסכימה אם אופיר

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif אני שונאת אותה...../images/Emo7.gif

השער לא ממש הסתדר אותו אני בעיקר שונאת... פלטה לשער נגנבה מדולי של נעמה
בייס אי קנדי אוף אין לי השראה בזמן האחרון בלע

2ofir

New member
../images/Emo99.gif מוכשריה שלי

גררר מזה
משהו לא מסתדר לי בשיער, צד שמאל טוב אבל למעטה הוא קצת גושי, תעשי פסים רגילים בגוון השני ועליהם תצלילי למעלה ת]פרידי קצת בים הקווצות בגוון השני או השלישי><. זהו היא מדהימה!

2ofir

New member
שיליליליללי|האמ|

* כי אני זונת צומי
בייס ממרי דולז האווס תיקנתי מה שאמרו לי תגובה למגיבה:]

הום.

תיקנתי לך את הצורה של הנעליים. הן צריכות להיות יותר עגולות. מאחורה לחצאית? חוץ מזה:

אין לי זמןןןןןןןןןן!!

>< בייס דיזד ג'ורני, דולי דולי של שינראין אנד הר בויפרנד^^. פנים בקרוב.

2ofir

New member
../images/Emo99.gif

דולי ימין: בשיער תחלקי לעוד קבוצה ותוסיפי גוון שמאלית: תוסיפי עוד גוון לשיער [ את הנעליים תצלילי עיגולית יותא:0.>< חח דולי ממש יפה, ומגניבה!

תיקון + עוד משו

ממ.. עיגלתי, אבל בדולי ימין לא הבנתי מה עם השיער, ובשמאל אין לי עוד צבעים בפלטה. הוספתי פנים. עדיף עם או בלי?

נושיfay

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo94.gifאיזה יפהההה

אני כל כך אוהבת את הדמויות שלך...*_____* מממ לדעתי צריך טיפה להגדיל את החזייהחולצה של שינראין, כי היא נראית יותר מידי קטנה לטעמי... חוצמזה
^0^

למעלה