תודה
B Blue Pencil New member 28/9/05 #109 ../images/Emo125.gifממממ...../images/Emo99.gif הימנית ביותר. עם החצאית,המטפחת והחרב. כלכך.
S Stinki Winki New member 27/9/05 #60 בייס מפינקיס לא גמורה. מרוצה מאוד מהשמלה! יש לי רעיון איך להמשיך אז בלי הצעות...D: ^.^
2 2ofir New member 27/9/05 #70 ../images/Emo99.gifגמני מרוצה../images/Emo9.gif אבל דחוף תוסיפי עוד גוון|בלמעטה| ממ נעלי כסף שיער בלונד שטני מתולתל ארוך ארוך ארוך עד לריצפה ובריצפה הוא כזה..ממ איך אומרים[שחכתי ]
../images/Emo99.gifגמני מרוצה../images/Emo9.gif אבל דחוף תוסיפי עוד גוון|בלמעטה| ממ נעלי כסף שיער בלונד שטני מתולתל ארוך ארוך ארוך עד לריצפה ובריצפה הוא כזה..ממ איך אומרים[שחכתי ]
W welcome to heaven New member 27/9/05 #76 אהבתי ../images/Emo99.gif ממליצה להוסיף עוד גוון בהיר, ואיפה שיש קיפולים אחרי החגורה ( , סרט) להוסיף עוד גוון קצת יותר בהיר (אבל יותר כהה מהצבע של השמלה עצמה)
אהבתי ../images/Emo99.gif ממליצה להוסיף עוד גוון בהיר, ואיפה שיש קיפולים אחרי החגורה ( , סרט) להוסיף עוד גוון קצת יותר בהיר (אבל יותר כהה מהצבע של השמלה עצמה)
נ נושיfay New member 27/9/05 #64 ../images/Emo94.gif דולי מוזרה שעשיתי לבקשת חברה שלי.. חחח מממ בייס KH מרוצה פחות או יותר....^^
L Lady of the Winds New member 27/9/05 #67 הנעליים והשיער מאוד מאוד יפים, אבל אולי כדאי להכהות את החלק הצהוב, כי זה נראה כאילו יש לה שם חורים......... ולסיום:
הנעליים והשיער מאוד מאוד יפים, אבל אולי כדאי להכהות את החלק הצהוב, כי זה נראה כאילו יש לה שם חורים......... ולסיום:
2 2ofir New member 27/9/05 #71 ../images/Emo99.gif בחצאית הפלטה לא טובה ויש שם קישקוש תצלילי מדהים כמו שאת ידועת תחצאית בגרביים קפלים בסווצרט למעטה קפלים חוץ מזה היא גרר
../images/Emo99.gif בחצאית הפלטה לא טובה ויש שם קישקוש תצלילי מדהים כמו שאת ידועת תחצאית בגרביים קפלים בסווצרט למעטה קפלים חוץ מזה היא גרר
נ נושיfay New member 28/9/05 #114 ../images/Emo94.gifספנקיו..^_^ אבל אבל... אממ בחצאית זה קישקוש כי ככה זה אמור להיות..זה חצאית צמודה.. והגרביים אממ הן צמודות..אז אין כפלים.... ובסווצ'ר גם.. |בחול| הוא מתוח על הגוף..0.0.. בעע...לוידעת להסביר את עצמי טוף..><#
../images/Emo94.gifספנקיו..^_^ אבל אבל... אממ בחצאית זה קישקוש כי ככה זה אמור להיות..זה חצאית צמודה.. והגרביים אממ הן צמודות..אז אין כפלים.... ובסווצ'ר גם.. |בחול| הוא מתוח על הגוף..0.0.. בעע...לוידעת להסביר את עצמי טוף..><#
W welcome to heaven New member 27/9/05 #74 בייס מצ'רוויל ../images/Emo122.gif הרבה זמן לא עשיתי דולי.. אז עבדתי עליה הרבה, למרות שאני מאוד לא מרוצה
בייס מצ'רוויל ../images/Emo122.gif הרבה זמן לא עשיתי דולי.. אז עבדתי עליה הרבה, למרות שאני מאוד לא מרוצה
B broken winges New member 27/9/05 #75 איננננססההה ../images/Emo99.gifאינסה אינסה אינס ה טרלהלהלהלה *שותקת* :X
W welcome to heaven New member 27/9/05 #77 את יודעת שאני אוהבת אותך? ../images/Emo99.gif את היחידה ששמת לב שחזרתי תמיד היית המעודפת עליי, אבל אל תגלי לאפח'ד
את יודעת שאני אוהבת אותך? ../images/Emo99.gif את היחידה ששמת לב שחזרתי תמיד היית המעודפת עליי, אבל אל תגלי לאפח'ד