אנבלי

Little Chiwawa

New member
גאמני שמתי לב!

חח זה שאני בקושי פה לא אומר כלום..מה את לא אוהבת אותי?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo99.gifשוש.

ממש אהבתי! הייתי מכהה את הגוון הכי כהה בשיער וחוזרת לפורום לעיתים יותר קרובות.

2ofir

New member
פרווה פרוותיתXD

ואו המגפיים מדהימות למדי אותי! גם השיער משמ יפה אבל המעבר מכוון מדי וזה הופך את זה ללא ריאליסתי תעשי התחלה של סיערות מעזרת קצת הצללת קשת, כדי שיראה שהגוון האדום מתחיל[ אממ תוסיפי מהגוון הככה ותתחילי איתו את הקבוצות בשיער ותתחילי גון בהיר ואפשר קישור לאתר שממנו הבייס?

tamaguchi girl

New member
היא ממש חמודה :)

אבל לדעתי יש יותר מדי שימוש ב-2 גוונים אחרונים.(הבהירים) תנסי 'לקטוע' קצת את השימוש בהם, ולהראות יותר 'שערות' בעזרת הצבע ה-3 לפני אחרון (תעשי פס פיקסל ברווח של פיקסל או שתיים) זהו.

דולי דולי דולי

תגידו לי פליזי מה נכון ומה לא! טנק יו! בייס וטיוטוריאל לשמלה(gardient dress) מ- www.xandorra.net

Painted Fairy

New member
היי:0

[מישהי שמה לב שאני לא פה בכלל?] אתמול משמ שיעמם לי, אז הלעתי לישות דולי
. אחרי פוווווול זמן הפסקה. נמ. לא יודעת מה יצא, בכל אופן, היא לא גמורה בכלל. הצעות לשיער-הצעות לתוספות-וכל תגובה אחרת, יתקבלו בברכה.
בייס מצ'ריוויל אם אינני טועה

בהחלט בהחלט שמתי לב שלא היית../images/Emo13.gif

המרת אותנו בפורום אופנה, מה?
הדולי באמת מקסימה. המון פעמים אחרי שעושים הפסקה ארוכה משתפרים המון, אני חושבת שהשתפרת
על הבייס הזה קשה כל כך לצייר שיער, אז אני חושבת שהכי טוב יהיה אם תתחילי לצייר מה שיוצא לך
התכוונתי שלא תתכנני מה לצייר, שפשוט תתחילי לצייר, ככה הולך לי הכי טוב, במיוחד בפוזות קשות. בקצה התחתון של השרוול בצד שמאל של החולצה השחורה יש כמה פיקסלים שלא מסתדרים, תסדרי אותם?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo99.gif

ברור ששמנו לב.:X מאז שהודעת שאת די עוזבת אני כל הזמן נכנסת לאתר שלך לראות אם במקרה עידכנת או משו..
נמנ. שיער גלי חום ארוך עם שתי סיכות קטנות בצד.

shooroo

New member
אהובעעעDD:

חזרת^-^ נמנמ. צמות חמודות עד הכתפיים:] עם מלא שוונצים וזה^^ בצבע חום התגעגעתי

למעלה